74

Анонимен

преди 5 години

Не помня имената на поствалите преди мен които много точно показват несъответствията в полицейската версия за да ги цитирам, но напълно ги подкрепям, че тази история толкова мирише, че няма накъде. Не знам как го накараха тоя да се признае за виновен, но държават вече може да бъде закрита!!! Кога отиде, кога му направиха ДНК...и т.н. и т.н. Цялата платена пасмина се надпреварва да ни убеди, че едно келешче, което е имало пари и жени изведнъж решило да направи нещо присъщо на пълни психопати.

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Грешиш има и такива Надежда - Надеждов, Теменужка - Теменужков, Надя - Надев, Антоанета - Антоанетов и т.н.

72

Анонимен

преди 5 години

А бе, кога го хванаха, че даже днес го съди съдия? Че то това така ли става за 2 дена? Друго си е в България да те защитава БХК, и Марковски да разиграва съдиите 3-4 години....

71

Анонимен

преди 5 години

Убийството не е политическо, а етническо. Черните ще завладеят държавата ,българите са избивани от едни безполезни същества, паразитиращи и плодящи се като мишки.Красивата, образована млада българка , ако беше жива можеше да има още две деца. Обаче няма да се случи, вместо нея някоя *** ще роди 10 , които ще хрантутим докато сме живи.

70

Анонимен

преди 5 години

Северинчо ще изкара 15 годинки в затвора и ще излезе богат.

69

Анонимен

преди 5 години

Значи тоя път германската полиция е получила съобщение от българската полиция къде се намира търсеният *** а в самата Германия полицията и тя разсеяна за фалшификатора на документи,вероятно по причина на политкоректността с която ни еб/аха майките на нас нормалните.В Германия такива като тоя са вероятно много хиляди,у нас един Господ знае,но истерията против България беше чудовищна и затова бацето днес искаше да напсува новинарите но ги обяви за "първа власт".

68

Анонимен

преди 5 години

9mm е само п*ниса ти, грухтящо червено п.расенце с мозАка. Какво ревеш срещу индийците като са ви основният електорат? Кажи, плъхче. Интересно от къде ти хрумна че съм червен твол??А и друго пенисите на западняците,тези плешивите по 25 см. ли са :))не за друго просто любопитство :)

67

Анонимен

преди 5 години

Ако в БГ-то се взимаше кръв за ДНК на всеки ром, който краде `джилезо` трябваше да отворят медицински пункт, който да работи денонощно и пак нямаше да сколаса.ДНК за кражба не се прави. Колкото и на някой да му се иска вече да си имаме убиец. И добре, че човекът се намира в Германия, защото без сериозни доказателства от българска страна, немският съд няма да го екстрадира никога.А това не са ти българският съд и прокуратура, с които Баце си прави каквото си иска.

66

Право пропорционално

преди 5 години

кога ще излезе някой наш държавник и да признае, че ци-га-ни-те създават етнически конфликти, и поддържаното от тях етническо напрежение е право пропорционално на броя им??????......

65

Анонимен

преди 5 години

Главно троловете от Позитано измислят конспирации в случая. Все пак трябва да защитават ромчето - представител на основният им електорат.

64

Анонимен

преди 5 години

До хаха-9mm е само п*ниса ти, грухтящо червено п.расенце с мозАка. Какво ревеш срещу индийците като са ви основният електорат? Кажи, плъхче. ХХАХ пениса ми ще ти го покажа с удоволствие стига да искаш.Ако ти рси ромка или мъжът ти е ром проблема си е твои но това не променя факта че има напрежение с тези роми.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Човече, в българската именна система, когато кръщават детето на майката, окончанието не е -ов, а е -ин или -кин. Надежда - Надеждин, Иванка - Иванкин, Софка - Софкин, Славка - Славкин,

62

НЯМА РОМСКА ПРЕСТ.?

преди 5 години

Небе те *** не са виновни ни за журналиската,нито за Виктория(борисовата градина),нито за гърмен,нито за Катуница,нито за Ботевград,нито за Карлово 2014-Георги Рогача,нито за село Мачка,нито за Орландовци,нито за убития професор 2005,нито за атаката в клуб Канапе 2011.27.08,нито за ограбените старици по селата,за ударения турчин преди години с брадва в главата от ром,нито за поругаването на българския флаг,поругаването на портрети на Левски,Ботев и куп др. неща за нищо не са виновни..

61

До 57

преди 5 години

По твоите питания: 1. в мвр имат негов днк от предишна регистрация. Прави се сравнителен анализ с намерената днк и тази на всички елемнето фигурираши в системата им. Компютъра показва сходствата.2 зависи, някой може да пътува и 1 свдмица до Германия, друг да пътува много по-кратко ако се кара на двама или трима шофьора се сменят.3. Това че федерацията отрича не означава че не е тренирал никога бокс, кварталната зала едва ли е под отчет на федерацията

60

АнонимеН

преди 5 години

СЛУЧАЯ С ОТВЛЕЧЕНАТА И УБИТА МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК!!! ПОМНИТЕ ЛИ ГО!!!ГДБОП ЗАМЕСТНИКА ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ ЗАКАРВАТ ЕДИН ОТ СВИДЕТЕЛИТЕ И ГО УБИВАТ В АПАРТАМЕНТ КАТО ГО ПИШАТ САМОУБИЙСТВО БИЛ НАМЕРИЛ ПИСТОЛЕТ В ТОАЛЕТНАТА И С НЕГО СЕ ЗАСТРЕЛЯЛ ;D ! БОЙКО ГИ ПОХВАЛВА ЗА СЛУЧИЛОТО И НЕ ГИ УВОЛНЯВА!ГДБОП СА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ ПОДЧИНЕНА НА БОРИСОВ И ЩЕ ВИ СКАЛЪПЯТ ВСИЧКО КАКВОТО ИМ НАРЕДИ!

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа камерата се вижда че са същите дрехи. Негови са.

58

Пич

преди 5 години

Извинете, тази статия вероятно е писана от някой 12-13 годишен? Изобщо някой чел ли този текст преди да се публикува, редактори нещо?

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДрехите са негови, доказано е, бил е с тях видели са го на камерата, жена му е потвърдила, на кой друг да са на нея ли.

56

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо двата камиона с документи за Еврофондовете, които ГЕРБ изгориха край Радомирското село Егълница и откъдето тръгна цялата история пак останаха някак си встрани.

55

Райт изтрбва до крак

преди 5 години

Отново ти го обяснявам на неграмотния червен мозАк: дрехите в случая не влизат дори във въпросните доказателства. И недей да обиждаш онлайн като на живо си едно грухтящо плъхче смачкано. Докато не ви изселим за родината ви/ти Индия няма да се спрете..до сега бяхте на моркова от сега нататък ще видите тоягата да знаеш помни ми думите вратенарчоООО!!