14

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВАШЕ МИ ОГРОМНО ТЪРПЕНИЕ ЗА ДА ГО ИЗСЛУШАМ И АСИМИЛИРАМ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНАТА РЕЧ ДЕМОНСТРИРАЩА СЕРИОЗНИ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ- НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ ЦИРКАДЖИИ, А ТЕ ПРЕДСТАВЯТ НАЙ БЕДНАТА И НАЙ ТРУДОЛЮБИВА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ТОЙ ГОВОРИ ЗА ИНФЛАЦИЯ/А ИМА ЛИ ТАКАВА НАД 3%/А НИМА ТОЯ ФЪФЛЕК МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА- ПОМНИТЕ ЛИ ШАЛВАРИТЕ В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ- АЙШЕТО ТЪРСЕШЕ МЪЖА СИ ЗАМ МИНИСТЪР- ЕКСТРАСЕНС- НО ДОГАНЧО ИМА ЯХТИ И ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ- ХОРА АЛТЕРНАТИВАТА Е ОТЧАЙВАЩА.

13

Анонимен

преди 5 години

Мустафа Карадайъ настоя: Ние сме най-подготвени за властта!Мустафата първо да отиде на курс по български

12

П.Петров

преди 5 години

ДПС е неизменно във властта през "прехода", че са подготвени, подготвени са за властта(както я разбират-още от същото беззаконие,корупция и мизерия за населението), но нищо не са направили, за да се живее в България по-добре!ДОКАТО СЕ ДАВА ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА СЪЩАТА ЧЕРВЕНА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ(БКП+ГЕРБ+ДПС), В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ!

11

Анонимен

преди 5 години

Десноцентристко управление с ДПС това е като торта с **но отгоре хубава е но това отгоре я разваля цялата.Дпс найстина има визия за България крилото около Доган си ни представя като руски протекторат а крилото около юзеирови си представя България като турски хубав бейлик.А да безалтернативност няма.Има алтернатива и на ДПС и на нацистите казва се пряка демокрация тоест народа управлява сам с безпартиен режим в референдуми, но нито българина е дорасъл,нито политиците желаят режима.

10

Анонимен

преди 5 години

ГОТОВИ СТЕ ЗА ВЛАСТТА В КОАЛИЦИЯ С ЕРДОГАН !НО НЕ И ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ !ТОВА НЕ Е ВАША РАБОТА, А НА БЪЛГАРИТЕ !!!ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ТАКА КАКТО ВЛАСТТА В ТУРЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА ТУРЦИТЕ !!!

9

толераст интеграстов

преди 5 години

До БГТия като БСП много добре знаят,че няма да ги бъде!Ама демонстрират,че са живи!И че в България има демокрастия!

8

Анонимен

преди 5 години

Турски не знаете ДпС агентите, български не знаете, на какъв джарате вкъщи? На ромски?

7

Анонимен

преди 5 години

ДпС с БКП сме го гледали този филм.1 г. хората ви протестираха всеки ден, а вие най-нагло се целувахте на Цариградско шосе пред платени "митингуващи" докарани от различни маали в България специално за случая. по 20 кинта сте им кихали.

6

Анонимен

преди 5 години

мда оста герб-дпс става все по силна , окопават се здраво !

5

Анонимен

преди 5 години

Цялото ръководство на ДуПиСе незабавно в Софийския централен! Пишман политици, чиято скрита цел е отслабване и разпокъсване на България, нямат място тук.

4

Анонимен

преди 5 години

Кара*ъза още не може да се научи да чете и да пише, а ти защо седна на мястото на Доган като не одобряваш тази политика. Oставка!

3

Смешник

преди 5 години

Вашия клуб на облагодетелствани от Български данъци ***, трябва да бъде обявен за предателски и ВСИЧКИ резко да бъдете депортирани. Същото важи и за месранчо и целта резана компания. Достатъчно време чужди интереси определят развитието на Нашата Родина.Следващата рационална стъпка за България, е СТЕНА С ТУРЦИЯ. #ДаНаправимБългарияВеликаОтново

2

Камата

преди 5 години

Кара,какъв си не знам,но се научи да говориш.Сричаш като първолаче.И ти искаш да седнеш някъде.Да не пиша къде .

1

БГ

преди 5 години

Гладна кокошка, просо сънува ;-)