27

BGN

преди 5 години

Тва е някаква малоУмщина, търговците да се отлажат от печалба, докато държавата не се отказва от нейната чрез ДДС. Как му викат на тва... само не пазарна икономика !!!

26

Анонимен

преди 5 години

До nikiЧуждестранният инвеститор какво го бърка кошницата?Или под "чуждестранен инвеститор" ти разбираш само веригите?Нямаме нужда от вериги. Инвестициите да са заводи за производство.Търговци има предостатъчно.

25

Анонимен

преди 5 години

Издръжката на живот ще се вдигне с пъти по 10лв, защото поскъпват не само стоките от "кошницата". Поскъпва всичко.ЗАПЛАТИТЕ ВДИГНЕТЕ!

24

Анонимен

преди 5 години

За всеки купен хляб , досега българина плаща 22 стотинки ДДС и за Корупцията при обществените поръчки на Бойко Методиев Борисов .

23

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ , направиха пенсиите над 300 лв ????

22

Анонимен

преди 5 години

Бойчо върни Чл. 1 в Конституцията ! Така всички ще си спомнят от къде идва Собственика на ГЕРБ и накъде води България !

21

Зозо

преди 5 години

"Експертите" от ВМРО що направо не предложат да се върне държавното планиране? Пак да се опразнят магазините! Глупaаци!

20

Анонимен

преди 5 години

ДДС на храни, лекарства и книги да стане 10 процента

19

не сме хора

преди 5 години

Абе да ви кажа в тази държава и пазарна икономика няма ,защото тя предполага някаква свобода на избора..а тука един голям процент не разполагат с такъв избор ,този които ми обясни какъв е избора на човек на 65 г. с 300лв пенсия ,ще го призная за магьосник само да кажа ,че дори дървата за огрев са 90 лв. Добре вижте пенсиите при болест ,социалните пенсии , детските---това на държава ли ви прилича .Зора на едни хора да се обединят в една държава е тяхната социална осъзнатост ,да са едно и в добро

18

Професор

преди 5 години

Това е добра идея но в кошничката да бъдат включени водката, киселите краставички и кренвиршите.

17

Анонимен

преди 5 години

Трябва "социална кошница", че да не измре тотално електората.Пенсии и заплати колкото да не се мре. Толкоз стига.

16

anonimen

преди 5 години

За храните има пазарна икономика имаш право да избираш от кой да купуваш.Защо пазарната икономика не важи за ел. енергията а ни задължават да изкупуваме от соларните и ветро и американските тецове. с пъти по скъп ток от този на АЕЦ

15

не сме хора

преди 5 години

Социологическите проучвания им казват ,че са аут... следват лъжи и обещания бой с лакти и колена ,че идват избори . Измежду другото най- бедните хора който по някакъв начин са соц. слаби нямат нужда от кошници, торби и купони, а от един социален доход от 400 лв просто това са парите да си купиш някакви евтини лекарства и да ядеш ,ако нямаш жилище и с тях ще умреш , а със сегашните 170 ---200 лв се нарича гиноцид и ако ние сме хора трябва да сме по улиците ,ама не сме!

14

Анонимен

преди 5 години

Купони да пуснат за захар, олио и брашно на половин цена. Да видят дали нямало опашки при капитализма. Разпродажбите на Запад бият всяка опашка от соца, като животни от капиталистическата джунгла се бият, а буржоазията се смее.

13

Анонимен

преди 5 години

А сега гледат да забаламосат населението с .... падане на тавана на пенсиите ... което ще засегне няколко души ... докато за обеднелите пенсионери на минимална пенсия, които са 60% от получаващите, за тях някак скокът на хляба, тока и парното не могат да се компенсират с 7-те лева юлско увеличение.

12

Уууу!

преди 5 години

Социализъма си продължава в БГ само дето до 1989 беше държавен а сега е частен.Ценовици да казват кое колко да струва какво е?!В Северна Корея може но тук?!!!

11

Анонимен

преди 5 години

На етноса всичко е осигурено! Вие му мислете!

10

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че ЕС ни строи магистрали, които после ние не можем да ремонтираме, евроатлантизъм му e цаката и евроатлантически цености. Социална кошница що ли ми се доповръща .

9

Burzum

преди 5 години

Най добре за без пари....а ако има и едно шише ракия към кошницата ще е таман....на три морета!

8

111111

преди 5 години

До !!!Не щааат!!!