14

Ха-ха

преди 5 години

Абе те със живите не могат да се оправят , вие за мъртвите сте се сетили :)

13

Тошо артиста

преди 5 години

От мое време се лъже най много в МВР. И ловджиите и рибарите лъжа , но те само в сезона. В МВР всекидневно лъжат. Някой път лъжат и масово ползват радио, телевизия. Така , като чух за масовото убииство в гр. Нови Искър.

12

Анонимен

преди 5 години

измамници представящи се за майстори на покриви ме изнудиха да им дам 10 пъти повече полицията ми каза защо им даваш все едно съм можел да не давам а За много съм искал да им дам. Написаха преписката до прокуратурата така, че прокуратурата от написаното заключи, че нямало престъпление те са искали а аз съм им давал!Хора Полицията не е глупава глупаците сме ние които ги търпимВижте и старите хора като чуят полиция по телефона веднага метат парите от балкона защото всички ги е страх от Полицията

11

Анонимен

преди 5 години

Сигурно тези 50 мъртви не са си платили, за да попаднат в тази статистика .

10

Бай Иван

преди 5 години

Милиционерите освен ,че не могат да четат ,явно не могат и да броят ,жалка работа ;) !!!

9

Анонимен

преди 5 години

В Турция за пешеходците са направени пасарели, а по булевардите няма как да преминеш понеже има високи мантинели и след тях огради. Разберете, че в България нищо не е като хората.

8

Анонимен

преди 5 години

До този дето се е самокръстил Елемаг: ти си психично болен! Отиди да те прегледа психиатър и дано има хапчета които да подобряват състоянието ти и ги пий редовно!

7

Елемаг

преди 5 години

До Бесен:Тая тема с пешеходните умишлено се отбягва.Истината е ,че те повечето трябва да се ПРЕМАХНАТ.Икономиката се движи от коли.Не от наркоманчета с качулки научили единствено,че са с предимство.Къде на Запад има пешеходни през 100 метра братче?Аз тичам време да гоня пари да изкарвам данъци да плащам.Повечето пешеходци НЕ!!И като капак високи разходи за фирми ,замърсяване и каквото се сетиш!!Но пак никой смел журналист не повдига темата!!!Иначе ще се заяждаме за дизелите!!!

6

анонимен

преди 5 години

ЗАПОЧНА ОТКРОВЕНА ГАВРА И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ.ТАКОВА БЕЗУМИЕ НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛА.

5

Стастискита

преди 5 години

То и при при пълнолуние (според статистиката) се наблюдават с 66.7% повече вампири ама ...

4

Бесен

преди 5 години

Положението е кристално ясно: Да уолнят ВСИЧКИ отговарящти за пътната регулация и да назначат действително кадърни и разбиращи, които просто да погледнат как е в Европата! Няма нуджа да откриват "топлата вода":1.Махат се ВСИЧКИ пешеходни пътеки без светофар 2.Приоритетно на всякъде кръгови. 3.Надлези подлези на ВСИЧКИ булеварни (не е толкова скъпо за постигане) 4.Изхвърляне на безумната "синя/зелена зона" 5.забрана на ляв завои 6.Реално следене на трафика и системи за регулиране и т.н. и т.н.

3

Анонимен

преди 5 години

Цялото правителство се крепи на плещите на пропагандата. Истината в страната е коренно различна от това което вижда бял свят по медиите. Лошото е, че пак ние ще платим тлъстата сметка, а власт имащите си натовариха подобаващо колата докато българина блееше и се радва на циркаджилъците на Премиера.

2

Елемаг

преди 5 години

Дори с лъжи и напъни няма как да скрият провала на лобистките "ФАРОВЕ".Жертвите се увеличават-ФАКТ.Все повече лошши шофьоеи-ФАКТ!!Пътна полиция не си върши работата срещу истинските нарушители-ФАКТ.Пътна полиция тормози само норманите-Очевиден ФАКТ!!Там където полицията уж регулира става още по-голямо задръстване-Огромен ФАКТ!!

1

Анонимен

преди 5 години

Разминаването на броя на загиналите в катастрофи по данни на болниците е два пъти по голям от този който ушеф обявява. Сетете се защо. Цялото съществуване на тази седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници се крепи на лъжи, измами, кражби и далавери. Така е от 44 година, избили интелигенцията на страната като това продължава и до днес.