45

Анонимен

преди 5 години

Закодирано и кода какво значи да не значи ще изхвърлим Нинова от БСП и тя е време да си направи нова партия а Радев да и е лице че като нещо се ***.бе да го отнесе политическото бъдеще на Радев ако иска такова минава през това да разкара тоталитарното дуо Нинова и Йотова въпросните две нямат работа в бъдещата му партия а ако не ще го превърнат зорлем в новия пуевнеуиев

44

Анонимен

преди 5 години

Давай генерале,ние които имаме достойнство и чест сме с теб!

43

Анонимен

преди 5 години

"Голям страх ги тресе от Президента."-------------------------Даа, затова Йотова веднага излезе да се обяснява. Как ще му свие сърмите насаме или с Нинова, не ми се мисли. Чак ми става жал за човечеца, макар и военен.

42

Байфидан

преди 5 години

Хм, партия на Радефф. Ама тя партия не се прави от един човек, па бил той и много свестен. Нали трябват и много други хора (кой ще даде гаранция, че стават), трябва идеология, ценности, програма и накрая всичко това да се хареса на хората.Партии еднодневки видяхме много.

41

Ala_Bala

преди 5 години

Голям страх ги тресе от Президента.

40

Анонимен

преди 5 години

Бойко е лесен, но ще трябва да разведем Корнелия.Радев и Йотова кумове. Карадайъ, Валерката, Болен и Шкембе патриота - свидетели!Щях да забравя Марешки?! Той ще осигури лекарствата за целокупния български народ, на който съвсем ще му прилошее от това единение!

39

анонимен

преди 5 години

Продажните медии пак тръгнаха да търсят под вола теле. Не знам какво има да се тъпкува на думата единение...

38

Анонимен

преди 5 години

Кой ще единителят? Това е единственият въпрос!

37

Анонимен

преди 5 години

Той си е в политиката и то на престижен пост.Защо му е да се маха,като даже не носи никаква отговорност.Той няма никакъв интерес да се маха.Други искат това.Знаем ги поименно.

36

Анонимен

преди 5 години

Деси е забранила на генерал Радев да прави коремни облечен в костюм. Не върви първата българска дама да шие копчета като пепеляшка. Коремните за президента са разрешени само по наполеонки.

35

Анонимен

преди 5 години

В България правителствата падат, защото ги събарят от Запад и от Турция. Турция управляваше ДПС при Местан и може би помощта за сваляне на Орешарски е дошла от Ердоган, по молба на тукашните. Може би Ердоган е помолил или наредил на Местан да оттегли подкрепата си за Орешарски? После станаха големи приятели с новото правителство. От Запад започват да спират еврофондовете и да говорят за корупция, докато техните не се върнат на власт.

34

Анонимен

преди 5 години

Радев е задната лява гума на руската каруца, полусъединителят го държи Решетников, а газта Путин. Очаквайте скоро дрифтинг на каруцата, миризлив пушек и късане на парцали от лявата задна гума Радев.

33

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е БСП да бъде оглавена от Радев и да се прекръсти на РСП - руска социалистическа партия !

32

Анонимен

преди 5 години

Заблуждавате се като си мислите, че Радев слуша цели три жени. Всеки средностатистически мъж слуша обикновено само тази жена, която държи точилка ;) Проблемите идват винаги от женкарите, които прелитат от цвят на цвят, а такива в управлението има доста.

31

Анонимен

преди 5 години

Кой ще разреши на мъж под чехъл партия да прави? И то не един, а три, жена му върла комунистка, Корнелия и червения облак вицепрезидент.Той не може връзката си завърже без разрешение.

30

Анонимен

преди 5 години

РАДЕВ МАЧКАЙ ГЕРБАВИТЕ!

29

Сата НАТО

преди 5 години

Какъв полусъединител, тоя си е *** и половина...

28

Мунчо

преди 5 години

Хубаво е да се знае,че зародиш,който не се развие, става запъртък!

27

месара

преди 5 години

ква партия, кво послание бе - та даже закодирано!? свършва му мандата и отива в пенсия, остава му спомена че е бил Президент. човека не е за политик, професионално (летец) може и да е добър.

26

Анонимен

преди 5 години

Трябваше Йотова да е кандидат-президент, а Румен кандидат-вицепрезидент, ама тогава нямаше да спечелят. И какво се получи - имаме президент аватар на вицепрезидента си. Тя Йотова още преди изборите го предупреди - генерала да не си и помисля за различна игра от нейната, т. е. правата партийна линия. Той засега послушно изпълнява спуснатите поръчения. Ей на това му се вика "мъжкар" , с Кулагин все едно една майка ги е раждала.