19

Анонимна

преди 5 години

Силно комплексирано и завистливо ромче,което за негова жалост не става за нищо.Нечистоплътна е ,с груба кожа.Колагин и го каза,за да се поправи,но вместо признателност, естествено простият човек реагира така!

18

Анонимен

преди 5 години

грозна муцуна не кефи

17

ЯЯ

преди 5 години

Туй ми мяса на *** след неуспешна операция ...

16

GG

преди 5 години

Толкова ли *** народ станахме ?! Аз също съм гледал някои от първите предавания, ама това вече не се търпи ! Само един път го пуснах и не издържах тази простотия. Тези хора всяка вечер се показват по телевизията и се отразяват като успял българин ? Жалко е наистина! Затова и никой вече не гледа нова тв. Не всички хора сме прости колкото и да искат да ни направят такива. А тук коментиращите и като цяло по всички сайтове, не знаят кога се пише й и кога и...

15

в

преди 5 години

Мога да й стана осеменител.

14

Анонимен

преди 5 години

Тая верно ли е на 23, прилича на 35 годишна.

13

Анонимен

преди 5 години

Има реално два типа неразбрани хора едните са велики могъщи и изпреварили времето си и не говорят колко неразбрани са, другите са тотално съвършено празни вътрешно и не са разбрани защото няма нищо за разбиране те са небитие въплътено в човешка форма и за разлика от великите са много и всеки ден приказват какви жертви са колко прекрасни са и също неразбрани и много от тях са политици за тях имам каквото Прометей за Зевс да се радват на краткото си надмощие за мен са по- жалки от самото небитие.

12

Анонимен

преди 5 години

Може да остане неразбран някой интелигентен, интересен, духовен човек или творец, откривател , но това елементарно момиче, нищо особено като външност, без образование или талант....то какво има да се разбира - всичко е на показ и е доста ниско каческтво!

11

niki

преди 5 години

Ама това някаква звезда ли е и защо за първи път я чувам?

10

Ния

преди 5 години

Ами, тя тръгва по стъпките на чалга певиците. Чалгаризира се все повече. :)

9

Омут и Шехерезада:)

преди 5 години

Ааа, браво, това нервно влечуго ми беше много неприятно. Мургавка си е, личи й боята:)Ама не вика майка ми е ромка, а че била с турско име. Те всички БГ швeди се турчеят.

8

Шопо

преди 5 години

Абе,ако се поизбаня ,не е зле...

7

Дрон

преди 5 години

Рафинирана римлянка. Но все пак... римпянка ;-))

6

Асан Кьоравио

преди 5 години

Ай,хафте !!!

5

Burzum

преди 5 години

Забавно е как искате да сложите етикета и толкова ....аз нямам проблем ако всички ц.....са като тая и оня сто кила ,за мен си е точно като средностатистическия българин...значи интегрирана...и още нещо българин в някой страни е синоним на същото каквото е ц......в България...би ли ви било приятно да ви сложат етикета там и толкова....ама Колагин е бонбонче ,а?българска братушка .... Хахахаха...

4

Анонимен

преди 5 години

Дeнислава се казва, Диона й е псевдоним.

3

Анонимен

преди 5 години

Макар и работеща все пак си личи че е малцинство, проста на щайга, болни очаквания, тоя Стефан й го каза, с твойте качества си в рамката 500лв. за повече не си и мечтай. Учителка в детска градина маакс.

2

Некой си

преди 5 години

Как може да те кръстят на марка моторно масло...?

1

Анонимен

преди 5 години

Какво като е половин ромка, сама си го казва, работи си и си изкарва парите.