35

Анонимен

преди 5 години

До Bad companyАбе ти разбираш ли от дума, че една не малка част от народа просто няма пари. Тарикат!

34

Анонимен

преди 5 години

така е при демокрацията, - тол такси, такса за паркиране, такса за пушене, такса за дишане и т.н. Дадат ти 5 лева, вземат ти 15, и данъци, такси, застраховки , глоби до безкрай. Това било в името на народа. Само че голяма част от народа едва свързва двата края, и малка част богатее и си гледа кефа. Социализма не трябваше да си ходи.

33

запознат

преди 5 години

Калинка да дрънка

32

Hinko Marinov

преди 5 години

Не знам до кога ще стигне търпението, да не ги изринем тия ***.

31

Калинка

преди 5 години

До 777Ама това е Калинка, не си ли я спомняш? Даваха я по телевизията. Гледай внимателно

30

777

преди 5 години

тая пък коя е от къде изникна???

29

Ludoto Lenche

преди 5 години

.ne se vrazvaite na tezi glupotevini s tol taksa !!! Nikoi ne moje da vi zadalji !!!....da se basirame li ,che I tol sabirachite shte sa kontsesioneri(chujda firma ) ?!! Oshte edin nachin za grabene !!! Ce zashto Boiko se natiska za " Evropari za magistrali " ?!?...Parite sa otpusnati...magistrali sa postroeni...za kakva taksa stave vapros?!?? Da ne govorim che sme platili na Evropa poveche otkolkoto tia ni e dala !!!

28

tonygl

преди 5 години

А ако не искам да ползвам магистралата ? Нямам алтернативен път на Тракия... От Вакарел до Ихтиман пътя го няма практически минах преди години и беше почти невъзможно за каране сега сигурно е изчезнал вече... Ко праим хем винетка хем тол такса защото няма алтернативен път !!!???

27

Bad company

преди 5 години

.....Хубави пътища се правят с пари! Само наивник може да си мисли, че с мършавата винетка от 50 евро за година може да се правят пътища:)) Няма как да стане, драги селяни! "Безплатно" е само сиренето в капана за мишки!:))))))))))))

26

Yan

преди 5 години

Къде са тия магистрали в България? Народееее, ще ни го на*кат пак. И винетки ще плащаме и тол такса! Не вярваме на обещания и празни приказки, особено от такива нахилени, като тази от снимката!

25

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

При хиляда души на служба с по 2000 лева за заплати и други разходи = 2 милиона залудо. Като сложим и самото изграждане и други разходи за самите уреди и подобни. И ще излезе, че ще е солена ТОЛ системата. А можеше съвсем лесно да се вдигнат винетките за чужденци както и за товарните коли. Евтино и бързо. Задната мисъл на политиците е да прекарат целия народ - след две години ще го въведат и за леки коли. И да се краде.

24

Анонимен

преди 5 години

Bg referendum po temata...a l.p. na vajeto...

23

d

преди 5 години

Ква такса ,ваща вера!Такса 45 мин престой на Витиня,такса 45 мин престой на моста преди София.Такса пребиване ,или такса каране в насрещното на Тракия,или такса магистрално родео.От години вече кисна по тези проходи ,от години ремонтите се проточват повече от година и полвина,след като трябва да се свършат за няколко месеца.Слагат асфалт,после го рутят да ремонтират надлези и мостове,в София е същото от тук се разпростря из цяла България,сега всеки град е разкопан като че ли е ивицата Газа......

22

ШибиРиби

преди 5 години

Умрем от смях кат видим русо маце с чьорни очИ анд вакли вьожди, ситно родопско гoвeдo поръсено с перхидрол и миризмица на обор са клечи на високи токчета пред входа на столовата.

21

просяк

преди 5 години

Колко пъти можеш да одереш една овца

20

Анонимен

преди 5 години

А аз предлагам да въведем КОЛ система за политиците. Ще е супер яко.

19

Анонимен

преди 5 години

Стотици експерти? За "оператори на инкасо-терминал" или по народному "касиери" ли става дума?

18

Анонимен

преди 5 години

Още 1000 човека на държавна издръжка. Но нека погледнем от икономическа гледна точка, ставаме първата държава в Европа с пътен данък, винетка и тол-такси....... Но както казаха хората от селфитата със разБойко от романа "До Чикаго и назад" - "България е все по-добре"! И забравиха да посочат за кого е по-добре

17

Янчо

преди 5 години

Какъв е този перхидрол? Някакъв кадър на шайката ли?

16

Така е

преди 5 години

Над хиляда нови " работни "места....Че то парите от ТОЛ систематя няма да стигнат само за техните заплати.Егати идеотия...та.За пътища няма да останат никакви пари.