184

Анонимен

преди 5 години

Във великата конспирация, според позитанските другари, по отстраняването на една начиеща журналистка от някаква никому неизвестна русенска медия, участват всички бг институции от МВР, ДАНС, през МС, МВнР, та чак Интерпол и немския съд. Не знам каква жалка *** трябва да си за да вадиш политически дивиденти от тази човешка трагедия.

183

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си за Алексей Петров-Трактора. Указанията на Боко както винаги са дежурните - "Първо арестувайте после ще доказвате". При тоя поне няма да съдят държавата на Боко в Страсбург.

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 186 Правилно са задържали жените (вероятно 24ч. административна мярка по ЗМВР), тъй като трябва да им попречат да го уведомят, че е разкрит, а и най-често близките са съучастници (укриватели); а я е обезвредил (съдейки по новините) с удар в носа - за нетрениран човек това означава край на съпротивата, усещането е сякаш главата ти експлодира. Виж, за лъжите и вярата сте напълно права.

181

Анонимен

преди 5 години

Нали е имал жена, защо е висял в храстите да чака да изнасилва?! Според мен по-скоро е причаквал да обере някой и Виктория с лъскавата си визия му се е сторила подходяща жертва. Впоследствие обаче решил и да я изнасили. Това е според мен е по-вероятната версия. Убил я е в агресията си.

180

До 200

преди 5 години

Добре не си позатинец, ще отидеш ли на простест пред немското посолство, защото си твърдо убеден, че немски съд участва в нагласен процес? Искам всички вели конспиратори да отиде там и да заявите, че Северин Красимиров е натопен и Германия е длъжна да му осигури убежище. Ще го направите ли смешници прости?

179

Герберасти

преди 5 години

Тука има герберасти, дето ако ще да убият майките и децата им пак ще бранят ЕАД ГЕРБ със зъби и нокти.Айде малко по-обективно да гледаме на нещата бе колеги, искаме да знаем истината само. Във ваш интерес е да изчистите името на ГЕРБ. Поискайте независима международна експертиза на медии и полиция. Второ мнение - така ще си стиснем ръцете.

178

Шерлок

преди 5 години

До АнонименАми така е ... просто е бързал ... а и ако бяха го арестували в БГ щеше да е малко недогледано, сега вече въвлякоха и немските служби ... нещата стават истински сега.видя ли на филма от една далечна камера ... един човек просто си тича, минава покрай група хора които изобщо не му обръщат внимание. Би трябвало да е целият в кръв а никой не му обръща внимание. Ако е бил толкова пян как така тича не съм видял пян човек да тича!!!!

177

Кико

преди 5 години

Все едно за пръв път кюмбеее убива в България ??? Вероника ,Катуница,и още стотици други !!! Осъзнайте се

176

Анонимен

преди 5 години

То няма никога да кажат че е заради работата и въпреки че съм на 99 процента сигурен че е заради това.

175

Анонимен

преди 5 години

Вероятността да не е свързана с работата е доста малка.Как пък всичко това става дни след първият репортаж и дни преди следващият? Много ясно, че ако беше разтреляна или взривена щеше да е доста очевидно, а така много хитро.Плащаш на един неграмотен ром, той въпроси няма да зададе и ще свърши всичко.Разбира се множе и да е чисто случайно, ама шанса е толкова малък.Дето се казва "Koгато звездите се подредят".

174

Сега четох

преди 5 години

Сега четох че ДНК ЕКСПЕРТИЗА може да се извади за 3-4 часа след взимане на проба от вътрешността на бузата на заподозрения. Вече колко бързо се вади ДНК ЕКСПЕРТИЗА от трупа на жертвата, това не разбрах. Това някой друг да го провери.

173

До 182

преди 5 години

Виж сега другарю с нацапани ***, немския съд сам решава дали да екстрадира който и да е било, ако сметнат че обвинението е несъстоятелно няма да го екстрадират. Искам от Позитано пак да си прегледата прогнилите опорни точки и да излезете с обвинение към немския съд, че е екстрадира невинен човек, за да го осъдят в България на нагласен процес. Ще го направители другари?

172

1

преди 5 години

Разследващите, след малко започва обедна почивка!Да не я пропуснете увлечени в работата си!

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 183Абсолютно си прав. Особено след случая когато един нашенец риташе една германка в метрото за тях сме по долни от афганистанци. Видеото е въртяно повече от месец по всички медии в Германия

170

Анонимен

преди 5 години

Значи сетил се да замине за Германия, ама 'забравил' окървавените дрехи на жертвата до телевизора на леля си! WTF!

169

Анонимен

преди 5 години

Искате си вие твърдата ръка... "Ние казваме, вие изпълнявате и не мислите".

168

Анонимен

преди 5 години

Усещате ли как постоянно се натъртва, че не е заради работата ѝ, въпреки че де факто все още нищо не се знае?

167

Анонимен

преди 5 години

Само българските медии мислят,че не е заради работата й

166

?????

преди 5 години

До 173А България по времето на БКП и БСП на кое място беше по свобода на словото другарю?????

165

Анонимен

преди 5 години

Под силният международен и обществен натиск, най накрая управляващите си намериха подходящ престъпник. Особено съм впечатлена, че са арестували леля му. И жена му! Така де родата до девето коляно, калъбълък да има в ареста. Само че: НЕ ВИ ВЯРВАМ! Защото цената на това постоянно да лъжеш, е да не ти вярват, дори когато казваш истината. Има много неща, които са съмнителни: Вярно, намерили сте си убиеца, ама нещо дребен ми се вижда. А Виктория Маринова е била тренирана млада жена, поддържаща се в добра форма. Знаете ли как се бори човек за живота си, и то цял час? Посред бял ден, на място, на кое