49

Аведис

преди 5 години

До аник - Кулагин е болен мозък,за каква скука говориш.....

48

аник

преди 5 години

Не познавам Петко веждала съм го няколко пъти пи телевизията но имах други представи а той излезе дребна душица. Ако не е Калугин направо ще пукнат от скука така поне имат обект за заяждане.

47

Ddd

преди 5 години

Полу-човек е лоша дума, да знаете.

46

Ddd

преди 5 години

Гледам го това предаване само за да видя докъде ще стигне наглостта на това долно п-дерастче. Гейовете ме дразнеха, но сега вече ги мразя, особено след безусловната сляпа подкрепа която оказват за тоя *** кулагин.

45

Lina

преди 5 години

Продукция тип "еФтините никита" наблюдаваме- тъй като имат само един шут в предването ще направят всичко възможно да го държат до край, така е, като са вкарали пенсионери за доста големи суми и в един момент се усетили, че няма кой да прави цирк. Явно има договорка към кОлАген и обещание за сигурна победа, просто е видимо как гей лобито бута въпросният тип напред, като се започне от самият радо тушев ( Биг брадър) ,мине се през странното присъствие на азис и се вижда нежността на бб към кулаген

44

Ddd

преди 5 години

Много силно гейско лоби има в този форум, направо ми се повръща. Това е един мини "София прайд".

43

Чист ариец

преди 5 години

То ако не е Кулагин какво ли ще правят и за какво ли ще говорят. Добре го бяха замислили с плеймейтката, ама баща й бързо бързо си я прибра та да не го излага.

42

Някой

преди 5 години

Добре,че го вкараха Колагин,да ги свали малко на земята роднитезвезди!

41

Батман

преди 5 години

До СтаршинкатаТо пък Петко рязбираш ли големия мъж.......Дават го как си ЕПИЛИРА нежните крачка.. Аре големия мъж.. Ония пък Папи големия интелектуалец и него го дават как си слага ролки на косата да се къдри хахаха хайде бе....

40

Готино

преди 5 години

Забравихме Тони Найка и Асенчо Таксито :)

39

Додо

преди 5 години

До Готино: И Малкия Маргин, Мангърдич Баклаварян, Слави Трифонов и Корнелия Нинова ще са добри участници!

38

Готино

преди 5 години

Искам следващия сезон в къщата да вкарат Нико Тупарев заедно с Недкова,Готвача,БгРоналдо,Луна,Златките,Малък Тошко,Пацата,Къци,цар Киро,Божигол,Сузанита,Анита Мейзер,Джино и Тризначките..

37

ти дето питаш

преди 5 години

да знам каво е интелект :на това ниско ниво с което е заобиколен в къщата Колагин си е направо академик!А ти като мене щом се занимаваш с тези простаци не ме питай ако обичаш за интелект!защото и ти си под него.....

36

победител

преди 5 години

толкова жалки същества събрани на куп не съм виждал и чувал.Това коафьорче им се изплю във вип главите.Само си представете един г.мньо от тези дето ходят на глутница при тези условия?"И една Мира с една дребна душичка ,а всъщност долна по природа защото е супер семпла и безлична/проста е най точно, но да не обидим *** натюр/.Директно от Нови хан ще излетят за Курило.Всички са супер нелогични и неустойчиви като същества, защото не са персони.Нагаждачи ,прости,елементарни.Кулагин е Гигант.

35

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези глупости бе... И хората пращат смс-и xD Супер яко евала !

34

Анонимен

преди 5 години

До 35..Ти знаеш ли какво е ИНТЕЛЕКТ бе "писателю" ? Малиии какъв народ живурка в България ? Затова нивото на житейски стандарт "дълбае дъното" !

33

ЗА КУЛАГИН

преди 5 години

Това момче ме изуми с интелекта си и истинските си и точни определения за всеки един от тези -"нещастници наричащи се випове---".Горките випове показаха пълно Насиран!!! .Срещу Колагин да бягат пак няма да го настигнат.А тази Патрашкова стига е четкала едни патки там от рода на Мира и ***.Да си признае ,че Колагин е пич и стига се е превземала.Най -точна в коментарите си е Кали.А Вътова де се скрие в дън земя нито има логика нито изказ!Да й споделя - Изключително тъпо и жалко предаване води.

32

Анонимен

преди 5 години

Българите в България още живеят във времето на Римската империя!Навремето императорите на Рим за да властват над народа са му предлагали зрелища с кръв /гладиаторски битки/,е днес нали има"демокрация"омразните коммундета/в случая ГЕРБ/предлагат поммията"Брадър"и народът-оовца гледа ли гледа в захлас просстотията на телевизията и в захласът забравя да се сети,че добрият живот се извоюва със сопа и пищов..гледайте смирено ТВ,брадъра и турските и индийски сериали пари няма да ви донесат глави ***

31

Анонимен

преди 5 години

Предаването нагледно показва как реагират хора с ненормално висока самооценка, когато се сблъскат с арогантен себеподобен, на когото не му пука от техните постижения. Кулагин преиграва и прекалява, защото му е платено за това- сценаристите и психолозите на предаването много добре са го преценили и очевидно са му възложили ролята на дразнител.Ако бях там, със сигурност щях да съм единствения, с когото нямаше да се заяжда, защото егото ми служи на разума ми, а не обратното.

30

Старшинката

преди 5 години

Заради такива като Калугин трябва да има КАЗАРМА най-малко две години.Тогава ще забрави за козметика и баня.