204

Дръндер

преди 5 години

Толкова глупости не бях слушал в една пресконференция. Бойко и Цацко и Мариновчо бяха неотразимо ***!

203

НЕ РАЗБИРАМ

преди 5 години

8 часа дебне в парка. Дебне да ебне... с 200 лева(176лв. билет София-Берлин) налични - ако му се еебеше толкова много защо не си е викнал проститyтка??? Много подбира нащо момче ли, кво?!Аз ли нещо не съм в ред или?

202

До 226

преди 5 години

Ти си някакъв гении, вярно ли при обиск са необходими поемни лица? Не вярвам следователите да са знаели, че така се процедира, трябвало е да ти звъннат да ги инструктираш.

201

Анонимен

преди 5 години

Кутевистите вече превъртат...

200

Анонимен

преди 5 години

Поздравления за всички профисионалисти, които работеха и продължават да работят по този случай. Пишман интернет разбирачи е имало и винаги ще има. Все пак обществото има нужда и от смешници.

199

Анонимен

преди 5 години

Щом е крал един път желязо всичко може да се очаква от него

198

Анонимен

преди 5 години

Според позитанските кухи тикви, немския съд изпълнява всяко искане за екстрадация, дори Ердоган да поиска екстрадация на Меркел, немския съд изпълнява, това е положението, така работят онези корумпирани простаци германците.

197

Позитански Трол

преди 5 години

За мен не е странно ДНК-то. Странно ми е как някакъв M**Л (пиян и друсан) дебне 15 жени в храст от 4-5 часа сутринта, решава в 11 да изнасили някоя (вероятно събрал смелост?) после събира ценности, а-у, носи си ги вкъщи и намира от някъде 200 лева за да замине за Германия. Викайте ми позитански *** колкото искате ама.... Логика 1 път!

196

Анонимен

преди 5 години

Прочетох, че са намерили в къщата му НЕГОВИ дрехи с кръвта на Виктория! Това е повече от достатъчно да го арестуват.

195

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

194

Анонимен

преди 5 години

Чух, че изровили някакво уж нейно завещание, че искала да бъде кремирана. Интересно защо 30-годишен човек, ще пише такова. Май някой иска да заличи истинската причини за смъртта. А и Бойко с нежеланието му да се разследва от чужди криминалисти е много съмнителен.

193

До 214

преди 5 години

Питай немците дали са правели ДНК тест, те били много корумпирани обаче според рубладжиите и 100% лъжат за всичко. Дори си мисля, че въпросния Северин въобще не съществува, а е измислен герой на немските служби.

192

Анонимен

преди 5 години

В началото си мислех, че форумците търсят под вола теле и са се вманиачили в конспирациите, но с това съмнително арестуване и съмнителни ДНК тестове и на мен ми замириса доста.

191

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 5 години

Позитанския *** никога не е обичал да работи. За това и сега седят тук и търсят под вола теле, че току виж излязло.. Иначе трябва да работят нещо, пък ги МЪРЗИ! МЪРЗИ! ОХ ЛЕЛЕ МАЛЕ!

190

До 206

преди 5 години

Когато постъпи молба за екстрадация смешнико, местния съд образува дело на което, проверява доказателствата случая и преценява дали има основания за екстрадация. Така се процедира в цивилизования свят, в Русия другарите е ясно, че действат без да мислят, важно е великия вожд да се разпореди.

189

Анонимен

преди 5 години

Още в Германия ли го направиха този ДНК тест? Че и успяха да изпратят материала за една нощ, освен да го арестуват? Не трябваше ли като го ексдрадират, тук тепърва да търсим доказателства и да го съдим?

188

Анонимен

преди 5 години

Конспирациите продължават. Интернет-разбирачите умора нямат.

187

123

преди 5 години

#200Жената е водила модни предавания,след което води едно социално,въпросното интервю на журналистите от Бивол/които си правят ПР с нейната смърт/Семейството й каза,че не е разследващ журналист,телевизията й каза,че не е разследващ журналист,но за любителите на конспирации няма спирка.Никой не убива за едно интервю,разликите между поръчково убийство и сексуално убийство от психопат са големи. Спрете се.Почетете малко за видовете убийци,за видовете убийства...

186

АНТИ

преди 5 години

На Север бегаСевериньо.Много се меcтилСелайдиньо.Какво разбраЕвропа стара ?Този е българинот България.

185

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми се връзват 2 неща:1 - как така ще я влачат и изнасилват цял час на оживено място посред бял ден и никой нищо да не е чул и видял.2 - този снощи са го арестували в Германия, а на сутинта вече знаеха на 100%, че материала е негов. Кога му взеха проба, кога му излезе профила, кога излезе профила на материала от местопрестъплението.За Белнейски чакахме с месеци и са казвали, че никой ДНК тест не е 100% сигурен. При резултатите се дава процента, който е макс 99 и нещо, но никога 100