73

123

преди 5 години

#83Ти,пиян ли си,или нещо не работи мисълта?Полицията е намерила вещи на жертвата в бърлогата,лелята/жената го е изпяла,защото той се е похвалил какво е свършил.Всъщност не само роднините,сигурно в неделя цялата *** махала е знаела кой е убиеца.

72

Клеций II

преди 5 години

Охх, колко безсънни нощи изпълнени с ласки го чакат този млад хубавец в затвора. Изнасилвачите са на особенна почит и старите мого ги обичат. А това младо тесняче ще отнесе много любов ...

71

АНТИ

преди 5 години

Немско кучеполицейско куче,вкусно вурстчеще получи.А пък у наспържола мазна,щом тъйБойко се изказва.

70

Гробокопач

преди 5 години

"Той (Величеството) изрази възмущение з а циркулиращите тези за убийството на Виктория". Не било свързано с работата й? Дайте да видим. Направих си труда, д аизгледам предаването и за "Бивол". Ето, какво казва тя, в края му: "Екипът нис е ангажира и в бъдеще, да дава трибуна на журналистически проучвания, КАКТО И ДА ИЗВЪРШВА СВОИ ТАКИВА, касаещи в изключителна степен общественият интерес".

69

АнонимеН

преди 5 години

ДА ДА ТОЙ БИЛ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ОТИШЪЛ В ГЕРМАНИЯ КАТО, ЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА ОТИДЕ В ГЕРМАНИЯ ПО-РАНО!!!*** В СЪЩНОСТ БИЛ ЗАМИНАЛ В ПЕТЪК ЕДИН ДЕН ПО-РАНО :DНЕ МИНА ВЕРСИЯТА С КЛОШАРЯ С АЛЦХАЙМЕРА ОТ РУМЪНИЯ!!!НЕ МИНА ВЕРСИЯТА СЪС СВИДЕТЕЛЯ 1 ЧАС СТОЯЛ ДА ГЛЕДА!БЕШЕ РЕД НА ИЗБЯГАЛ В ЧУЖБИНА И ТЪЙ КАТО НЯМАШЕ ПО ПОДХОДЯЩ НИ НАБУТВАТ ТОВА!!!!!!!

68

Анонимен

преди 5 години

колко внимателно и умерено се е изразил бившият министър - 'заподозрян', върнат за допълнително разследване, продължават проверките. а само като чета заглавията на абсурдните статии и се смея. 'хванаха го'. кого хванаха и кой го хвана, след като въпросният северин е бил в германия? хванали го, ама немската полиция. не е ли прекалено удобно набързо да се претупат версиите, че може да е нещо свързано с работата й или личния й живот? само питам, че заради вики в борисовата така 'хващаха' трима.

67

АНТИ

преди 5 години

Когото са нарочили-хващат го !Само да е нарочен !И Митьо Очите се ме$ти Гърция+Турция=хванаха го.

66

БХК

преди 5 години

Няма проблеми, ние ще го защитим! Той е наше момче *** и дори ще осъдим държавата да му плати.

65

Гробокопач

преди 5 години

До 123Това че е тренирала бокс, също не е сигурно! Доказателства? Документ?;))) И аз мога да кажа, че съм тренирал бокс;))) Второ, споре дмилицията на Бойко, той е бил кьоркютук пиян. Явно е толквоа добър в бокса, че и кютук пиян е успял да я нокаутира. Но, ако бе толкова добър, герберчета, щеше д астане поне шампион на България;)))

64

Анонимен

преди 5 години

Явно не е съвсем с всичкия си, щом дори се е хвалел... Абсолютен ПСИХОПАТ, както още в началото се разбра от направения му психологически портрет. Доживотен затвор, такъв не трябва да живее в обществото!

63

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинНе че нещо, ама е елементарно, особено за голяма медия с връзки в полицията, да потвърди снимката за секунди. Най - елементарното я сверят с полицаите, които са на мястото и сигурност имат снимка по повод издирването. Доколкото наистина е задържан и има информация, че е извършител няма да имат проблеми.

62

123

преди 5 години

Тук някакви се чудят как хилавата орка е ударила атлетичната жена-в други статии се казва,че хилавата орка тренирала бокс.Направо я е обезобразил от бой.Трябва да има смъртно наказание за такива отпадъци.

61

Гробокопач

преди 5 години

До Анонимен"Докога ще си съчинявате истории на гърба на Виктория?"- ЯДОСАН ИЗВИКА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. Бегай улево...

60

до 66

преди 5 години

Що бе, г-н специалист? Какво излъчване имат убийците и психопатите (може би си искал да кажеш социопат) ?

59

Анонимен

преди 5 години

Престанете с гнусните си спекулации! Момчето вече е направило пълни самопризнания. Освен това още в неделя целия квартал е знаел, тъй като се е "похвалил". Докога ще си съчинявате истории на гърба на Виктория?

58

Анонимен

преди 5 години

Прилича на *** заедно с приятелите си и жена си. Тренирал е със жена си - бой и насилия.

57

дано дочакаме

преди 5 години

Екстрадицията е полезно нещо -чакаш . . . То и за един от Истанбул чакаме . . . и за друг от Белград чакаме вече три години . . . . Абе - чакане му е майката . . . . . . хм . . .

56

Анонимен

преди 5 години

На sapun всичките. Какво прави това *** на територията на държавата ни? Турист?

55

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност е използвал нож страхливеца иначе един шут където трябва и тя щеше да избяга поне, но... е използвал ножа, те всички такива като него си носят.

54

л;к

преди 5 години

ТОВА ХЛАПЕ НАЙ -вероятно я е ударило отзад по главата и после....! ина4е няма как да извърши това без тя да се съпротивлява здраво!!