42

Анонимен

преди 5 години

Аз ще съм търговец и ще продвам без надценка мауахаахаххахааха. Е как ще оцелея точно? Тва и да го видя няма да го повярвам, Кауфланд примерно да продава е така, като социален магазин .хахахахахахахахаххаха

41

бай Тошо

преди 5 години

Гледайте банани. Сега при капитализма и демокрацията в магизините има много банани и всякакви стоки, всеки е свободен да влезе и да гледа как някои хора си купуват.

40

do 39

преди 5 години

Вече не съм в този гнусен бранж. И не не искам да си отварям хлебопекарна, по тъпата ви логика трябва и свинеферма да си отворя и мандра. Т.е. да си се върна на село да си произвеждам сама всичко. Айде почнете да работите с някви разумни печалби, не ден година храни и всички ще сме доволни. И само за протокола хляб в къщи не ядем, защото за сметка на високите цени, вътре може да се анмерят чоропогащници, мишки и пр. Та хем надценките ви безбожни хем качеството ви го няма.

39

тъжен демокраст

преди 5 години

Българина прави струва,и все с едно око гледа към комунизма!

38

Анонимен

преди 5 години

Тази зима май Боко пак ще напълни гащите и ще подава оставки....Ако тълпата не го разкъса.

37

Професор Тюхчеф

преди 5 години

От сдружението на хлебарите да кажат кратък номер че да им пусна един-два СМС, че и те деца имат и те хляб ядат.

36

1

преди 5 години

не това е решението на проблема, ами цената на месото, млякото, зеленчуците, лекарствата и т.н. т.н. така или иначе не може дълго да се задържи една или друга цена, в крайна сметка това е популистко и не решава онсовният въпрос за ниските доходи

35

xaxa

преди 5 години

*** смещната държава .Вместо да намалят ДДС на храните и лекарствата както в нормалните държави ,хвърлят прах в очите на хората с подобни тъпотии .А с Лукойл дали ще постигнат споразумение ,да продава горива без печалба ....или с енергоразпеделителните дружества примерно да дават ток на производствена цена....ама не е виновен този дето изяжда зелника .

34

Анонимен

преди 5 години

А ГАЗХРОМ ?

33

Анонимен

преди 5 години

Ами народе - има лесно - спрете да купувате хляб за седмица-две. Все един ще си смъкнат цената и вие ще купувате от там. Спокойно - и без хляб се живее.

32

:):)

преди 5 години

10 ст хляба, ами горивата с 60 ст за година, но там бива, повече ДДС повече акциз...

31

Анонимен

преди 5 години

И меко производителите, им е крайно време, да си направят съюзи... Ама сме в България и е антибългарски, да се обединява и да работи от им заедно.

30

Анонимен

преди 5 години

До 39 "руптай" си. Не сме 1995-а и можеш да си отвориш собствен бизнес. Като си бил в "средите", значи ще познаваш и нужните хора.

29

Анонимен

преди 5 години

Ами защо не си отворите собствени пекари и не предлагате по-евтино и хубав хляб на хората?

28

до 14

преди 5 години

Къв бизнес, бе пич. Явно си търговец. Щото трябва да си траем и да пазаруваме, без да руптаем, че цените са високи. Ама била съм в тоя браш, знам с какви маржове се работи. Знам как се кълчат ръцете на производителите (сирене). Те от своя страна на прекпувачите, те пък на някой дребен производителна суровина (мляко) и така. До като стигне на моята маса вече е отива на 60-70% надценка, ама на вас търговците от кое и ниво на веригата дето описах, все ви е малко. Все едвам оцелявате.

27

Туск

преди 5 години

1 Тва не е капитализъм, а некъв *** комунизъм 2 всеки работи за печалба 3 тва е пряко вмешателство в частна фирма 4 вече има свободно ценообразуване

26

Пепи

преди 5 години

Замалко да ви повярвам.

25

Анонимен

преди 5 години

Да помолим депутатите да работят без печалба... Все пак, работят за благото на МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Те трябва да са доволни и радост и сами от този факт!

24

Анонимен

преди 5 години

До 19Ток па, народя, гат с в турнира да учи *** малииии. Ами виж, за ядене, спестени те пари пак там ще отиват.

23

Гашо

преди 5 години

А ся, да се договори държавата с Русия да си продава газта без печалба, или Топлофикациите да продават без печалба. Аман от популисти.