32

Анонимен

преди 5 години

Разграбват страната, без да ни питат

31

Симов

преди 5 години

До ПЕНЧО: Няма да ги намалят и съкратят ,защото после, на изборите ,кой ще гласува за тях. Народът ще ги изрита като мършави котета. Поради тази причина им увеличават и заплатите.

30

ПЕНЧО

преди 5 години

НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ОБЛАСТНИТЕ СЪВЕТИ НА ПОЛОВИНА , СЛЕД КОЕТО СЪКРАЩАВАНЕ БРОЯ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ ПЕРСОНАЛ С 20-25 %. ОБЩИНИТЕ ДА НЕ СЕ ПИПАТ ,ЗАЩОТО РАЙОНИТЕ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, НО И ТАМ ДА СЕ СЪКРАТЯТ ПИСАРУШКИТЕ ,ЗАЩОТО ВЪВ ВСЯКА КАНЦЕЛАРИЯ ИМА ПО ДЕСЕТ КОМПЮТЪРА. УЧИТЕЛИТЕ ДА ХОДЯТ ПРИ ДЕЦАТА В СЕЛАТА , А НЕ ДА КАРАМЕ ДЕЦАТА В ГРАДОВЕТЕ И ДА ГИ ИЗЛАГАМЕ НА РАЗНИ ОПАСНОСТИ ПО ПЪТИЩАТА.МАЙ ЗАБРАВИХТЕ ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ОБСЛУЖВАНЕ .

29

Пешо Софианеца

преди 5 години

Какъв е смисълът? Тези региони са удобни за съседите ни! Черноморския за Турция, Дунавския за Румъния, Родопският за Гърция. За западния да не говорим!! Това че няма да имат центрове е още по-опасно! Те ще възникнат по силата на политическия интерес. В джунглата печели активния! Ще възникват Турски, Гръцки, Румънски, може би Сръбски или Албанско Македонски

28

????

преди 5 години

Това нова райониране ще доведе до нови канцеларски длъжности! СТИГА! И СЕГА СИГУРНО НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН, ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ СЕ " ПОЛАГАТ" ПО ДВАМА ЧИНОВНИКА! ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА ,ЧЕ 10% увеличение на заплатите в бюджетната сфера ще коства 1 млр. и 400 млн. лв.!До кога работещите /колкото останаха/ ще "хранят" чандаджиите?

27

Анонимен

преди 5 години

Поредната калинкаджийска "мъдрост".

26

Шопо

преди 5 години

Не се наядохте това софиянците,бе...

25

Анонимен

преди 5 години

АВРАМОВА И CВЕТОВНАТА БАНКА ЩЕ ОПРАВЯТ РЕГИОНИТЕ ВЕРВАЙТЕ

24

133

преди 5 години

Целта е всички проходи да текат към София.Останалите градове в провинцията кучета ги яли.

23

Solar Power

преди 5 години

До 7: Точно за това говоря и аз. Княжеството трябва час по скоро да се отдели докато все още има хора.... после няма да има смисъл.

22

Mostik

преди 5 години

Ahaaaaa.......nesto kato invitro....nezakonno bg proizvodstvo na kalinki.....

21

Анонимен

преди 5 години

абсурдно е да имаме градове със статут на областни с по 50-60 хиляди души население, и после се чудите що имаме толкова администрация, та това са 28 оласти, 28 териториални дирекции на всякакви държавни службички, да не говорим за общините, имаме общини с по 5-6 хиляди души население, и после се чудите що нямало пари, е как да има ?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Кой "дава" заплата, бе? Заплатата всеки си я ЗАРАБОТВА, влага труд. Никой НЕ дава заплата.Питам те- ти днес какво произведе за Бг? Каква добавена стойност създаде, като стоиш на бюрото цял ден и манипулираш всеизвестни истини?

19

Анонимен

преди 5 години

До БългаринаШвейцария е с население близо 9 млн, и сигурно има още 1,5 млн чужденци постоянно живеещи там, ние сме с население от 7 млн, отделно въпросните кантони са сформирани още от времето на швейцарския сьюз, когато в алпите придвижването съвсем не е било като в наши дни, въобще големи глупости си написал

18

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от 28 областни администрации. Населението се стопи. Под 6 млн. население 28 областни града, стотици общини и още райониране с чиновници ще правят. Стотици хиляди чиновници на население под 6 млн. Работещите в реалния сектор са по- малко от чиновниците. То НАП, НОИ, БТ, ИТ, Земеделие, АСП, Просвета, Поща, НЗОК, ХЕИ, Болници, Община, Областна управа... всичкото чиновник. И още хран.тутници ще назначават.

17

До 15

преди 5 години

За разлика от теб съм бил там... И не само. По територия е 41 хил кв км освен ако не прогнозираш ние да се смалим до 30 хил, сиреч софия, натам вървят нещата.. Ако няма генерална промяна в 30 годишния план

16

Анонимен

преди 5 години

До 13Каки приходи носи, каква добавена стойност носи, какъв БВП носи чиновника???-приходи носи този, дето му "даваш заплата", а в същност той те храни и трябва да му целуваш ръка, щото без "него" ти умира фирмичката и няма да имаш доход повоче, отколкото би изкарал с твоите две ръце!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Тия 200 000 деца са в чужбина. Емигрираха отдавна. Не ги търси. Няма да се върнат.Догодина ще е още по- зле.Раждаемостта спада всеки месец.

14

Анонимен

преди 5 години

До Българинакак Швейцария ще е по-малка от нас 2,5 пъти бе, ти на училище ходил ли си ?

13

Анонимен

преди 5 години

просто променете териториалното деление, абсурдно е да имаме 28 области, та ние сме страна със 7 млн население, една Чехия която е с близо 10 млн население има 11 области