45

ДО 78

преди 5 години

Трябва бая да си се надрусал ,за да родиш тези гениални редове-ти си готов за наградата ,,Жул Верн " за фантастика. Всъщност вие сте няколко ,кой от кого с повече хапчета!Лошото е че когато си действителноТ.Ъ.П.,това няма как да ти бъде обяснено.

44

Ади

преди 5 години

Пускайте душ кабините!

43

До 28

преди 5 години

Това ли са ви опорните точки на Герботролоеете.Ами те и Тиквено-Прасешките медии от първия ден пеят в хор същото.Значи викате в България корупция няма и това е измислица на комунистите. И хич не се краде от ремонтите.

42

До 72

преди 5 години

"Не разбрахте ли, че тя не е разследващ журналист, и дори не тя е направила интервюто с журналистите от Биволъ!" Това го знаят всички от цяла България, а вече и от целият свят. Но...Тук, нарочно, червените *** пишат фалшиви новини. Затова не им обръщай внимание. Хората не са слепи и мало.умни, както си мислят оперираните и промити мозъци. Те просто си заработват заплатите. Долу БКП/БСП!

41

До 68

преди 5 години

Няма опорки Има факти.Лесни за проверка.Ама е по лесно да си развиваме фантазията с небивалици. ПРОВЕРИ КОЕ Е ,,ОПОРКА"- Механотехникума,длъжностната характеристика ,,разследващата" и коя е Ти Ви Ен -програмата и и какво покриваКолегите и казват че не е но вие знаете повече..ЕХ вие интернет поколение.Изтрещели сте,това е болест,която който не я преодолее е обречен да остане аутсайдери ,,неразбран гении" ,след време на социална.

40

Кривондел

преди 5 години

Като чета конспираторите долу и се плаша какви хора имам за сънародници.Дано сте просто няколко трола, инак - страшно, няма достатъчно силни медикаменти за вас...

39

мхм

преди 5 години

Нещо не е както трябва, че да повярвам, че е истина! Сефте!

38

До 71

преди 5 години

Полицията е блокирала разследването на журналистите и е охранявала унищожаването на документите от съмнителна фирма. Виктория отразява това в предаването си и скоро след това е убита. Как да не е съмнителна тази история?

37

...

преди 5 години

Винаги нося лютив спрей эа всеки случай. ( дори когато тичам в парка).На някои мъже може да им се види смешно, но мисля че това малко или много, ти дава някаква эащита, поне имаш време да иэбягаш!

36

Анонимен

преди 5 години

На турците това си им е У кръвчицата

35

Анонимен

преди 5 години

Добрата новина е че в затвора ще го овъзмездят. Чувал съм че изнасилвачите ги овъзмездяват по няколко пъти на ден

34

Не на цензурата!

преди 5 години

Айде спрете вече с конспиративните теории! Не разбрахте ли, че тя не е разследващ журналист, и дори не тя е направила интервюто с журналистите от Биволъ! Замислете се малко защо някой ще я поръчва нея, а не журналисите от Биволъ? Ясно е, че тук става въпрос за поредното престъпление извършено от прим*т по животински подбуди! Вместо да търсите под вола теле, търсете сметка на австралопитец*те, които ни ограбват и убиват всеки ден!

33

Анонимен

преди 5 години

А защо полицаите са се държали толкова съмнително и нагло с разследващите журналисти, за които става дума в последното предаване на Виктория Маринова? Нещо ми изглежда съмнителна тази работа.

32

...

преди 5 години

Не си иэмисляйте сценарии эа поръчково убийство! Аэ също тичам в парка ( не в Русе) ПЪЛНО Е с някви иэвратени типове! Тоэи *** е видял красива жена и в него са се обадили някви първични инстинкти! ДОЖИВОТЕН ЭАТВОР!

31

Русе

преди 5 години

Ей не се уморихте от детинските си умозаключения бе дечурлига.Ама проверете първо каква е и коя е Виктория.Завършила механотехникума ,нищо общо със журналистика.Жени се за баровец който си купува гаражна телевизия в която тя е била касиерка и я прави АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР.Никаква журналистка,а камо ли разследваща.Какви врагове и разследвания са ви в кратуните?И това не е ТВ-център РУСЕ,а МЕСТНА кабеларчица които ги има и във малките градове.Тя е била повече модел от колкото телевизионер.

30

Пламен Василев

преди 5 години

,,Още ли ще ни мачкат Турците,, 500 години малко ли бяха ??? Питам Бойко Борисов- до кога ще ни убиват , ще ни обират, ще ни изнасилват, . Крайно време е цялото правителство, да се оттеглят от управлението. И да се насрочат предстрочни парламентарни избори. Просто вече няма накъде , възвожностите на ГЕРБ са изчерпани. Оставка Оставка , Оставка.

29

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа......

28

АнонимеН

преди 5 години

До 46 шматкаРАЗВЕСЕЛИ МЕ, БРАВО! НАЙ-ГОТИНИЯ КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА Е ТВОЯ! :D

27

Анонимен

преди 5 години

До джиджибиджиНе бе марсианец е

26

Осман

преди 5 години

Версията е удобна наистина. Не знам. Бих искал да е вярна. Не защото всички индийци са убийци но е по често при тях да се случват подобни неща. Дано убийството да не е извършено заради работата на момичето. Лека й пръст. Един Бог знае ние можем само да гадаем и да философстваме напосоки. Но виновника винаги си плаща за стореното. Ако не на този свят то на другия. Това да го знаят всички мислещи се за велики и недосегаеми.