93

Анонимен

преди 5 години

А и ония от ДуПиСе и те мълчат......... Селяйдин, Сейлядин, Сюлейман, .... накрая Северин! Олелееее, Европо! В България ПАК има възродителен процес, сменят на хората майчините имена!!!

92

Анонимен

преди 5 години

Моля някой да ощипе БХК, да се събудят!!! Защо още не са изквичали, че ТОЯ има "човешки" права и са му противозаконно нарушени?

91

АнонимеН

преди 5 години

СТАНАХА ЗА СМЯХ!!!!!!ТОКУ ЩО ПОКАЗАХА ЖЕНА МУ!!!!!!!!!!!!!!!!! НА ТОВА!!!! ТОЗИ Е ЖЕНЕН!!!!!!!!!!!ХЕМ ИМА ЖЕНА ХЕМ БИЛ ИЗВЪРШИТЕЛЯ :D ЛЕЛЕИ ОЩЕ И ***! ЗАМИНАВАНЕТО ИМ Е БИЛО ПЛАНИРАНО ТОЙ И НЕГОВ ПОЗНАТ ДА ЗАМИНАТ В ТОЗИ ДЕН ИМАЛИ СА КУПЕНИ БИЛЕТИ ЗА АВТОБУС ОЩЕ ПРЕДИ СЕДМИЦИ!!!ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ , ЧЕ СТЕ ....................!!!!!!

90

Анонимен

преди 5 години

А бе хора, каква свобода на словото? То и тук в този сайт не можеш да си кажеш КАКВОТО мислиш КАКТО. го мислиш, та да те разберат другите правилно. Алоооооо, ***!!! Оставете ни да пишем нормално думите ***.н, м.ан.г.а.л, и другите адекватни наименования на етноса съставен от т.ъ.р.т.е.и.

89

АНТИ

преди 5 години

На Север бегаСевериньо.Меcтата меcтиСелайдиньо.Но за Европа стара,това е българина,от България.

88

АнонимеН

преди 5 години

ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ПО-ВСЯКО ВРЕМЕ ДА ОТИДЕ ДА РАБОТИ В ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО Е МАЙКА МУ ЩЕ ИЗВЪРШИ ПОДОБНО НЕЩО ЗА КЕКС !!!!!!!!!!!!!!!!ХА ХА ХА ХА ХА

87

Анонимен

преди 5 години

Северин Надеждов Красимиров!!! Бил се изфукал се в ***'алата, какво е направил. Цялата ***'ала знаела още в неделя какво и как е станало!!! Селяйдинчо възпитано като интегриран готованец си сменил дрешките (опръскани с кръвта на момичето), сгънал ги и си ги подредил в шкафа, облякъл си чисти дрехи за пътуването, взел си интегрирано месечните помощи, и щастлив от р.о.м.ското включване отпрашил към Германия, да гребе с пълни шепи от евроатлантическите ценности!!!!!!!!!!!

86

АнонимеН

преди 5 години

НАЧИ ТОЗИ БИЛ Я УДАРИЛ ПО ГЛАВАТА СЛЕД ТОВА Я ВЛАЧИЛ ПОНЕ 10 МЕТРА И Я ИЗНАСИЛВАЛ 1 ЧАС В ХРАСТИТЕ ДО АЛЕЯТА НА РЕКАТА :DИ ВСИЧКИ ТУК ВИКАТ БРАВО БУДА БРАВО ДА ДА ДА ТОЙ Е ТОЙ Е ТОЙ Е!! ЕТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ЩОТО ХОРАТА НЯМАТ НИЩО В ГЛАВИТЕ СИ!!!!

85

аз

преди 5 години

само ***!!! и него и неговите събратя!

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Просветений, досега те залъгваха, че ДНК-експертизата е нещо сложно и иска много време. И ти повярва! Не, това е рутинно, добре отработено упражнение и става бързо. Техниката много напредна, а времето понякога е решаващо! Видя ли Б.Б. колко бързо реагира и се ангажира лично. Защото чудесно знае, че всяко нещо може да освободи натрупалия се гняв.

83

АнонимеН

преди 5 години

БИЛИ НАМЕРИЛИ НЕЙНИ ДРЕХИ В ЖИЛИЩЕТО МУ!!!!!!!!!!!!ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ С ПРОСТОТИИТЕ!!!!!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Много противна физиономия.

81

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за референдум за възстановяване на най-висшата мярка за наказание при особено тежки случаи като този, а и при особено големи стопански престъпления.Тук вероятността за грешка на правосъдието е нулева. Без да питаме европейските господари и ментори! Да си гледат Брайвик още 40 години!

80

Анонимен

преди 5 години

Поредната изкупителна жертва, с цел прикриване на истинските извършители. Този като го гледам физически надали е в състояние сам да извърши подобно престъпление. Поредното залъгване на обществото, поредната скалъпена набързо история, като тази в началото на годината. Доста бързи бяха с резултатите от ДНК експертизата.

79

АнонимеН

преди 5 години

АЗ БЯХ ТОЗИ КОЙТО ОЩЕ ПЪРВИЯ ПЪТ КОГАТО ПУБЛИКУВАХА СНИМКАТА НА ЧЕЦИ ВЕДНАГА КАЗАХ ТОЙ Е! ИМАШЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО И ВЪНШНИЯ ВИД НА ПСИХОПАТ!ТУКА СЕ СКЪСАХТЕ ТОГАВА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ЧЕЦИ!!!! ПОМНЯ ВИ ДОБРЕ ЩО ЗА СТОКА БЯХТЕ ТОГАВА!!!НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ С ГОЛЕМИ БУКВИ ПИШЕ НА МУТРАТА АЗ СЪМ ЛУКАВ!НА БОЙКО БОРИСОВ МУТРАТА МУ КАЗВА АЗ СЪМ НАГЪЛ МУТРО МАФИОТ!ТОВА СЪЗДАНИЕ ОТ СНИМКАТА НЯМА НУЖНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ ЗА ДА ИЗВЪРШИ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

78

АНТИ

преди 5 години

Тоз на сапунче нЕма да стане,амаизпусне ли сапуна в затворническа баня,сеФтето е станало.

77

Българин

преди 5 години

Проучете в Европа и най-вече Германия колко убийства и изнасилвания и други престъпления са извършени от роми и след това по националните телеввизии като съобщават новината казват че го е направил българин. Не казват циг*нин заради расовата дискриминация. Но показват снимка на роми на екрана по новините.За това никой не обича българите в Европа защото мислят че са и престъпници. А в България всеки ден роми извършват много престъпления но по новините не ни съобщават статистика.

76

Анонимен

преди 5 години

пълни или празни самопризнания пред българска, иракска, африканска полиция = ГОЛЯМО НИЩО. справка - брой дела, загубени от държавата ни в страсбург; репликите 'ние ги хващаме, те ги пускат' (и така по 5 различни човека 'хванати' за едно и също престъпление).за утешение, убитата е журналистка и ЕС няма да ни остави за пореден път да претупаме слуач.

75

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 5 години

Другарката Корнелия Нинова (по настояване от съветското посолство) е заявила, че лично Бойко е виновен за престъплението, следователно необходима е оставка, присъединяване към СССР и възстановяване на комунизма.

74

Българин

преди 5 години

Проучете в Европа и най-вече Германия колко убийства и изнасилвания и други престъпления са извършени от *** и след това по националните телеввизии като съобщават новината казват че го е направил българин. Не казват *** заради расовата дискриминация. Но показват снимка на *** на екрана по новините.За това никой не обича българите в Европа защото мислят че са *** и престъпници. А в България всеки ден *** извършват много престъпления но по новините не ни съобщават статистика.