7

Анонимен

преди 5 години

До no От 14 годишен съм започнал и нема се спра, щото ми е яко, разбра ла, а !!!!?!?!?!

6

Родител на 8 годишен

преди 5 години

Вероятно ще е полезно за хлапетата, че вече рано откриват порнографията на едни други онлайн платформи с хиляди клипчета и така опорочават съзнанието си с изкривена представа какво е кекс и печене на сладки.

5

Анонимен

преди 5 години

Невероятно Минко пак е докопал компютър, но не му се сърдете той е Хю Хефнър Митьо Пищова и Панайот от Гълъбово и е той като скаут винаги готов от 7 като станат в лудницата от леглата вече го пери здраво съчмата а оная му работа за лъскане напира че в гащите не се събира.Вероятно се дължи на това че санктаря му е объркал хапчетата с виагра.Дайте му транквилант и да ляга човека че ще го запали от лъскане и ще счупи манекена.

4

Анонимен

преди 5 години

По - поотрасналите тинейджърки, или бившите такива могат да скипнат приложението и да се обръщат директно към мен по въпроса. Само да не са бивши от твърде отдавна. Страстен съм като вулканична лава - каквото докосна гори и изгаря ;)))

3

Вики

преди 5 години

Не се безпокойте. Те гледат достатъчно порно. Притесняват се само да не им е малка бройката до сега.

2

Я! Пак са допуснали

преди 5 години

Минко до някой компютър на V-и километър!И той пише ли, пише, човечецът!Е, все повтаря едно и също, но не можем да му дирим кусур. Само тези няколко изречения е научил да пише. И това е нещо.

1

Анонимен

преди 5 години

Да живее шоколада!!!