384

anna

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

383

Анонимен

преди 5 години

Поръчителя ще се разбере догодина май месец на изборите когато цялата махала в която е живял ще гласува за определена партия.

382

Кольо канарчето

преди 5 години

Тоя екземпляр недохранен, имал бил кола? Кола...откъде пари? Книжка кой му е дал? Провериха ли му изпитния протокол, кооя е комисията,кога се е явил на изпит? М...м? Бил пиян като кирка ама това 2000 и повече километра ги взел все едно че е Шумахер, и е карал Ламборгини. Алоооо, канарчетата летят.... лъжци долни! Не е този, поръчителя искаме! Да не е онзи ушатия, многоапартаментния...?

381

Психоложка

преди 5 години

Това хлапе не е убиец, а дребен крадец.

380

Човек

преди 5 години

Аборигенска работа

379

Браво на

преди 5 години

Българската и Немската полиция. Заковаха го за два дни само. Това се казва взаимодействие!А този в панделата ще му се иска да е умрялЩе има възможност да разбере какво е да бъдеш изнасилен. Доста пъти, докато започне да му харесва.

378

Анонимен

преди 5 години

В германската преса пише, че Северин ще бъде разследван и за друго изнасилване и убийство. Най-вероятно е стечение на обстоятелствата, а не поръчка, но някак с жертвата си, тази жена даде отзвук на ширещата се корупция и мафия и напомни дори косвените последствия от криминалното управление на ГЕРБ. А те косвените жертви вече станаха много, ясен сигнал, че трябва промяна.

377

Do 411

преди 5 години

Бе то нормални хора никога не извършвали дори и кражба понякога се превръщат в убийци ти за някаквъ *** рецивидист се съмяваш, че може да убие. Да ти имам логиката

376

Iceblast88

преди 5 години

До сеф1. Не съм русофил, драги ми герберски комунистически павианчо!2. Ако не знаеш, дори и да нямаме граници, като минаваш през Дунав мост или на летище ти искат личните документи, което е вид проверка. Това, че сега се минава граница доста по лесно отколкото преди, не означава, че няма контрол.

375

!!

преди 5 години

Сега Христо Иванов да се обади пак, че е поръчково заради репортажа й за Джи Пи Груп. Такава долна *** като Иванов няма никъде, така да се възползва от такова нещо.

374

Иван

преди 5 години

аз не вярвам че този е убиеца.това е работа(убийството) на някой дърт комунист-русофил ....те си падат по изнасилванията както оня кмет от БСП, сестрите Белнейски работата се потули и ни правят на ***...

373

Анонимен

преди 5 години

Както си и мислех в самото начало. Кой наемен убиец убива целта, след което изнасилва и остави семенната си течност на местопестъплението? И въобще кой би поръчал убийство на никому неизвестн журналистка работеща в никому неизвестна русенска кабеларка. Въобще да не говорим, че починалата дори не е разследваща журналистка, а просто е направила анонс по темата. Какви конспирации какви глупости се пишат по форумите не е истина. Явно народа наистина е много, много ***.

372

Анонимен

преди 5 години

В САЩ за това се дава присъда за първа степен убийство. В зависимост от щата е или доживотен затвор без право на помилване или за някой щати смъртно наказание.

371

Аз

преди 5 години

От БХК веднага да се самосезират и да отиват да защитават това "мило" момче, което според тяхната логика и техните разбирания има изначалното право, докато живее в тази държава да прави каквото си иска, както си иска и с когото си иска. Как така ще му се отнема основното право да убива и да се гаври безнаказано. Хайде надигнете си задниците в защита на вашите любими питомци на които само им говорите, че имат права, но не и че имат и задължения към Държава и Общество.

370

Зозо

преди 5 години

може ли да запитам какво щеше да направи ромбската общност, ако жертвата беше тяхна жена. Очаквам да постъпим справедливо и да отговорим със същото. Всичко друго е скопена демокрастия, която бавно ни води към анархия и гражданска война

369

Анонимен

преди 5 години

КОЙ го пратил да убива младата жена??? Това е въпросът.

368

месара

преди 5 години

време е да се върнат добрите практики от времето на г-н Линч

367

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

366

Анонимен

преди 5 години

Не е психопат, моментната проява на агресия без замисляне за последствията е характерна за целия им етнос. Първо ръгат с ножа, след това мислят (ако въобще могат).

365

Анонимен

преди 5 години

*моментна проявява на агресия*?? Това е психопат бе. В Англия, където живея му лепват 30 г. без да се замислят!!