19

Бря абе тоз

преди 5 години

полковник бил много умен. Ох, дай боже тези дето са правили поръчката да са като него.Амин(демек дано) !

18

Анонимен

преди 5 години

Забравих да попитам-кой ще ги кара и потдържа ? Че то не останаха свестни и образовани хора тук в *** ????????

17

Анонимен

преди 5 години

А бедните болните бездомните пенсионерите гладните-трева да пасат ! Интересно кого тогава ще бранят и от кого тези самолети ?? и най важното-Путин ни е виновен !

16

Цуци

преди 5 години

Та представителят на спецслужбите на САЩ и отскоро постоянният представител на БГ в Управителния съвет на Европол, бившият министър на кабинета Боко-1, който през 2014 г. замалко да влезе за 4г. в затвора, възпитаникът на Помощното училище Цв.Цв. и полковникът от танковото поделение в Карлово Емил Христов отдавна ни показаха пътя - купуване на 36-годишни F16 от САЩ на цената на нови. Комисионата е за лобистите. Нещо Б.Б.иска нови авиони, но от Козяк 16 стоят и бдят!

15

:):)

преди 5 години

хайде ревнаха спецовете по военни аероплани, споко бе нищо няма да стане пак,не хабете енергия ..

14

До 12

преди 5 години

Все още имаме С-300!Провери си фактите!

13

Не

преди 5 години

Никакво въоръжение и поддръжка.Пари за оръжия нямам.Нито искам България да е длъжник.Даваме територия и бази на американците, като не искат да ни подарят самолети, да се махат от България, заедно със политиците.От такива политици врагове не ни трябват.Как не ви е срам, хората нямат пари за здраве, ви е ми купувате за 2 милиарда хвърчила?Докога политиците няма да мислят за народа, а за интересите на други държави?

12

Анонимен

преди 5 години

Става война, ние имаме няколко военни писти. Праща агресора по една ракета и ги прави на оране. Самолетите ни прескъпите къде ще кацнат, а ако не са излетяли от хангарите, какво даже няма и да излетят. Отиват военна плячка. Друго си е с ракетен арсенал. Сваляме техните самолети, а и спираме техните ракити, пък и пуцаме по техните градове. Ракетите са и доста по-евтини. Кое е по-добро за националната ни сигурност???

11

Анонимен

преди 5 години

американците си назначили *** из медиите. Спокойно ясен е """""избора"""".

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКак американската оферта няма да е най-добра. Най-добра е за американците. Защо ни набутаха в нато та шведи да блажат ще оставят ли те нещата. Все едно като сме васали на Мурад да ни продава ятагани на Кримското татарско ханство. Ще ни диктуват какво да купим и колкото по не работи по-щастливи ще са. Ако може макети на самолети по милиард бройката.

9

къде да кацне

преди 5 години

Да дайте да фалираме до 3000 година да сме зависими с дългосрочни договори като за миговете. Ми то след 20 години може светаът да е доста по-различен и пак да сме на губещата страна, КАКТО ВИНАГИ. Не може ли да си закупим това от което Турция, Русия и който и да било биха ги били страх от нас - евтини но мощни ракети Томахоук, РУСКИ, КИТАЙСКИ И ВСЯКАКВИ РАКЕТИ. ЕДНА АКО ДУМНЕ ДА ПРАВИ ОТ КВАРТАЛ НА НАПАДНАЛАТА НИ ДЪРЖАВА ИЗКОП ЗА ФУТБОЛЕН СТАДИОН. Но не, да купим нещо скъпо което няма къде да

8

дедо Ви

преди 5 години

Нямате кадри със средно образование за наземен персонал /завършили елекро и механотехника / владеещи перфектно английски език за тези машини!!!!!15-20 пилота ще бъдат обучени от доставчика, но хангарното обслужване, предстартова подготовка и след полет, наземно обслужване кой ще прави??? Възстановете техникумите, ще ви трябват кадри и за ракетни поделения...спешно, иначе язък за потрошената пара. И златна да е техниката, необразования обслужващ персонал ще я скапе!

7

Анонимен

преди 5 години

Абе купете си два три умрели мига втора ръка и стига мечтахте.

6

ПЕНКО

преди 5 години

АМА, НЯМАЛИ СЪВРЕМЕННИТЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ДА СА ПРОВЕЖДАТ С РАКЕТИ , А НЕ СЪС САМОЛЕТИ "ФРЪКЛЬОВЦИ " ???

5

Анонимен

преди 5 години

Американски самолети и права да произвеждаме части за тях, това ни трябва.Американската оферта е най-добра.

4

да

преди 5 години

нови Ф 18 и готово - перфектният вариант

3

ШибиРиби

преди 5 години

За пет самолета тия шапкари и пишман депутати обикалят Америка и Европа надлъж и нашир с народна пара и се правят че избират и цъкат с език и аха аха се спрат на нещо и земат че му вържат кусур и пак от начало.

2

шматка

преди 5 години

Добре е като идея но остава да го изпълните.Да не стане Юрофайтър втора ръка за 1,8 млрд и предстоящи ремонти за 500млн.

1

Зозо

преди 5 години

...каза полк. Спиридон Спиридонов, главен редактор на в."Българско войнство"...Тоя *** сега ли стопли, че в сегашните оферти това е задължително?