35

Zoro

преди 9 месеца

Имаше 2 телевизии, два вестника! Такива новини, не се съобщаваха, и пичове като тебе не знаеха, и си траеха! Дори сина на главния изнасилил някаква другарка! Заплати 200 лв, такива като теб си добавяха (крадяха), и точно ти фалира строя! Сега бленуваш пак да гепиш на чужд гръб ***!

34

Бивш свързочник

преди 9 месеца

Преди N-години,в "ония"времена, на 10-тата минута границите биваха блокирани и пиле не можеше да прехвръкне!

33

Интересно за Бойко

преди 9 месеца

Сега внимавайте какво ни казват: 1. Искането за арест дошло в Германия във вторник ПО ОБЯД( а не специално в град Щаде); 2. След няколко часа немската полиция вече го знае в кой град е!!! (Алооооо, МВР-то!) 3. В 20:15 ч. (тук 21:15ч.) ДУЗИНА полицаи ЩУРМУВАТ апартамента и арестуват нашия хубостник(всъщност този ПОЗОР за българската нация); Значи, там може за половин работен ден да си свършат работата! А тук??? Ееех, Бойко, Бойкооооо....... Те щурмуват, а тук полЮцията защо няма това право?????

32

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен
Когато и у нас изгря звездата на най-човечния строй - демокрацията, закриха лагерите, в които убивали хора.

върви в КНДР или Русия щом толкова ти липсват.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Северин е кръстен на хан Севар управлявал българското ханство от 724 до 739г.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Когато и у нас изгря звездата на най-човечния строй - демокрацията, закриха лагерите, в които убивали хора. От кръга на моите познати няма човек, пострадал там. Няма и от познатите на моите познати. Сега, може би поради липса на такива лагери, хората ги убиват направо на улицата. По-демократично е. Не ги травмират психически преди това, а и излиза много по-евтино.

29

Anon

преди 9 месеца

Друго ми прави впечатление- избягал в чужбина ама нали няма протекции и го хванаха за няколко дена. Значи можело. А Защо така не хващат и други национални “герои” дето избягаха от правосъдието по този начин? Или викате понеже сте навързани като свински черва- няма воля?

А боко ако е мъж сега ще върне смъртното наказание и този ако наистина е 100% ДНК съвпадение- до стената.

28

Bacillus bulgaricus

преди 9 месеца

От понеделник до петък реве по вестниците срещу Турция, а събота и неделя задръства пазарите в Едирне и Истанбул. Плюе по всичко турско, а облякан от капалъто от глава до пети и всичките му уреди в къщи турски. Не понася турците, а всичките му "патриоти" Каракачани, Джамбази и все от тоя род. Много "умен" ама децата му функционално неграмотни. Много морален ама "баджанаците" му от Факултето. Културен ама слуша само чалга. Чистник ама се къпе само в неделя и то лятото. Европеец ама с потури.

27

РУС

преди 9 месеца

Аз си знаех, че тука става дума за турчин/ром убиец още в началото, това са си ориенталска практика, обезобразване и изнасилване...... Ако беше политическо убийство нямаше да е такова.

Но жалко за момичето, мойте съболезнования за семейството и близките й!

26

Типичен турчин

преди 9 месеца

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!Джендър не е-Конвенция прави!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Северинчо ако се беше изтарикатил да си извади немска журналистическа карта като хилядите кюрдски терористи от ПКК убили хиляди мирни граждани с бомби и с пръст нямаше да го пипнат в Германия.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Не го искаме тук, както и всички като него. Изобщо да не ни го пращат! Там да го съдят да го затворят и каквото искат да го правят! Той сам си е избрал да отиде там, тука не ни трябва. Ако може ние да им ги екстрадираме всичките такива, ще е голямо щастие. Този не е никакъв българин, тези са световен проблем на целия свят!

23

Един турчин

преди 9 месеца

Не ви вярваме!Както не ви вярваме за Белнейски.Не ви вярваме и за Яна.Не ви вярваме и за Хитрино.Не ви вярваме и за КТБ.Не ви вярваме!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Да приемем, че всичко изнесено официално по случая до тук е самата истина. Това означава, че вината за случая е на всички управляващи през последните години, които допуснаха ц.и.гани.те да стигнат такава бройка, и на всички нас, които гледахме как това става пред очите ни и не правехме нищо. Сега вече няма как да се оправят нещата без масова дератизация. Това няма да ни бъде позволено отвън, така че сме обречени. Да му мислят тия български дечица, дето сега се раждат и ще живеят тук.

21

Леля Мухарем

преди 9 месеца

Той е толкова добро момче.Винаги поздравяваше.На мравката път сторваше

20

Анонимен

преди 9 месеца

"Доброто сътрудничество" намери бързо един от многото арестувани в Германия бледолики българи и на Боко пак му изпраха имиджа! Не ви вярвам бе!!!!!!

19

До 15

преди 9 месеца

От Позитано ще си признаетели, че сте прости утайки и антибългари, ако съда в Хановер го екстрадира?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Явно герботролчетата не могат да разебрат че ЗАДЪРЖАНЕ и ЕКСТРАДИРАНЕ са две различни неща.
Дори немският съд да реши да го екстрадира това ще отнеме 8 до 12 седмици.
Ако въобще реши.
Четете повече, не копи-пействайте само опорките на Цветанов.
Защото и той е т ъп като вас.

17

Анонимен

преди 9 месеца

До 15

Дори през ум не ви минава, че пък може тази версия да е истинската нали :)))

16

Мен

преди 9 месеца

Оставете хората да си свършат работата. И прете с тия илюминати :)