33

Zoro

преди 5 години

Имаше 2 телевизии, два вестника! Такива новини, не се съобщаваха, и пичове като тебе не знаеха, и си траеха! Дори сина на главния изнасилил някаква другарка! Заплати 200 лв, такива като теб си добавяха (крадяха), и точно ти фалира строя! Сега бленуваш пак да гепиш на чужд гръб ***!

32

Бивш свързочник

преди 5 години

Преди N-години,в "ония"времена, на 10-тата минута границите биваха блокирани и пиле не можеше да прехвръкне!

31

Интересно за Бойко

преди 5 години

Сега внимавайте какво ни казват: 1. Искането за арест дошло в Германия във вторник ПО ОБЯД( а не специално в град Щаде); 2. След няколко часа немската полиция вече го знае в кой град е!!! (Алооооо, МВР-то!) 3. В 20:15 ч. (тук 21:15ч.) ДУЗИНА полицаи ЩУРМУВАТ апартамента и арестуват нашия хубостник(всъщност този ПОЗОР за българската нация); Значи, там може за половин работен ден да си свършат работата! А тук??? Ееех, Бойко, Бойкооооо....... Те щурмуват, а тук полЮцията защо няма това право?????

30

Анонимен

преди 5 години

Северин е кръстен на хан Севар управлявал българското ханство от 724 до 739г.

29

Анонимен

преди 5 години

Когато и у нас изгря звездата на най-човечния строй - демокрацията, закриха лагерите, в които убивали хора. От кръга на моите познати няма човек, пострадал там. Няма и от познатите на моите познати. Сега, може би поради липса на такива лагери, хората ги убиват направо на улицата. По-демократично е. Не ги травмират психически преди това, а и излиза много по-евтино.

28

Anon

преди 5 години

Друго ми прави впечатление- избягал в чужбина ама нали няма протекции и го хванаха за няколко дена. Значи можело. А Защо така не хващат и други национални герои дето избягаха от правосъдието по този начин? Или викате понеже сте навързани като свински черва- няма воля? А боко ако е мъж сега ще върне смъртното наказание и този ако наистина е 100% ДНК съвпадение- до стената.

27

Bacillus bulgaricus

преди 5 години

От понеделник до петък реве по вестниците срещу Турция, а събота и неделя задръства пазарите в Едирне и Истанбул. Плюе по всичко турско, а облякан от капалъто от глава до пети и всичките му уреди в къщи турски. Не понася турците, а всичките му "патриоти" Каракачани, Джамбази и все от тоя род. Много "умен" ама децата му функционално неграмотни. Много морален ама "баджанаците" му от Факултето. Културен ама слуша само чалга. Чистник ама се къпе само в неделя и то лятото. Европеец ама с потури.

26

РУС

преди 5 години

Аз си знаех, че тука става дума за турчин/ром убиец още в началото, това са си ориенталска практика, обезобразване и изнасилване...... Ако беше политическо убийство нямаше да е такова. Но жалко за момичето, мойте съболезнования за семейството и близките й!

25

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

24

Анонимен

преди 5 години

Северинчо ако се беше изтарикатил да си извади немска журналистическа карта като хилядите кюрдски терористи от ПКК убили хиляди мирни граждани с бомби и с пръст нямаше да го пипнат в Германия.

23

Анонимен

преди 5 години

Не го искаме тук, както и всички като него. Изобщо да не ни го пращат! Там да го съдят да го затворят и каквото искат да го правят! Той сам си е избрал да отиде там, тука не ни трябва. Ако може ние да им ги екстрадираме всичките такива, ще е голямо щастие. Този не е никакъв българин, тези са световен проблем на целия свят!

22

Един турчин

преди 5 години

Не ви вярваме!Както не ви вярваме за Белнейски.Не ви вярваме и за Яна.Не ви вярваме и за Хитрино.Не ви вярваме и за КТБ.Не ви вярваме!

21

Леля Мухарем

преди 5 години

Той е толкова добро момче.Винаги поздравяваше.На мравката път сторваше

20

Анонимен

преди 5 години

"Доброто сътрудничество" намери бързо един от многото арестувани в Германия бледолики българи и на Боко пак му изпраха имиджа! Не ви вярвам бе!!!!!!

19

До 15

преди 5 години

От Позитано ще си признаетели, че сте прости *** и антибългари, ако съда в Хановер го екстрадира?

18

Анонимен

преди 5 години

Явно герботролчетата не могат да разебрат че ЗАДЪРЖАНЕ и ЕКСТРАДИРАНЕ са две различни неща.Дори немският съд да реши да го екстрадира това ще отнеме 8 до 12 седмици.Ако въобще реши.Четете повече, не копи-пействайте само опорките на Цветанов.Защото и той е т ъп като вас.

17

Анонимен

преди 5 години

До 15Дори през ум не ви минава, че пък може тази версия да е истинската нали :)))

16

Мен

преди 5 години

Оставете хората да си свършат работата. И прете с тия илюминати :)

15

до 7

преди 5 години

Германия няма да го екстрадира. Бъди сигурен.Изфабрикуваните доказателства на Цацаров и Шофьорчето на Маджо няма да минат пред немския съд.Това да не ти е Бантустана.

14

Анонимен

преди 5 години

Белнейски 2