62

Анонимен

преди 5 години

A, не е ли по-лесно държавада да осигури по-добра бизнес среда, да предоговори цените на газа от "братска" Русия, тези с Лукойл, които отново идват от нашите"братя" и да не се налага да притиска бизнеса да работи на загуба??Явно не е по-лесно. по-лесното е да се взимат руските комисионни и да им растат шкембетата.

61

Naum

преди 5 години

Tva praitelstvo e hepten izvetrialo...oste 40 dena i e mirno pochinalo...

60

Анонимен

преди 5 години

"Цената на слънчогледа и царевицата намалява, защото имаме добра реколта заради дъждовете, но те пък повлияха отрицателно на пшеницата"Не съм усетил цената на олиото да е паднала, нито пък на фуража, респ. месото.

59

Малко магазинче

преди 5 години

Добре, добреее :) Хайде вече бабите от квартала да припкат 2 км до някоя голяма верига, че да си купят хляб за 15 стотинки по евтинко. При мен цената вече скочи. Кой иска да си купува. Не се оплаквам.

58

Анонимен

преди 5 години

Абсурдно е в условията на пазарна икономика министър да договаря цената на търгуван свободно продукт.

57

анонимен

преди 5 години

Да бе да. Търговците ще натиснат производителите да продават на още по-ниска цена и после ще се бият в гърдите, че видите ли били загрижени за клиентите и нямало да продават с печалба. А печалбите им ще се запазят, просто ще го отнесат производителите.Има един сигурен начин да накараш цените да тръгнат надолу и той се нарича Закон против спекулата. Само че нашите дупетати няма да го приемат, защото ще трябва да връщат комисионни.

56

Анонимен

преди 5 години

До Търговец 55Вие търговците и писмени споразумения подписвате, после не ги изпълнявате и никой нищо не ви казва. Управляващите ви оставиха да си разигравате коня както си искате. Затова цените стигнаха до тези нива, нямам предвид само хляба. Затова българинът ходи в Одрин на евтин и качествен пазар или пазарува онлайн.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Проблемът си е твой. Защо ни го съобщаваш?

54

Анонимен

преди 5 години

"Айде почнете да работите с някви разумни печалби, не ден година храни и всички ще сме доволни"Ххахаха, не, всеки ден са почти едни и същи печалбите. А и виж - Аз вече има пари, но това, че ти си недоволен, не е мой проблем. Ако не искаш, не купувай. Какво ще правя аз тогава ли? Ами ще се пенсионира на 34 и това ще ми е :)

53

Анонимен

преди 5 години

До. 49Аз хляб за. 6о стотинки, не съм купувал от 2013га насам...

52

Анонимен

преди 5 години

51Аз не съм този, който едва е оцелява. Дори и не работя в този бранш. Просто ти казва, как стоят нещата. :) А и 6 цигари на година не са кои знае какво... Но за 8 не съм споменал.

51

Марш, крадци!

преди 5 години

Абе, герберасти, не е проблема в цената на хляба! Хората не ядат само хляб, а и зеленчуци, месо и т.н. Освен това ползват вода, електричество, бензин и други консумативи. Проблемът е, че задушихте изцяло малките фирми, рекетирате бизнеса, съсипахте окончателно здравеопазването и образованието, престъпниците вилнеят безнаказано...

50

Търговец

преди 5 години

Джентълменски споразуменя правя всякакви. Само да не се подписва договор, за всичко се споразумявам джентълменски.

49

сина

преди 5 години

бла бла бла - грозен *** и смотан пиар на управляващите без никакъв гарантиран резултат. Толко им е акъла

48

ГЕРБ=мафия

преди 5 години

Цените ги качиха, още когато се заговори за увеличението, така че тия ги разправяйте на старата ми шапка. Търговците ще работят без печалба - да се разплачеш направо!

47

до бизнесмена 46

преди 5 години

Е нали едвам оцелявахте. Едвам креташе бизнеса, сега 6-7-8-9 цифрени суми изкарваш. Айде уточни се, че не разбрах. Ако беше толкова богат биснесмен, нямаше да имаш време да се празниш по форумите с простосмъртните.

46

стига сте ревали,бе

преди 5 години

Хляба бил скъп,така ли!?Ми сами си го правете,бе!И жито колкото щеш,и мелници дал Господ,и с машинки за хляб е пълно!Хляба излиза 2 пъти по-евтин,няма набухватели,консерванти,ГМО-соя,черна боя за "ръжен хляб"!Аз отдавна го правя,и всичко е ОК!Вместо да пищите,действайте!И най-важното-ядеш ИСТИНСКИ хляб!

45

Анонимен

преди 5 години

Това вече е тлъста лъжа! Хлябът поскъпна преди 1-2 седмици. Лятото го купувахме на 0.60- 550гр, после стана 0.65- 500гр., сега е 0.85лв- 500гр. Въртят цени нагоре, грамаж надолу, а Днес бг лее пропагандата, че управляващите уговорили евтин хляб.

44

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария за 30 години се нареди сред 30те индустриално най-развити страни в сета и беше 27 по стандарт на живот.това в тезисите на другаря Живков ли го прочете? И що фалира държавата през 1989г? Сигурно е нямало повече накъде да се развива ли :)Абе на кой свят живеете *** бе?

43

Анонимен

преди 5 години

До 42 Тъпата ми логика ми докарва 6 до 7 цисфренинмесечни доходи на година. А и мислех ето ти е прекалено о изостаналост, за да разбереш нещо. Дори не е нужно, да си отваряш сам нещо може и с други хора. И не, не трябва всичко само ТИ ТИ и ТИ са правиш. Има и други хора на тоя свят.