12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Не си съгласен, щото си чиновник.Администрацията ли прави държавата???Каки приходи носи, каква добавена стойност носи, какъв БВП носи чиновника???Ти днес какво произведе за държавата като чиновник???

11

Анонимен

преди 5 години

Най- западналите райони, с най- голяма безработица, с най- ниски доходи, най- висока емиграция- Североизточен и Северозападен район, към кои райони ще ги включите???Какви инвестиции има във Врачанско, Монтанско, Видинско, Разградско, Търговищко, Силистренско... Там не останаха хора, няма раждаемост, най- ниските доходи

10

Анонимен

преди 5 години

До 8Махнете я тая администрация, бе!ДЪРЖАВА НА ЧИНОВНИЦИТЕ!--тук не съм съгласен много. то ако няма "държавна администрация", значи няма и държава, и заприличва на частна фирма, което би било още по-страшно и от сега!

9

Киро Кюмюря

преди 5 години

ха сега и районен управител, районна администрация, 2000 чиновника на държавна хранилка, дето и лични вноски държавата им плаща!..

8

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия съвети! Стига с тия комисии!Не искаме да издържаме повече администрации с нашите пари!!!Пари за здравеопазване, социална политика, инвалиди, заплати, пенсии... нямате, обаче нови туморни огнища ще правите. МРЗ докога ще е 400 лв нето???

7

Анонимен

преди 5 години

Още чиновници!Не можем да издържаме повече чиновници с нашия труд и нашите данъци!Махнете я тая администрация, бе!ДЪРЖАВА НА ЧИНОВНИЦИТЕ!

6

Българина

преди 5 години

Никакво райониране не може да ни спаси. Швейцария е 2.5 пъти по малка от нас и има 26 кантона. НО ШВЕЙЦАРИЯ ИМА МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ С ДАНЪЦИ И РЕФЕРЕНДУМИ ! 95 процента от парите ги разпределя софия?! Защо!? Искаме макс 50! Останалото в местните бюджети за пътища и инфраструктура. До кога кмет ще се моли на софия за една улица, за 50 000 лв а фандъкова с под 10 млн за същото не оперира? Искаме генерална бюджетна промяна

5

Анонимен

преди 5 години

ще даде възможност за отпушване на инвестиционния процес и търсене на работна ръка от инвеститорите, като трябва да се работи и за подобряване на професионалното образование,--прекратете с използването на изключително грозният и унизителен термин - "работна ръка"! Ще е отделена ли от тялото тая "ръка"?"подобряване на професионалното" образование - демек - няма хора "за тръстиката"!

4

Анонимен

преди 5 години

4 феодални владения , в които експертният персонал ще е проформа (както е проформа всичко), а всичко ще се решава от "управленският" състав, който няма да е избираем, а ще се назначава "отгоре"=Така ще е по удобно и "безболезнено" планираното харизване на "тракийско-родопският" район на султатна, черноморският на "братушката", югозападният - на ципурата, а дунавският ще остане на картата, като т.н. "българия"амин!

3

Анонимен

преди 5 години

Понеже има 4 посоки на света ако имаше 2 посоки щяха да са два района, ех, че сте хитри дядо Аврам га е раждал щерки е мислил къде да ги направи министерки пазете се райони идем. Стойте си у София и не барайте нищо, че вече немаме пари за ремонти след вас.

2

Анонимен

преди 5 години

Ново райониране и нови администрации - гласове за управляващите. Циркаджии

1

Анонимен

преди 5 години

Nad 200 000 bg deca ne otivat v bg u4iliste....ostavat ortodoksalno bezgramotni....interesno..... a kakvo pravi bg ortodoksalen asker togava?! Pak li e na ortodoksalna razhodka v Afganistan?! Ili pluva ortodoksalno v reka Nil?!