35

Анонимен

преди 5 години

С камери не става! Всичко е в главите на хората. Въпрос на култура, възпитание и образование!

34

анонимен

преди 5 години

аз имам предложение парите от глобите да отиват за ремонт на пътищата щом ще се подобрява безопасност

33

Анонимен

преди 5 години

Българска работа и парите за камери откраднаха те.

32

Истината

преди 5 години

Правила се спазват само ако има контрол - това много добре се знае по света, но в България се набляга на размера на глобите и другите наказания.Има една проста истина, която умни хора са формулирали така: Ефективността от наказанията се измерва с тяхната ефективност, като размера на наказанята е несъществен.

31

Анонимен

преди 5 години

Защо пък да не са 600?

30

Анонимен

преди 5 години

От неграмотни управляващи, незнаещи разликата межди цифра и число, не може да очаквае да взимат адекватни управленски решения.

29

Василев

преди 5 години

Казах ви селяни прости, че българския бизнес политически елит не може да защити гражданите, защото той е васален, непродуктивен,некадърен и корумпиран!!!Главата е вмирисана, а рибоците сте вие, които си мислете , че има прости решения и с камери и глоби, ще намалите катастрофите!!!Ще ви дам последните два случая , които нашумяха!Рейса, който се обърна в Искърското дефиле и бащата на президента, който беше скътан от полицая!Корупция и политически чадър над НАШИТЕ хора!!Селяни?Брамбахал!ЦРУ!

28

Лудвиг

преди 5 години

4 000 000 трябват!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Рестарт на държават,ревизия и цялостен ремонт на обществено-политическите отношения! Само тогава може да се мисли и за детайлите!

26

Анонимен

преди 5 години

Камерата няма как да спре човек. Ако човек има пари не му пука понеже ще си плати глобата. Само затвора може да спре хората от нарушения.

25

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо. но това едва ли ще стресне по-заможните нарушители докато не направят глобите % от декларираните годишни доходи ефекта ще е минимален.

24

Анонимен

преди 5 години

Шофирането е проста работа,но не е за прости хора!

23

Василев

преди 5 години

Не камери , а скенери ви трябват селяни прости, да ви сканират селско-просташките мозъци и психиатри!!!Добрият мощен автомобил и пътя са за това да отидеш и да си свършиш работа, като се съобразяваш, че и други хора са тръгнали да си вършат работа!На никой времето не е по ценно от другия водач на МПС, за да бърза и изпреварва, и да не не бъде толерантен!Характера и манталитета на един човек си личи много , когато седне зад волана!Сега разбрахте ли защо има много катастрофи селяни?Уоруик!ЦРУ

22

камери навсякъде.

преди 5 години

Всеки, който е шофьор може да потвърди, че в Бг 90 процента от водачите не спазват органиченията, ако имаме ограничение на път от 90км те карат с 110, ако е 50 се кара с 90, ако е 80 като околовръстното пак се кара с над100. Това говори, че няма достатъчен контрол, защо в Гърция не карат така и дори в Румъния, защото там те спират и ти взимат книжката докато не платиш глобата, ако се забавиш оставаш без книжка за дълго, ако те хванат там без книжка отиваш в панделата.

21

Анонимен

преди 5 години

До 32Аминидкай промяна на това, но идеята за камерите е добра. Имплементация та е просто лошо.

20

Анонимен

преди 5 години

На всеки километър камери, който следят да неправилни изпреварване, отнеманвеююе на предимство, опасни маневри... И превишена скорост.

19

Циркаджии

преди 5 години

Ха ха ха, от цялата статия видях само мерки как "родната полиция" да пълни гушата, събирайки кинти с камери. После вероятно ще се отчитат на бб, както е с всичко в държавата. Обаче, не разбрах как ще спрат убийците на пътя с джиповете и самубийците с моторите!

18

Анонимен

преди 5 години

Затова - с София Бургас само със самолет, че тези магистрали са като бойни полета.

17

Анонимен

преди 5 години

До 24120 коня са добре за 800 кг малка количка. Сложи ги на нормален седна, качи си приетлите/семейството, натовари багажа, пусни климатика и ще видиш, колко е забавно, колата ти да "ръмжи" на 110 км/ч.

16

хахо

преди 5 години

Абе вземете оправете първо пътищата, а после купувайте камери !!!!