36

Анонимен

преди 5 години

преди 20 години в едно средно училище в голям град момчетата искаха да станатбодигардове, т.е. пазачи или още мутри, ето какъв е стремежа в мутродържа-вата ни.

35

Анонимен

преди 5 години

Не смятам, че оценката за възпитание ще промени нещо. Трабълмейкърите изобщо не се интересуват от нея. Нито ги боли, нито им е неудобно. Докато не започне реално санкциониране,вкл. с изгонване от час и писане на неизвинено, изключване от училище за по-сериозни провинения и 5 неизвинени, а при изключен ученик - глоба за родителите и спиране на социалните помощи, докато не започнат да повтарят клас още след първи за неусвоен материал, докато връзките не спрат да са фактор, нищо няма да се промени.

34

Анонимен

преди 5 години

Докато *** и връзкарите в училищата се толерират от директорите ще продължава да е така. Директорите ги интересува колко пари ще влезнат в касата на училището всеки месец и въобще не ги интересува за насилието в училищата. ПРОВЕРЕНО!!!!!!

33

Проф.доктор Лектър

преди 5 години

Здравейте Българи, омръзна ми да ви правя ПСИХОАНАЛИЗА на прогнилото , пропаднало, невъзпитано и без всякаква изградена ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ОБЩЕСТВО! Винаги сте били такива, с малки изключения! Децата ви попиват мутренското поведение и лошо мислене от родителите си! Държавата не може да Ви възпита и учителите! Обществото е Проекция на самите Вас! "Лош матриал"-както е казал един ваш политик-Тодор Живков! СориииВаш професор доктор Лектър-Виенски Институт

32

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се прикрива този въпрос, истината е една - когато вашето дете прекрачи прага на училището, за неговата безопасност отговаря директорът на учебното заведение. Ако детето е малтретирано, изобщо не говорете с директора, няма смисъл, налице е следствие от неговата несвършена работа. Подайте жалба в полицията и после иск в съда. Не стойте безучастни, не оставяйте персонала на заведението да прикриват или омаловажават подобни случки.

31

Waffen SS

преди 5 години

Много ми е занимателно ,когато чета,че има ученици с по 120часа и повече неизвинени отсъствия и продължават,когато им е "кеф" да посещават училище и даже да завършват съответния "клас" без никакви затруднения.Завършил съм като средно образование една от елитните столични гимназии,имаше ученици,чиито бащи бяха я генерали,я зам.министри.Странното беше че когато отрочето направеше някаква беля,бащата не идваше да иска обяснение от учителките,а хвърляше един старомоден пердах на отрочето

30

Waffen SS

преди 5 години

"школата"",нещо много лумпенско звучи и това е едно насилствено извадено название от словестния нафталин ,характерен за новия правоговор.Чудя се защо беше премахната оценката за "Поведение",която я имаше в бележниците на учениците по време на "тъмния и застоен" социализъм.Предполагам,за да може правилно да се усвояват делегираните бюджети и така да продължи генерирането на недоучки

29

Алекс2

преди 5 години

Ненавиждам ко-мунетата но не мога да не отчета следният факт.В центъра на село дето сега има 5 пенсионера на кръст се руши някогашно училище голямо като гимназия .Е кой обществен строй е бил по добър ? При бай Тошо или сега...

28

Ха Ха Ха

преди 5 години

Докато има приобщаващо образование и делегирани бюджети нищо няма да се промени.

27

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ама то по времето на лошият социализъм имаше оценки за поведение .И ако с нещо нарушим правилата в бележника се вписваше оценката за поведение ,на другият ден с родителя в училище и после в къщи имаше и лабут за подобряване на поведението . Да не говорим че и учителите с право ни рендосваха и никой не е водил бащите си да се разправят с учителите .

26

Анонимен

преди 5 години

Новият световен либерален елит не се нуждае от мислещо, нравствено и високо интелектуално подрастващо младо поколение, а от лесно контролируема биомаса с неопределен пол!

25

ВЪПРОС

преди 5 години

Този Стандарт го имаше по времето на Соца - Поведение .Явно тези са Комунисти и Мъчат Децата .

24

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

леличко, откак училищата станаха "школа", всичко вече е загубено. вроде е същото, ама непонятно що се опитвате да го направите удачно. ако изобщо ме разбра.

23

Анонимен

преди 5 години

Малко сте закъснели - 30-тина години. Оценка Възпитание ли? И за колко стотин неизвинени отстъствия ще е отлична?

22

Анонимен

преди 5 години

Аз също съм ЗА КАМЕРИТЕ! И учителите спокойни че няма да дават обясненя заради лъжливи обвинения както и учениците ще бъдат пазени от лоши учители и съученици!

21

Анонимен

преди 5 години

"Школата, школата" , виж уточнете за ШЗО-то ли става въпрос, или за друга школа.

20

Анонимен

преди 5 години

Възпитанието дами и господа не е по силите на много учители. За да възпитаваш не е достатъчно да си ментор, а трябва да си пример. Провел съм изследване с няколко стотин учители по въпроса разбират ли същността и методите на възпитателното въздействие. Резултатите се оказаха трагични. И то бе преди доста години. Сега от време на време правя сондажи относно компетентност по проблема сред младите учители и положението е още по-трагично. Място няма спирам коментара.

19

Анонимен

преди 5 години

Решението е просто, слага се чип не всеки и ако поведението му е извън нормата чипа задейства програм която предизвиква болки и конвулсии, а и с чипа може да се наблювава от централен терминал кой какво прави и всичко да се контролира.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Но за да ги видиш и да нямат възможност да дават "умни" оправдания първо трябва да са записани на камера! За това съм на 100% съгласен с 17сто мнение!

17

Анонимен

преди 5 години

При соца имаше "Морал и право" или "Етика" учеше се осноси на законите, морала, на етиката и на социалистическата и иторически какво е било при развитието на човешката цивилизация. Ама сега е демокрация, дай им да се друсат, пред училищата свободно се продава дрога, момичетат почват полов живот още на 11-12 години, идолите им разни шантави западни певици и певци, не че на запад няма и добри, но нашите избират най-шантавите за родмата чалга да не говорим, ама за всичко били виновни комунистите