43

Анонимен

преди 5 години

Вместо да му "извадят" очите,другарите му от ГЕРБ му изписаха вежди.Типична НОМЕНКЛАТУРА,некадърници на всички постове-беше при соца и сега е същото.

42

Константин

преди 5 години

герб са най-големите комунисти май, дори бсп са по-малко комунисти от герб.

41

Maks

преди 5 години

Когато някой не се справя, намират за него подходящ пост, така правят БСП (изпратиха Станишев в Брюксел след провала на правителството на тройната коалиция за да намалят негативния ефект от провала му ) така правят и ГЕРБ и после били различни, кое точно им е различното ? ? ?

40

ю з и

преди 5 години

браво намериха му добре платена работа индивида .грижим се само за наши ХОРА другите,ЕС ще ги изяде.това ако не е ДЪРЖАВНА ШУРОБАДЖЕНАВЩИНА .здраве му кажи

39

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!?1

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ДНЕС, ЗА ДА ПРАВИШ БИЗНЕС И ПОЛИТКАРИЕРА ТРЯБВА НЕ ПРОСТО ДА СИ МОШЕНИК И ДАЛАВЕРАДЖИЯ, А ДА СИ ПРЕСТЪПНИК!!! МОСКОВСКИ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ТОВА. ОТ ШОФЬОР НА МУТРА И КАСИЧКА НА ГЕРБ, ПРЕЗ ПРЯКОТО МУ УЧАСТИЕ В СМЪРТТА НА ДЕТЕНЦЕТО МУ, БОГ ДА ГО ПРОСТИ /ЕТО ТОВА Е НЕГОВОТО ПОРЕДНО, НО НЕ ПОСЛЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/, ДО ПОДУПРАВИТЕЛ НА БАНКА!!! ПОБИРА ЛИ ВИ ГО УМА??? НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ, СЛЕД КАТО КЛАСИЧЕСКА МУТРА Е ПРЕМИЕР НА БУЛ ГАРИСТАН. МУТРА И ПОЖАРНИКАР ПРЕМИЕР И ШОФЬОР БАНКЕР.Е, НЕ

38

Анонимен

преди 5 години

Когато си послушен и наградите са заслужени...

37

Анонимен

преди 5 години

При соца имаше едни кадри, на които им викаха "номенклатура". Бяха в номенклатурен списък за ръководни кадри и като се издънят на едно ръководно място, веднага ги назначаваха някъде другаде като директор, разбира се. Май историята се повтаря.

36

To6

преди 5 години

Човекът който се опита да унищожи ЖП транспорта и го докара до мизерстване, сега за награда ще бъде в банка - на хранилка. Честито български народе. Честито.

35

месара

преди 5 години

Какво разследване, какво дело, това да не е Иванчева безпартийната, за едни окови, за други банки. А вие им дъвчете дъвките никога не сме били по-добре, икономиката е в подем, младите се връщат. Герб се храни от баламурници като вас.

34

Анонимен

преди 5 години

Ще си направи друго бе. Ако не може ще викне Плевнелиев да помага.Я какъв е разгонен не рез на дърти години.

33

Константин

преди 5 години

Отвратителна история, но всеки народ си заслужава управниците!

32

Константин

преди 5 години

После пак някой да ме убеждава, че ГЕРБ+ОП не са най-незаконното и непочтено правителство в най-новата ни история и аз няма да гласувам за която и да е от тези две партии. Иначе московски си е пр.стъпник отвякъде и у.иец, като голяма част от гербаджиите! Луда работа, има убийство по непредпазливост, жертви при ПТП при занижен контрол от МТИТС на което москвоски е министър+продажбата на СУМПС и сега понеже е много кадърен и явно добре си върши работата, хоп важен пост в банка, вместо в затвора!

31

Константин

преди 5 години

До House M.D.Дали?

30

Анонимен

преди 5 години

Като го гледам този с черната фанелка, все се питам дали има господ и ако има, какво ли ще се случи на банкярския.

29

Анонимен

преди 5 години

Горката Черноморска банка!

28

Анонимен

преди 5 години

Мафиотска история. Лапачка до гроб, дори и на детето ти.

27

Анонимен

преди 5 години

....Какво убийство бе, това е инцидент касаещ собственото му дете. Това е достатъчно наказание!...."........................................................................................Но на детенцето МУ СЕ ЖИВЕЕШЕ и грам не е от значение какво е "наказанието" или мъката на Вашингтонски!!!! Защото той си е жив и здрав! И повишен!

26

Анонимен

преди 5 години

Ама и прокуратурата ли е съгласна? Браво бе!!! И как да не мачкаш хора, като знаеш, че може да те наградят?

25

Анонимен

преди 5 години

Икономиката на Полша беше призната за развита и страната стана първата от бившия социалстически блок, която влиза в групата на 25-те водещи икономики в света. Това стана, след като Варшава беше включена в нова категория на борсовия индекс FTSE Russell. Също на 24 септември такава промяна извърши и Stoxx - операторът на индексите на Deutsche Boerse Group. Това е информация на вас умните и красивите докъде достига държава в която няма бандитска приватизация и Мутри.

24

Бобо

преди 5 години

Абе за тия нема суша се са у далаверата.