11

Анонимен

преди 5 години

Га пушиха цигарите не реваха. Сега, кога стана белята, реват.

10

AZ

преди 5 години

До Арети--------------------------------------Ами върви да те лекуват европейските доктори.

9

Драги коментиращи,

преди 5 години

Навсякъде се чака; имам познати в Англия- чакат с месеци за преглед, операция( не българи), в Испания за ехография на хранопровод, записан февруари 2017, го прегледаха август 2018( с добра здравна осигуровка- не българин).А върхът на държавната власт, опозицията, ИМА ЧЛЕНОВЕ от семействата си в чужбина.И се ВАЙКАТ, обвиняват правителство и министри.Но може би техните хора са МЛАДИ и не са търсили мед. помощ.,ДА ПИТАТ ВЪЗРАСТНИ кореняци англичани, жители на САЩ- нали там са хората им.

8

Анонимен

преди 5 години

До питанкатаМного ми е интетесно дали щеше да,задаваш тия тъ пи въпроси ако то се разхождаше с кислородните бутилки

7

Арети

преди 5 години

Мисля, че эа българските лекари, човешкия живот няма никаква стойност!!! Эащото в Света на числата няма място эа емоции!!! Ще цитирам и една максима - "Ако дълго време надничаш в пропастта, пропастта също эапочва да наднича в теб"!!! Много жалко!!!

6

питанката

преди 5 години

Никъде не прочетох данни, колко години живее човек след трансплантация на бял дроб. Дали не се хвърлят огромни средства само заради идеята "правим нещо по въпроса"??

5

Анонимен

преди 5 години

Ми да за фашистите те са дефектен човешки материал а за социалния дарвинизъм дето стой в основата и на техните и на комунистическите социални теории слабите измират по- точно биват изтребени от силните с борбата за оцеляване.Българския елит просто прилага принципите на интелектуалната помия в която вярва.Сега гледате резултата.

4

Гербер

преди 5 години

И кво ме интересуват теа?

3

Анонимен

преди 5 години

Застрахователните мутри ще ги лекуват. Доктор Страх Мутрев прави операции. Има ли болни?

2

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ=ГЕНОЦИД!

1

Анонимен

преди 5 години

Природата запазва равновесието. Не се бъркайте.