13

Анонимен

преди 5 години

Всичко е манипулация на масоните и извънземните, поръчител е Дядо Коледа - ББ е знаел ДНК-то на Северен предварително, записал си го е на листче, при посещение в Русе преди 7 години, лично е го проследил до Дунав мост и го е натопил пред Меркел.

12

Анонимен

преди 5 години

И кой проспа преминалият през Дунав мост шофьор, само 3 часа след като безпаметно пиян (според Цацаров) извършва това престъпление? Или този изтрезнява за минути или и по този параграф някой не си е вършил работата!

11

Позитано

преди 5 години

Всичко е манипулирано, а съда в Хановер е корумпиран, това е работа на ЦРУ, да поискаме помощ от другарете от Масква.

10

АНТИ

преди 5 години

Трябваше да бега в Пакистан,посмъртно не ще го открият,сред милиони джипси там.

9

Анонимен

преди 5 години

като всички "доказателства" са в шайката (вкл. и вещи и роднини на мангето) КАКВО ИМ ПРЕЧИ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ И НАГЛАСЯТ СЛЕД КАТО КОРУМПИРАНИЯ *** НА ШАЙКАТА ЛЪСНА ПОКРАЯ ТАЗИ ИСТОРИЯ

8

До 5

преди 5 години

По въпроса с изфабрикуваните доказателства другарите с *** си тикви да отидат на крак при немския посланик, да му обяснят как Северинчо е натопен.

7

Анонимен

преди 5 години

"Заподозреният ще бъде изправен пред съда в Хановер днес." - искам позитанските малки човечета това да го прочетат по няколко пъти, за да може малките им мозъчета да осъзнаят, че ако доказателствата са изфабрикувани, както те твърдят Германия няма да екстрадира психара Северин.

6

Анонимен

преди 5 години

Каква изненада. Човекът е ци...нин.

5

Анонимен

преди 5 години

дистанционни експресни ДНК тестове - гарантирано от герб. вчера вечерта го арестували днес сабалем вече има 10000% процента съвпадение на всичко...не 99% като при всички тестове а 1000%

4

chetin

преди 5 години

razsledva6tite jurnalisti sa kopeletaot BSP

3

Анонимен

преди 5 години

Всички които са му помагали да избяга ЗАЩО не са в ареста???Имал е и съучастник (така нареченият свидетел) който е гледал цялата ужасия.Той защо не е в затвора????Или убит???ЗАЩО бе???

2

Я пак!

преди 5 години

Северин ли? Сега стана Северин, така ли? А не беше ли Селяйдин? Или е Селяйдин само за помощите и правата, а за убийството е Северин? Учудващо с каква лекота тия си сменят имената, когато стане въпрос за някое престъпление. Иначе реваха, че им ги сменяли насилствено. Щом като осъждат възродителния процес, трябва да стане и подсъдно такава смяна на имената с български, когато става въпрос за престъпление. Или с Българско име в добро и лошо, или си с турско пак така. Не може и двете.

1

Батман

преди 5 години

До тук 50 статии по въпроса, дайте нещо за ареста на разследващите журналисти от предаването, който е също толкова скандален колкото и убийството, или не може ?