25

самопризнание ...1

преди 2 години

Тука той признава истината ,че проблема са пътищата и бедността която кара хората да си копуват по-стари автомобили--това е направо ЕРЕС да признаеш такива неща ,във същото време се играе ганкиното все повече нови камери за да се глобява по-здраво...и да ви кажа те ще налеят луди пари в разни софтуери и накрая ще свържат всичко в единна мрежа и даже като идете за лична карта ще ви свалят номерата заради неплатен фиш--да това ще стане ,но тогава както и сега , катастрофите и травматичността...

24

Иван11

преди 2 години

Т.е трябва да се установи верига от средновековен тип наказания започваща от главата на племето, и да той трябва да е силен за да го уважават, а не като Дянков

Така и полицаите ще се страхуват и ще изпълняват, и шофиорите ще се страхуват.

Освен ако някой не измисли гениална идея където полицаите са мотивирани да налагат изпълнението на закона. Проценти? не знам..

23

9

преди 2 години

Нищо им няма на старите коли, говоря до 15 дори 20 годишни, само да си купувате хубави части и да сменяте всичко, дори и най малкото, пиосле си купувате джанти 15ки с гуми от премиум класа на Континентал,Мишелин,Пирели,Бричстоун която на размер 195 65 15 струва 105лв чисто нова и си карате...Ся естествено говоря за стари коли без тежки изкривявания и удари, защото и аз карам 2005г кола, но състоянието гледам да е топ,без лоп без троп..Коли от 2000 надолу вече са с много омекнали ламарини,морално

22

Иван11

преди 2 години

Ориенталските, уж славянски, уж тракийски гени избиха 30 години след режима. Чалга, държава без правила, пътища без правила..култура на имитацията и тайно в противовес с Европа,докато на повърхноста се оркестрират измамни сценарии че да си мислят, че сме нещо като тях.

Българина не му пука от нищо, но се страхува от това да не загуби пари, и да не се изложи.

Проблема е, че няма кой да изпържи хората в нарушение, защото полицаите са същите хора които не им пука за правила - Българи.

Хан Крум?

21

черно море 1913

преди 2 години

А се нямало пари за пътища, а завишените данъци,г.о,актове по 300-до 800лв за скорост, а винетките дет станаха от 50 директно 100 лв и се нямало, е незнам колко трябва да поскъпне всичко за да има пари за нови пътища, аз като гледам правите пари от скритите камери на кат за 1 минута няколко бона, а нямало приходи..Е ако усвоявахте и парите от Европа разумно,щяхме да имаме още много километри,ама не ние ше гепим че утре може другите да са на власт и няма да имаме пари за лукс и хотелчета..

20

Фен на БСП

преди 2 години

Аз карам нов Москвич.Страшотия!

19

Анонимен

преди 2 години

Е това сравнение с геймърският компютър не струва.
Не всеки е геймър. Моят е 4 ядрен и засега върши работа, а и съм на Линукс, т. е. не съм по игрите. Мисля да си взема 8 ядрен или 16 ядрен, но засега няма смисъл. Само на 4К филми ми засича и не може да ги гледам, но иначе няма проблем.
С колите е същата работа, всеки си взима там за да я кара в града и да може да отиде някъде ако се налага, например на море в Гърция. Не е нужно да е Формула 1. Но е хубаво да е нова, ако ще Дачия. Но няма пари.

18

Анонимен

преди 2 години

С две думи - нема пари.
Този филм след 1944 г. го гледаме нон стоп.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9

То да се купи стара кола над 5 години е все едно да си купи гейминг компютър използван над 5 години.

16

Анонимен

преди 2 години

Виновни са пътищата и колите.
Първо пътищата, ако бяха като в Германия аутобани и нямаше ограничения, водачите щяха да карат с колкото си искат и да не са принудени да спазват някакви ограничения, и да се влачат като охлюви.
Второ, за да се движиш бързо по хубав път е необходимо да имаш хубава кола, а не трошка.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12

Старите коли са опасни. А това че хората се прекарват и дават пари за тях е друг проблем. Аз стара кола бих си купил ако реша да снимам филм и реша да взривя колата във филма.

14

Пешо

преди 2 години

120 - максимална скорост на магистралите и 80 за път извън населено място. За населени места 60 до 30 км / ч. Това е. И яки глоби. На всяко кръстовище камери. И пак ще кажа - яки глоби. На българина докато не му вземеш парите за ракия и цигари не му идва акъла.

13

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще се реши със затвор ако човека е превишил прекалено скороста или ако кара пил. Дори затовора да е 1 месец все ще от полза за човека.

12

До анонимната 10

преди 2 години

Олег, научи се да пишеш първо, неграмотен уроспяк. Със сигурност си от тия 78%, ***.

11

Анонимен

преди 2 години

Нови пътища с бг шофьори на тях = апокалипсис, без значение от възрастта на автомобила.

10

Червени rниди

преди 2 години

Откъде пари, като червените rниди от ГЕРП открaднаха всичко. Всеки ден бъркат дълбоко в джоба на данъкоплатците.

9

Анонимен

преди 2 години

Българският полуграмотен селЯнин иска да кара нови коли,по възможност Мерцедес,по германски магистрали.

8

Анонимен

преди 2 години

какво е това стари коли или отговарят на някакви изисквания или не , никой не може да ти каже колко нова кола да караш , за това са тея прегледи ама като всичко е като про форма така ще е

7

Анонимен

преди 2 години

Като познавам дегенеративното и ретроградно мислене на средностатистическия селски *** тоест 78 процента от не избягалото население вероятно решението е да върнем неасфалтираните пътища каруците така няма да има проблем нито с пътя нито с колите но това ще се каже под формата примерно на забрана на старите коли която всъщност предвид заплатата на българина и цените точно да върнем каруците може и като аспаруховите българи на коне да тръгнем хем пишманпатриотично и евтино.

6

Анонимен

преди 2 години

В Румъния има забрана за внос на автомобили втора ръка над 5 години.ако не крадяхте и не вземахте комисионни от всеки търг за строежи на пътища и площади самите пътища щяха да са изпълнени по правилата,но господ взе да ви наказва напр.на Москов детето...