36

Анонимен

преди 5 години

Най-стрнното е, че Бай *** тотално променя поведението си напускайки пределите на Родината и става вдва ли не най-културният и изискан човек. Защо нв става това в БГ?! Защото разни мутри и крадци ни показаха, че в БГ няма право, няма ред и култура, че има хора извън закона и че човешкият живот няма стойност! Тук всичко губи смисъл. Иска ми се Господ с един замах да изчисти нашето племе от тези паразитираши същества! Това не са хора!

35

Природната Лотария

преди 5 години

Сега ще ви разкажа за една игра на шансове. Играта се казва "Природна Лотария", а предмет на забавление е рисковото шофиране. Ако мине безаварийно - печелиш; ако се удариш - губиш.Колкото по-дълго време караш рисково, толкова повече шанса да сгрешиш се увеличава. Ако го правиш в условия на лош път и с ненадежден автомобил, шанса става все по-голям.Ако сте карали 2 години рисково без инциденти, шансовете са много скоро да се ударите лошо и ще сте късметлии ако загинете.

34

Анонимен

преди 5 години

Кривите пътища нямат оправяне само усвояване с подобрение -3 сравнено със старата обстановка ,както и при новите сгради и всичко останало свързано с консуматорски оправдания ЕС и грешни термини като "инфраструктура "и др. употребявани не на място :(( тъпанарите от последните 35 г да ходят при оня дето по негово време било добро а днес същото :(

33

Швайца

преди 5 години

В Швейцария, където са перфектни пътищата и маркировката - 80 извънградско, 120 на магистрала. Прибирам се в България, ограничението станало 140, половината карат с 90, другата половина с поне 160-щяха да ме изнас.лят на Тракия. Извънградско то сякаш е поне 120 - на една права отсреща колона от камиони и смелчага изпреварва и изпреварва въпреки непрекъснати линии и кръстовища и виждам че няма намерение да се прибира и почвам да светя и да свиря, накрая намалих на 20 и ме изкара от пътя даже.

32

Василев

преди 5 години

Казах ви селяни прости да работите качествено, защот ще ми ревете!!!Агент Стийв Лорийн!!!

31

до 23

преди 5 години

Така е- за да попаднеш в състава на МВР трябва да имаш благородническо червено потекло.Дядо ти трябва да е бил ятак,партизанин или друг вид АБПФК.Баща ти задължително трябва да е бил партиен секретар!Не може някави си безпартийни да стават полицаи и да се чудят на кого да козируват!Ненапразно МВР са по известни като "биещото сърце" на Партията.МВР си е направо част от БСП.

30

Анонимен

преди 5 години

Турските тираджии карат така защото българските политици са женски прислужници на Ердоган.Прегръщат го целуват го чакат го само един поглед да им хвърли дори малък жест на ръката незабележим почти и се подмокрят от вълнение и щастие.Има ли въобще в историята някой турски шофьор каращ пиян или дрогиран прочинил катастрофа да е в затвора.Обикновено ги пускат след няколко часа.Хах сигурно и масаж с френска любов им правят да отпуснат от стресът.Жалка история ама реалност.

29

Анонимен

преди 5 години

Нямат култура на шофиране и не могат да мислят.Обичат да се ръгат засичат,да се блъскат единя да резне другия да му земе предимството а ако наблизо има женска вече нещата стават изригващи на бесната селяния.И тва обикновено се случва с 20-30 годишен автомобил на цената на лаптоп и два смартфона.Ама нормално първо че са си от някое диво село където още се гърмят и ръгат за добър ден и второ са с купени книжки издадени от некви корумпирани съселяни.Само в Русия и в Африка е по-зле.

28

Анонимен

преди 5 години

Това е фейкнюз. Българите сме безсмъртни зад волана.

27

Анонимен

преди 5 години

Оставка и нови избори!

26

Анонимен

преди 5 години

Турция е държава.

25

Българин шофьор

преди 5 години

Както и евреин миньор няма.

24

до Осман

преди 5 години

Като гледам как безобразно кара турският тираджия който би трябвало да е професионален шофьор много ми е чудна как кара любителят шофьор в Турция?Вярно е,че много от нашите шофьори не са цвете НО ТУРСКИТЕ ТИРАДЖИИИ В БЪЛГАРИЯ КАРАТ ТАКА КАКТО НИКОГА НЕ БИХА КАРАЛИ В ДРУГИ СТРАНИ!Има нещо гнило в това,че тук никой за нищо не ги спира и санкционира!Ако поне само за месец командироват тук немски катаджии тогава ще има да видят кон боб яде ли!

23

Discovery

преди 5 години

Е хора какво очаквате... неграмотна нация, без никакво възпитание, ценности и чувство за вина и отговорност. Каквито и правила каквото и да се прави, не се ли погледне по-надълбоко и не се ли направи даскалото основен възпитателен орган за поколението и най-вече да се дигне и качеството на даскалите и да имат повече права... все живи сме измрели

22

Умник

преди 5 години

Нация съставена от безнадеждни издиоти. Нормално. Дали ще са пияни, с купени книжки или пък с 'ново' 10-годишно беемве, все тая, на някои дори асфалтът им е твърде гладък, та излитат от пътя.

21

до 16

преди 5 години

Полицията ни /милицията,де/ винаги е била на БКП-БСП.Убедих се на един протест инспириран от БСП.Всички полицаи от града дето живея бяха на протеста-1/4 униформени и 3/4 цивилни!Всъщност полицаите бяха 90% от всички протестиращи!Каквото им подсвирне кака Корни това подскачат-Дайчовото,ръченица,казачок....Иначе те си знаят-и най малкото движение срещу тази партия няма да им бъде простено!Също както Илияна Йотова предупреди Румен Радев след като стана президент !

20

Анонимен

преди 5 години

Според статистиката на КАТ през 1988 г. жертвите са били 2271 г. а при бойко са 709 - ГЕРБ - ПОБЕДА!

19

Бай Иван

преди 5 години

2/3 от сегашните шофьори не могат да съберат 2+2 ,интелекта липсва тотално,какво се чудите ;) !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Повечето жертви са олиг офрени, които се забиват в дървета

17

T

преди 5 години

До Анонимен 17И как точно убива негодните и простите, ако ти си караш по всички правила, отсрещния със семейството си кара по всички правила, но един *** негодник те застига с безумна скорост, изпреварва те на непрекъсната линия, на завой без никаква видимост, и натриса челно човечеца със семейството?! В поне 90% от случаите на ПТП жерти са невинните, а виновникът си е ОК.