16

Анонимен

преди 5 години

Решението е да се изключат всички булита от бг училищата. Сама така ще спре агресията.

15

Анонимен

преди 5 години

Назрял е момента за камери на входа, към уч. двор, в класните стаи и пред тоалетните!! Колкото по бързо толкова по добре!

14

.

преди 5 години

Спазване на дисциплина в училищата ще има само и единствено когато учителите имат права както си беше по старрия модел. Сега всеки наглец било родител или ученик може да издевателства по всякакъв начин над учител. Деградацията на обществото ни ще продължава докато има ненаказаност. Правила трябва да има и те да се спазват от малки и големи.

13

Анонимен

преди 5 години

Бля,бля ..... само приказки от 1001 нощ .Образованието вече е изтървано . Каквото и да направим , няма да има полза .Докато галим с перце , пипаме с меки ръкавици, и родителите защитават разглезените си деца и .... самите деца разбраха , че са ненаказуеми. И ВСЕ ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА ,ако не се намалят правата и не се увеличат отговорностите на учениците .

12

:):)

преди 5 години

изтървана работа, криворазбрана демокрация

11

Ива

преди 5 години

Хаха в моето училище в 6-ти клас сложиха оценка за поведение и тя не промени нищо. А възпитанието изпуснато ли е в първите 7 години повече Никога не може да се оправи.

10

Възпитанеи или

преди 5 години

поведение?Защото човек може да получи много добро възпитание, но да се държи като хулиган или дори като престъпник.Малко ли се тийнейджърите, които пред родителите си или в ситуации, когато е изгодно да се представиш като възпитан, се държат като истински лейди и джентълмени. но когато се в компания на себеподобни, вилнеят хулигански. В отделни ситуации пък си позволяват действия, пагубни за някого.

9

Анонимен

преди 5 години

"В този период с лека ръка изоставихме "старите" правила като порочни и комунистически, но и напълно безотговорно и лекомислено забравихме да въведем нови."Като гледам какво произвеждат "новите" на запад, по-добре е да се въведат старите комунистически, защото работеха отлично в това отношение. Децата си знаеха мястото и границите.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е че правят каквото правеха техните родители навремето сега наследниците командват патил съм го и не харесвам това по тоя повод да поздравя тоя които днес се опита да ми пробута приятелка и да му кажа че тая не става това става само по взаимно съгласие ане пробутано и не съм пропаднал тип а може днес да нямам утре се не знае довиждане

7

Анонимен

преди 5 години

Иначе оценката за възпитание не е лоша идея така нормалните ученици ще бъдат поощрени за сметка на бъдещите клиенти на МВР.Но като си знам държавата всичко пак ще се ***.Най-вероятно учителите ще я използват не за да наказват невъзпитанте а за да си отмъщават на някой дето им е казал нещо дето не км харесва не им ходи на частни уроци и отказва да плати я за оценка я за фалшив ремонт а за друго това ще работи само ако и учителите по някакъв начин се следят.

6

Анонимен

преди 5 години

Повечето от нещата са така с две грешки.Първо възпитанието щяло да ме науки на ценности.Това е пълна глупост, ако беше вярно в западните общества нямаше да има престъпност.Възпитанието може да ме научи че е важно да имам ценности а не да съм безпринципен и че настоящите общоприети ценности са еди какви си но то не може да ми даде някакъв божествен верен за всички случай и за всички времена кодекс от ценности и второ не се отчита че за българина възпитание е синоним на побой съпроводен с псувни.

5

Anonimen

преди 5 години

А на *** ни сънародници договора устно на римски ли ще го превеждат или само ще им го четат на български и те ще слагат палец?

4

Край

преди 5 години

Централни софийски училища тънат в димни завеси от учениците от горните класове. Често дима намирисва по особено. Големите ученички ходят като Сузанита.Охраната е безсилен пенсионер - алкохолик. Учителите са доволни като не са ги били днес.Дъното?!? Или може и още?

3

Край

преди 5 години

Проблема идва от липсата на регулиране на отношението родител -училище.Вариантите са два - да подписват ДОГОВОР с училището с неустойки или да се даде ВЛАСТ на директорите и учителите над родителите. При неспазване на правилата - глоби. В момента родители и учители са никой едни за други за това и проблемите се решават с шамари.Училището стигна дъното си.

2

Прекалено прям

преди 5 години

Хахах БГ образованието има такииива проблеми, те са просто БеЗКРАЙНИ. Мразя тази държава. Мразя всички в нея. Мразя че съм се родил тук. Заслужил съм си го явно и трябва да си казвам такива истории че да осмисля безмислената болка която хората тук причинявант на други хора. Тъпо племе. Много тъпо. Жалко за нищо. Да умира.

1

РЕШИТЕЛ

преди 5 години

Камери навсякъде и съд / глоби за родителите на агресорите + инернат!