113

АнонимеН

преди 5 години

ОНЗИ КОЙТО УБИ ВЕРОНИКА САМО КАТО ГО ВИДИШ СИ ЛИЧИ, ЧЕ Е УБИЕЦА И БЕЗДУШНО СЪЩЕСТВО ОТ МАЛЦИНСТВАТА! БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ ДА СЕ ПУКНЕ ОТ ЯД НО МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ САМО ЕЛЕКТОРАТА СИ , ЧЕ ТОВА Е УБИЕЦА!ДА МОЖЕ ДА Е ОТ МАЛЦИНСТВАТА И НАЙ-ВЕРОЯТНО Е НО НЕ Е ТОЗИ!

112

Бай Иван

преди 5 години

Този е продукт на демокрацията ,такава си я искахте ,такава стана ,нали ревахте по площади навремето ,радвайте й се сега ;) !!!

111

Анонимен

преди 5 години

До 124И като не е студент, или не работи, автоматично е изнасилвач и убиец, по твоята схватлива логика.Пълна демонизация, нали, драги ми атакисте!Много удобно се оказа за вас, убиецът да е ро.м. Мечтаехте да е ро.м. Внушавахте го от първия ден.

110

До Ннякой го "п

преди 5 години

До някой го "продаЕвала, братле, срам ме хвана колко съм несхватлив, и колко ти си голям специалист щом по снимка го разбра ТОЯ какъв е. За твое сведение, нормалните хора на 21г.,( като е ТОЯ на снимката) са студенти, или работят, или са студенти които работят! Ти как мислиш, за какво ходят нашите ***.и. в Германия? Само не се заблуждавай, че кандидатстват за работа, ходят на интервюта, сключват трудови договори, спазват си работното време, работят съвестно, плащат данъци и осигуровки!

109

Анонимен

преди 5 години

Мамин сладък убавец! С блузка на черепчета!

108

АнонимеН

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА КАРА НАРКОМАНИ ДА ОБВИНЯВАТ СИНА НА УБИТИЯ РЕСТОРАНТЬОР ОТ УЖ 6-ГОДИШНОТО ДЕТЕ С ПИСТОЛЕТА ДАДЕН МУ! КАРА ГИ ДА КАЗВАТ, ЧЕ ТОЙ ИМ БИЛ ПРОДАЛ ДРОГАТА ЗА ДА ГО СПЛАШАТ ДА НЕ ПОДАВА СИГНАЛИ ДО ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА УБИТИЯ МУ БАЩА!!! ДОБРЕ, ЧЕ ИМА И СЕСТРА КОЯТО ПРАВИ ТОВА!ГЕПБ Е РАВНО НА МАФИЯ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО СУПЕР ПРЕСТЪПНА МАФИЯ КОЯТО НЕПРЕСТАННО ПОВДИГА ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ И ФАЛШИФИЦИРА ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!

107

АнонимеН

преди 5 години

РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В РУСЕ Е ЕДВА 1500 ДУШИ НА 150 000 ИЛИ САМО 1 %! МНОГО ТРУДНО СЕ ТЪРСИ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА ПРИ ТОЛКОВА МАЛЪК БРОЙ :D

106

някой го "прода

преди 5 години

До Най-новата хипотезаКакви глупости пишеш? Имал жена, майка в чужбина, при която заминава... Човек с поглед другаде, а не по разни паркове да причаква, изнасилва и убива.Във вашите глави са еднотипни стереотипи и предразсъдъци и вкарвате всеки човек от различен етнос в тези ваши стереотипи. Тоя има вид на интегриран. Ди.ваците не се занимават със спорт- имал е треньор, общувал е със спортисти, спазвал дисциплина- режим, тренировки, килограми...

105

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 117 КонспирациятаПРИЗНАЛО Е ЕДИНСТВЕНО , ЧЕ ТЕ Е ОПЪВАЛО ЯКО КОМУНДЕНЦЕ ЛЪЖЛИВО :D

104

Анонимен

преди 5 години

Конспирациите нямат край...Не разбрахте ли, че момчето си е признало всичко, споделило е в квартала и се знае още от неделя....Защо продължавате да бълвате врели-некипели? Егати разбирачите и чудото.

103

реалист

преди 5 години

Време е да се върне смъртното наказание по бързата процедура. Особено за този етнос.

102

Лоша работа

преди 5 години

Лошо е,че такива като този *** нашите деца ще срещат все по-често.Все по-често ще срещат и наркомани и психопати и рецидивисти.Имам две момичета(малки все още),но смятам от рано да ги обуча как да се справят с такива. В повечето случай човек ако момиче/жена е добре подготвено има не малки шансове срещу нападение,особено с цел изнасилване.Някой да е виждал преследвач със свален панталон и отхапан член?

101

АнонимеН

преди 5 години

До СлънчарскиНЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА ГЕРБЕРУНГЕЛЕ НЕ И ТУК НЕ И ДОКАТО СЪМ АЗ СЪМ В ТАЗИ ТЕМА!ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО!

100

jgjg

преди 5 години

Eй, ама тука пълно с философи и любители на конспирацията. Вие какво очаквате? Някой професор или д-р на науките да я е убил и изнасилил? Или още по правдоподобно за вас някой академик и ББ :DМного ясно ,че е някой ***. Казах го още в началото. Почерка на убийството сочи към този извод. Тази жена си е съвсем обикновен гражданин. Нито е бизнесдама ,нито е свързана с ъндърграунда... така че няма логика за поръчкови убийства и т.н. тъпотии дето пишете. Много сте прости ,чак изоблени

99

Слънчарски

преди 5 години

До АнонимеН 104Че това какви доказателствени доводи са? Доста откачалки има, които са били женени и са извършвали подобни престъпления. Например онзи австрийски дядка, който държал дъщеря си заключена в тайно мазе 24 години заедно със 7 деца от нея, докато жена му не знаела нищо в къщата. А за билетите - може да е решил да направи престъплението, точно защото заминава и си е мислил, че никой няма да го намери в чужда страна и да използва това като вид алиби. Нали имат ДНК, ще се разбере.

98

Веско

преди 5 години

Мене лично ми прави впечатление един момент в следствието и реакциите. Много хора смятат, че този младеж е подходяща изкупителна жертва. Управниците ни обаче не усещат ли обратния ефект. Излиза, че е напълно в реда на нещата и обществено приемливо, хората от уязвимите социални групи да си убиват и изнасилват когато решат!? Аз, ако бях от БХК, бих се притеснил.

97

АнонимеН

преди 5 години

ВИЕ ТУКА ВЯРВАТЕ НА БОЙКО КОЙТО ВИ Е ЛЪГАЛ БЕЗБРОЙ ПЪТИ ВАША СИ РАБОТА!!!!!АЗ КАЗВАМ, ЧЕ НЕ Е ТОВА ИЗВЪРШИТЕЛЯ!!!! НЕ ОТГОВАРЯ НА ПРОФИЛА НА УБИЕЦА!!!ИМАЛ Е ЖЕНА, ИМАЛ Е МАЙКА В ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО МОЖЕ ДА РАБОТИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ НЕ ЗАМИНАВА САМ А ЗАЕДНО СЪС СВОЙ ПОЗНАТ ЗА ГЕРМАНИЯ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ!!!!!!АБСОЛЮТНО НЕ Е ТОЙ КАТЕГОРИЧЕН СЪМ НЯМА НУЖНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ!АЗ КАЗАХ, ЧЕ ЧЕЦИ Е ВИНОВЕН ОЩЕ КОГАТО ПОКАЗАХА НЕГОВА СНИМКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ И БЯХ ПРАВ!

96

Най-новата хипотеза

преди 5 години

Д.е.г.р.а.д.и.р.а.л. р.е.н.е.г.а.т., без образование, без цели в живота, без перспектива в безперспективна държава. Свикнал всичко да му е наготово, свикнал БХК да му защитават "правата", свикнал Държавата да му е длъжна. Изкушаваш го с 15-тина години държавна издръжка, плюс още малко парички. А и ти е в ръцете заради стари "подвизи" с цветни метали( а бе, крал е жица). Е, от 100 такива 1% да се съгласят - ето ти я обществено удобната версия.

95

Един

преди 5 години

Абе, че ромите не са гении, това на всички ни е ясно. Ама да прибере вещите и дрехите на жертвата в къщата си!? Хайде стига бе ... Много прозрачна работа, господа ушеви, много прозрачна.

94

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА СА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО ОБЯВИХА, ЧЕ ИМАЛИ БЕЛЕЖКА НА КОЯТО ПИШЕЛО КАК ДА СЕ ПРЕБИЯ И УБИЯТ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ВКАРАХА В ЗАТВОРА ЕДИН КУП ХОРА НА БАЗАТА НА ТАЗИ БЕЛЕЖКА :DАКО КОМУНИСТ НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ТА КОЙ!!!!!!!!!!