207

до анонимен

преди 5 години

Конспираторите сега сън няма да спят...----------Конспирацията е двигателят на човешката Цивилизация бе ***...л!!!!Още от времето на Шумерите, Валилон и Древен Египет движеща сила е била Конспирацията, т.е. Заговорът!Конспирацията е сваляла империи, царе и царици, започвала е войни и е сключвала мир, унищожавала е цели народи и етноси и на тяхно място е създавала нови!Падали са Империи иэся се появявали нови...Дори и съвременото устройство на света е поредната Конспирация!!!!

206

преди 5 години

Браво на полицията за бързото залавяне !Ако всички престъпления така решаваха, България щеше да е много по - добре, но уви ...

205

Българин

преди 5 години

Какъв замах и професионализъм на властта, хванаха го! Ромът,айде пак мандат за ГЕРБ

204

Анонимен

преди 5 години

До Ташко Ерменко***Цветомир Паунов ти ли си ве гербав

203

Една Българка

преди 5 години

Лъжа е ,никой не ви вярва. Намери се *** ,които да го отнесе. Българи събудите се ,

202

Анонимен

преди 5 години

Ще видим Шенген през крив макарон, докато стават такива убийства, а извергите необезпокоявано се евакуират в ЕС...Отделно, че тва, че е задържан, не значи, че е той. Медиите като цяло доста преекспонират. Само няколко часа по-рано обявиха ром-украинец с румънски паспорт и молдовски корени за убиец, пък се оказа, че си имал алиби...

201

Анонимен

преди 5 години

То лидерката на опозицията случайно два пъти я катастрофираха коли на една и съща таксиметрова фирма. Корнелия, ако въпреки целия Костинброд и прозрачните бюлетини, въпреки половин милион невалидни бюлетини дойдеш някога на власт спомни си и си отмъсти като нека закона удари хунтата. Спомни си милионите клевети и обиди по твой адрес.

200

Българин

преди 5 години

И беше ясно че Бойко ще излезе на телевизора да ни каже че са го хванали Ромът!

199

Анонимен

преди 5 години

Отскокнал до Русе кога мацето си прави джогинка в близката горичка. И изведнъж излезнала една "сърничка" аууу то бил вълк и цял. И тя му река "вълчо ела изяш ***" Ял е Вълчо ял е 30-минути час и цялата е изял.А ловеца с пушката? Да я спаси и него да го умори.След това хванал триколката, теснолинейката и отлетял. Къде? В Германия? Вие наред ли сте нали ако е това е поръчка, ако е случайно е в зоната на Русе и села. Освен ако не пътува за да си нацели жертва за да се задоволи сексуално.

198

Българин

преди 5 години

Полицията е супер,хвана Ром по ДНК.Браво

197

Анонимен

преди 5 години

Типично за това правителсво...намериха удобен фигурант зад който да се укрият...То бива бива да сте наивни ама чак па толкова.....Цацаров, Младенов, Борисов, Цветанов, Валентин Радев, сите те са поръчителите на тази млада прекрасна Българка.СРАМ ДА ВИ Е И НА СИТЕ ДЕТО ГИ ОПРАВДАВАТЕ.

196

Лило

преди 5 години

Дано да не си хване Марковски за адвокат.

195

Анонимен

преди 5 години

Пре комунизма турците и цииганите бяха интегрирани, с български имена и по-ниски от тревата.

194

Българин

преди 5 години

Никой не се е съмнявал че ще го хванат толкова бързо и че ще е Ром,ами ако не е Ром?

193

Анонимен

преди 5 години

Откакто са тия само наслагват всеки ден убиства изнасилвания станаха като във филма на бтв опасни улици господа кои го интересуват новини никои даите нещо по свежо един умрял един изнасилен един *** кво ни интересува ние сме нормална държава не сме на хапчета писна ни

192

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Факт ли е, че вчера осъждан за наркотици, с незаконно оръжие, "патриотичен" фен уби като куче 17 годишно момче в Монтана?

191

Анонимен

преди 5 години

Работният ден започна, стига сте писали глупости, хващайте се за работа.

190

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 232Знаем ги ние тези дребните човечета на какво са способни.

189

Тролъ

преди 5 години

Пълен цирк !

188

Анонимен

преди 5 години

Електоратът на ГЕРБ е верен не само на избори...