244

до Иван

преди 5 години

Противник съм на това правителство, но дали е най-важно да направят нещо за жената на господина ти Сидеров...А за множеството други жертви на пътя направиха ли? Значи за жената на Сидеров е важно да направят нещо, а другите кучета ги яли...

243

Анонимен

преди 5 години

Всеки българи - Хорейшио. А комунистическите *** направо засенчват Шерлок Холмс.

242

Анонимен

преди 5 години

Каква изненада, била тривиално убита от разбеснял се ром. Щото видиш ли не е нормално ромите да убиват и изнасилват журналисти. Тази роля е запазена за нещастните бабички пенсионерки по селата. Ето обаче че се случи на една от гилдията която защитава ромите. Никой не е в безопасност.

241

Иван

преди 5 години

Аз не съм доволен от правосъдието . Нищо не направиха по случая с жената на г-н Сидеров. Убийства стават всеки ден ....това ли е най важното.

240

Анонимен

преди 5 години

Аман от разбирачи и криминолози. Типично по български сега вече разбираме и от убийства и от разследване. Оставете полицията, службите или този който разследва да си свърши работата. Има задържан има и доказателства, сега е ред на обвиненито. Недейте да се изказвате и действайте толкова първосигнално. Достатъчно шум се вдигна, няма как да се потули нещо. Мир на праха на жената и кураж и смелост на детето и роднините и.

239

Анонимен

преди 5 години

Кой ще седне да убива журналистка от селска медия дето предаването й е за мода?Много по евтино е да купиш журналиста в България оклокото да платиш за професионален убиец. Те журналистите всеки дн се молят да бъдат купени от някого срещу другиго. Такива луди няма дето да прекарват разни идеи в общественото пространство без да им се плати.

238

Анонимен

преди 5 години

конспирациите продължават :) луд умора няма, поти се, избърсва се и продължава...

237

zfg

преди 5 години

Браво БОКО!!

236

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нема месец след големата медийна офанзива за жестоко пребитият журналист. и още няма уволнени главни редактори. читалищна работа.

235

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

иии три дена трихме коментари да изкараме русенската кабеларка зверската разследваща медия и че едва ли не тиквата е поръчал убийството.... и още няма медии с отнети лицензи. читалищна работа.

234

Свободата Санчо

преди 5 години

"...Такава свобода - да пишете, да предавате, да говорите по всяка тема, мисля че е факт"111-ти Баце...

233

ik

преди 5 години

Тоз пи тек ко пак са сърди ве ко пак са сърди пак е крив и уубиден.На мама убавеца еи.Щял да са кара на посланиците на посланиците.Щял да са кара на ЕНП къде са намира тоз веу баба си ли къъъде се намира бе еи. Оня Радан ко му викаше бай....

232

123

преди 5 години

#258Не е дал никакви пари за самолет,минал е моста с кола-така казват в Блиц.Цялата махала го е видяла как се прибира с кървавите дрехи,така че полицаите лесно стигнаха до него,имат си информатори в махалата.Имоло е сигурно семэн съвет и са го пратили в Германия при мама,че там поне затворите са хубави.Ами орка ще бъде убиецът,много малко вероятно да е професор по физика.

231

Анонимен

преди 5 години

Постоянното показване на престъпници от този етнос прави останалите смели в извършването на престъпления а жертвите им ги е страх от тях защото са гледали по телевизора какви ги вършат братчедите.

230

До 266

преди 5 години

И каква е тази конспирация за която иде реч другарю?

229

До 260

преди 5 години

Че кой е казал, че това убийство е маловажно? Напротив това е най-тежкото възможно престъпление и наказанията за него трябва да много строги.

228

ЕАД-то АЙДЕ ЧАО

преди 5 години

ЕАД ГЕРБ СЕ КЛАТИ.ЕАД ГЕРБ СЕ ТЪРКАЛЯ!ЕАД ГЕРБ ПАДА!ВОЖДА Е БЕЗПОМОЩЕН!СЛУГИТЕ СА НА ПАНГАРА!ЩЕ ПУСНАТ МАСРАФ

227

ЕАД ГЕРБ

преди 5 години

ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ ОТ ЕАД ГЕРБ ЩЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА РАНО ИЛИ КЪСНО. ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ.

226

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойко-Шерлока и г-н Цапцаров-Уотсъна разкриха най заплетеното престъпление

225

Анонимен

преди 5 години

До МНОГО ИНТЕРЕСНОСамо дето не е заминал на другия ден а след няколко часа.... :D