15

до 7

преди 9 месеца

Германия няма да го екстрадира. Бъди сигурен.
Изфабрикуваните доказателства на Цацаров и Шофьорчето на Маджо няма да минат пред немския съд.
Това да не ти е Бантустана.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Белнейски 2

13

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко е манипулация на масоните и извънземните, поръчител е Дядо Коледа - ББ е знаел ДНК-то на Северен предварително, записал си го е на листче, при посещение в Русе преди 7 години, лично е го проследил до Дунав мост и го е натопил пред Меркел.

12

Анонимен

преди 9 месеца

И кой проспа преминалият през Дунав мост шофьор, само 3 часа след като безпаметно пиян (според Цацаров) извършва това престъпление? Или този изтрезнява за минути или и по този параграф някой не си е вършил работата!

11

Позитано

преди 9 месеца

Всичко е манипулирано, а съда в Хановер е корумпиран, това е работа на ЦРУ, да поискаме помощ от другарете от Масква.

10

АНТИ

преди 9 месеца

Трябваше да бега в Пакистан,
посмъртно не ще го открият,
сред милиони джипси там.

9

Анонимен

преди 9 месеца

като всички "доказателства" са в шайката (вкл. и вещи и роднини на мангето) КАКВО ИМ ПРЕЧИ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ И НАГЛАСЯТ СЛЕД КАТО КОРУМПИРАНИЯ ЗАДНИК НА ШАЙКАТА ЛЪСНА ПОКРАЯ ТАЗИ ИСТОРИЯ

8

До 5

преди 9 месеца

По въпроса с изфабрикуваните доказателства другарите с кухите си тикви да отидат на крак при немския посланик, да му обяснят как Северинчо е натопен.

7

Анонимен

преди 9 месеца

"Заподозреният ще бъде изправен пред съда в Хановер днес." - искам позитанските малки човечета това да го прочетат по няколко пъти, за да може малките им мозъчета да осъзнаят, че ако доказателствата са изфабрикувани, както те твърдят Германия няма да екстрадира психара Северин.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Каква изненада. Човекът е ци...нин.

5

Анонимен

преди 9 месеца

дистанционни експресни ДНК тестове - гарантирано от герб. вчера вечерта го арестували днес сабалем вече има 10000% процента съвпадение на всичко...не 99% като при всички тестове а 1000%

4

chetin

преди 9 месеца

razsledva6tite jurnalisti sa kopeletaot BSP

3

Анонимен

преди 9 месеца

Всички които са му помагали да избяга ЗАЩО не са в ареста???
Имал е и съучастник (така нареченият свидетел) който е гледал цялата ужасия.
Той защо не е в затвора????
Или убит???
ЗАЩО бе???

2

Я пак!

преди 9 месеца

Северин ли? Сега стана Северин, така ли? А не беше ли Селяйдин? Или е Селяйдин само за помощите и правата, а за убийството е Северин? Учудващо с каква лекота тия си сменят имената, когато стане въпрос за някое престъпление. Иначе реваха, че им ги сменяли насилствено. Щом като осъждат възродителния процес, трябва да стане и подсъдно такава смяна на имената с български, когато става въпрос за престъпление. Или с Българско име в добро и лошо, или си с турско пак така. Не може и двете.

1

Батман

преди 9 месеца

До тук 50 статии по въпроса, дайте нещо за ареста на разследващите журналисти от предаването, който е също толкова скандален колкото и убийството, или не може ?