56

Анонимен

преди 5 години

Не е вярна тази статистика. Средното ниво за ЕС е 39-40 умрели на 1 млн., което пак е високо. Най-много жертви на един милион има в Румъния, България се нарежда веднага след нея. Причините са ясни и в голяма част (но не и 96%) се дължат на скотско поведение. Калпави пътища, неадекватна маркировка, слаб контрол.

55

To6

преди 5 години

Няма да коментирам магистралите, правил съм го и друг път. Ама чухте ли директивата която спусна новия Вътрешен министър, колко трябва да бъдат загиналите (Да ме прости ГОСПОД) по пътищата СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ? ПЪЛЕН ......

54

До 43

преди 5 години

Освен,че не се спазват правилата за движение на МПС не се знаят от много водачи, особено ци.аните.Пътищата ни са в окаяно състояние.За АМ Тракия да не говорим.Пътят от Пловдив до Ст.Загора там е по-зле от третокласен.А иначе си плащаме всичко, както си му е редът,а корумпираните политици си вземат полагащите им се проценти.

53

Анонимен

преди 5 години

Докато развитите държави вървят напред, ние тук още спорим за комунизма и още ни управлява номенклатурата. Затова в развитите държави жертвите по пътя намаляват със всяка година, а тук се увеличават. Затова при нас напредък няма да има освен в скалъпената статистика на МВР. Затова у нас на никой няма да му пука, защото сме прекалено заети да се ядем един друг и сме слепи за реалността.

52

Анонимен

преди 5 години

До месараВажното е, че комунизмът си отидеДа, това е най-важното!По времето на комунизма преди 89-та година средния брой жертви на ПТП за година е бил 1500.2017г жертвите на пътя са 682 при 4 пъти повече автомобили.

51

Анонимен

преди 5 години

До -- Подобия на пътища - Всеки, който пътува знае за какво става въпрос.Знаем да.Пътищата никога не са били по-добри.Онзи ден ходих до Кавала през Серес.Има такса от 2.4 евро след Кулата.Пътя е такъв, че ако у нас се искат пари за такъв път ще ревнете до небесата.

50

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден в България се правят над 70 аборта.Това са по 25550 бебета годишно.В царство България аборта е бил забранен със закон, но 1956г БКП легализира абортите.От тогава до днес са направени 6000000 аборта.*** си убива децата, но американците, Сорос и илюминатите били виновни.

49

-

преди 5 години

- Подобия на пътища - Всеки, който пътува знае за какво става въпрос.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51 "Васил Найденов..."ТАЗИ ПЕСЕН е от времето на Жигулките и Москвичите.Сега 100 км/ч е СРЕДНА скорост по шосетата.

47

Анонимен

преди 5 години

Е, ти си знаеш, можеби правиш по 28 че и повече нарушения на ден.Затова и ще те прочетем (почетем?)някой ден в новините.Добре че не сме всички като теб.

46

V

преди 5 години

Що се отнася до децата там най-голяма вина имат ченгеджистите и герберасите които много нагло паркират на тротоара и водачите не могат да видят дали има пресичащо дете зад огромните джипове на герберасо ченгеджийската ***.При издаването на книжки също децата на тези безумно нагли същества минават при силно занижени критерии за разлика на хора които никога не са паркирали на тротоара.Но това е заради извратената герберасоченгеджииска ценностна система.А може да има еднакви критерии само с проме

45

Истукан

преди 5 години

Наборната казарма трябва да се върне и нещата ще се оправят.

44

Ганьо

преди 5 години

*** се преобразява от мишок в супермен като се качи на бракмата си, сякаш не е бракма а военен танк от ново поколение.

43

Анонимен

преди 5 години

28 нарушения на човек на ден са много малко. Всеки, който шофира прави много повече нарушения, обикновено превишена скорост. 200 милиона делено на 200 нарушения на човек, а те са повече, прави 1 милион шофьори. Почти всеки шофиращ на място, където няма колона от коли, превишава скоростта. Почти на всеки светофар има преминаващи на жълто и червено. Почти на всяко задрсъстено кръстовище, коли спират насред крсътовището и т.н., все нарушения, които подминаваме сякаш това е в реда на нещата.

42

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази измислена цифра 200 млн нарушения на ден.Ако 7 млн в България шофират(което не е) се падат средно по 28 нарушения за всеки на всеки ден.Проста аритметика.Дори е силно да се каже математика.Аритметика.

41

Реалист

преди 5 години

Поредното преливане от пусто в празно. Над 90% от катастрофите са следствие от това, че никой в България не контролира спазването на правилата, а като няма контрол се правят нарушения, а при тези над 200 милиона нарушения всеки ден, неминуемо има много катастрофи и жертви. Затова българите са примерни шофьори извън България, а чужденците не спазват никакви правила в България.

40

Анонимен

преди 5 години

Айде спрете се трепаате че не остана матрял за ***-преработка! То аслъ добре че не приехме Истамбулската конвенция оти дорде влазе у сила нема да има за кого!

39

МНЕНИЕ

преди 5 години

МВР няма присъствие на Пътя . Това е Причината . КАТ е измислен за Превенция а не за Наказние с Пръчки . Колко от вас виждат автомобили и полицаи на пътя ?Лятото навъртях 2000 километра за няколко дни по магистрали и пътища - не видях нито един Полицай на пътя .При този ресурс на МВР от Хора , Автомобили и Техника , би трябвало през 3 километра и две улици да има патрулка или кат с трима полицаи .Но явно са заети да пишат Стратегии как да се намалят жертвите по пътя и престъпленията .

38

Анонимен

преди 5 години

Вече ми прави впечатление, че след катастрофата в Своге, на много чисто нови ремонтирани трасет са поставени знаци при дъжд 40км/ч. Какво ли не правят само и само да се изкарат невинни крадците на ншите данъци и такси! Всеки дръзнал да открадне народни пари, за да се облгодетелства, поставяйки на риск народа ни, ще пати! Не може така!

37

До 3лaтkо жeлeв

преди 5 години

*** ***, МАЛКО ТЕ НАКАЗА ОНЯ