63

gele

преди 5 години

а у кревата няма ли да сложат видеорегистратори за да се види как е спал шофьора, а може и у толет....ната още по добре

62

Дими

преди 5 години

Когато колите не отговарят на изискванията... Има гратски транспорт, който е по евтин от това човек да ползва автомобил.

61

Преспов

преди 5 години

Пътят може да е причина за птп само ако става въпрос за дупка, или някакво друго несигнализирано нарушение на повърхността му. Всичко останало се свежда до умствените способности на водача на мпс.

60

хух

преди 5 години

"...96% от случаите катастрофите са по вина на водачите..." - това е долна лъжа и изфабрикувана статистика. Пишат се масово актове заради лошите пътища на шофьорите. Пътищата са главно общински и може да съдиш общината на нанесените щети, а това буквално ще ги фалира. С едно оспорване акта може лесно да отпадне, но няма да имаш възможност да съдиш общината, а застрахователя плаща ли плаща. Това "несъобразена скорост с пътната обстановка" ми е любимо, дали 2 или 200 си карал няма значение.

59

To6

преди 5 години

Всичко е много по-просто - ВНИМАНИЕ !!! , ТОЛЕРАНТНОСТ (НА ПЪТЯ ВСИЧКИ СА РАВНИ), РАЗБИРАНЕ, ВЗАИМОПОМОЩ И ОГРАНИЧЕНИЕ НА АДРЕНАЛИНА. и ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ.

58

Американ

преди 5 години

Българите - както и повечето източноевропейци, но повече от повечето от тях - за *** и агресивен народ, затова са и лоши шофьори. Какво има за чудене?

57

GB

преди 5 години

До BGМалко късно ти отговарям но...................купувах си от тези най-евтините видеорегистратори, повЕрвай ми изкара две седмици и даде фира.Така че не давай акъл щом го нямаш.

56

Пипа

преди 5 години

Където има път с дупки се кара по внимателно!Има обаче ,много,които не се съобразяват с това-не е възможно в такава бедна държава,пълна с крадци , всички пътища да се преасфалтират!

55

Анонимен

преди 5 години

Е как да няма пари за пътища като основно това се ремонтира .Вижте във всеки град има по няколко ремонта на пътища ,за между селските райони обаче е пусто и с дупки ,защото там има само баби -така е България се състои от няколко големи градове другото сме го превърнали в пустиня

54

Анонимен

преди 5 години

Проблемтр ъ в ония, които карат без книжка ...

53

СС

преди 5 години

А КОГА ЩЕ МОЖЕМ ДА ГЛОБЯВАМЕ ЗАРАДИ ЛОШ ПЪТ С ДУПКИ, ЛИПСВАЩИ ШАХТИ, ЛИПСА НА ЗНАЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ НЕРАБОТЕЩИ СВЕТОФАРИ С ИЗГОРЕЛИ ЛАМПИ? ММММ? ВИДЯ ДУПКА НА ПЪТЯ И ФРАС ГЛОБА НА КАТ ЧЕ НЕ СИ Е ОПРАВИЛ ДУПКИТЕ. ТОВА КОГА ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ДА НАЛАГА ГЛОБИ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА?

52

3M

преди 5 години

Единствения проблем е липсата на работеща пътна полиция! Наличните милиционерчета са на пътя само за да питат: И ко шъ праим ся?

51

До 50 ...лесно

преди 5 години

Бъркаш. То и сега КАТ застават след някой знак-хранилка за глоби и за нула време се преизпълняват плана за глобите. Ти искаш това да им увеличава заплатата. Е, аз не искам това.

50

Gorskio

преди 5 години

Онзи ден на магистралата гледам един се размазал... прелетял през мантинелата чак отсреща в нивата... Седя и се мая - пътят ли му е виновен, колата ли, главата ли?!?!? Или като изпреварват в завоя без видимост пак пътят им е виновен? Някой кара ли ги да карат без дистанция от предния? Централният компютър на населението е за ремонт, народопсихологията ни е такава - самоубийствена...

49

Анонимен

преди 5 години

Е то като се правят нови пътища само за да се отбие номера така ще е!А най-големия проблем е корупцията и яките кражби!

48

-10

преди 5 години

Според милиционера-министър по-голяма част от МПС-тата не отговаряли на условията. Какво иска да каже, че минават технически преглед незаконно ли?

47

-10

преди 5 години

Не съм забелязъл размазаните коли по пътищата да са основно стари.

46

Анонимен

преди 5 години

Да бе, да... Трошките им разбивали пътищата. Може да ги обвините в замъсрсяване на въздуха, но не и за каплавите пътища и некачествените ремонти. Щото не е нормално магистрала, за чието рязане на лента си се тупал в гърдите преди 10-на години, след толкова кратко време да е швейцарско сирене и кръпка до кръпка

45

BG

преди 5 години

Ако глобата е прекалено висока нямало да може да се плати - ами конфискуване на автомобила, отнемане на книжката за 5 годинки да речем, обществено полезен труд - начини колкото щеш ама няма министър с кураж дето да ги приложи !Решението е адски простичко - камери, камери, камери. Най - евтините видеорегистратори струват към 30 лв, във всяка кола да има такава, записа да се счита веднага за основание за налагане на акт, като се изпраща анонимно в КАТ.

44

Каквато и

преди 5 години

кола да караш като се неденеш,в някой със 150 ,ще станеш като акордеон. Въпрос на култура на шофиране. А за липсата на пари за ремонт на пътищата да не плява глупости.....съдират ни кожите, а все реват,че няма ....ми глупости.