37

БАЙ Х

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ.

36

Работяги

преди 5 години

Големи работяги са. Работа се иска да се съсипят три министерства.

35

House M.D.

преди 5 години

Това означава ли, че Вашингтонски отново няма да понесе последствията за умишленото кърваво убийство на сина си?

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34 - ами просто не са си вършили работата, в това са виновни! Ако са контролирали областите в които имат почти неограничени права - нямаше да има такова нещастие. И как изобщо Московски има очи да се покаже пред хората - в нетрезо състояние уби синът си на 'транспортно средство' - точно в неговата обаст на отговорност! А вместо да е в затвора ще си седи в Парламента???

33

Анонимен

преди 5 години

аз не разбирам те какво са виновнино мъжки приемат отговорността

32

Анонимен

преди 5 години

Циници ненаядени поеха политическата отговорност, преместиха се от едното на другото кресло.

31

Гробокопач

преди 5 години

Гледайте сега, тия тримката със сигурност не са кои да е, за да са в политиката. Някой ги е сложил там, платил е за тях, да му вършат определена работа, т.е. инвестирал е едни пари и очаква поне 10-тократна възвръщаемост на инвестицията си. Така са ПП ГЕРБ. Мафиотските кръгове зад тях си купуват едни държанки, които инсталират в управлението на държавата. Ако бяха обикновени хора, нямаше да ги връщат дупетати.

30

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че няма да ги оставят гладни. Нали са безрезервно предани на Вожада и Партията.

29

Hazard

преди 5 години

Тази рулетка или е в комисията по хазарта или ходят в отсрещното казино, и то в работно време. Явно заплатите им са твърде високи.

28

Аз знам

преди 5 години

Горките. Е там вече ще се разработят и ще я свършат ! Да ни са честити новите депутати, а изгонените да ронят сълзи, изритаха ги от софрата.

27

Анонимен

преди 5 години

А водача на автобуса невинен ли ще го изкарате?Как никой друг не падна в пропаста за толкова години, щом пътя е толкова лош ?А само този водач на автобус ?!

26

Анонимен

преди 5 години

И тримата нямаха никаква вина за катастрофиралия автобус и загиналите пътници.Нормално е да се върнат на работа като депутати.Автобусния шофьор носи цялата отговорност за катастрофата.

25

истината

преди 5 години

Този МОСКОВСКИ УБИ човек защо не е в ЗАТВОРА??????????? АБЕ ХУБАВА ДЪРЖАВА

24

анонимен

преди 5 години

тъка е след като БАЙ *** Е начело.

23

Анонимен

преди 5 години

Така ли поемат "моралната" си отговорност за смъртта на 18 души- подават си оставките като министри и продължават да лaпaт хилядарки като депутати? И какво е това пълно мълчание по разследването срещу Московски?

22

ВЕСЕЛЯКА

преди 5 години

ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ-ЩОМ СИ ОТ КОХОРТАТА НА ГЕРБ СИ ПОМАЗАН-ГОНЯТ ТЕ ОТНЯКЪДЕ ЧАКАТ ТЕ НА СЛЕДВАЩОТО СЛАДКО МЯСТО.ИНАЧЕ ЛЪЖЛИВИТЕ ИМ СТАТИСТИКИ СЕЯТ ЛЪЖИ-БЕЗРАБОТИЦАТА ВЪВ ВАРНА БИЛА ПОД 2%-ХА-ХА-ХА-НЯМА БЕЗРАБОТИЦА ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ГЕРБ-ИСТИНАТА Е,ЧЕ НЯМА РАБОТА ЗА ВИСШИСТИ И СПЕЦИАЛИСТИ,АКО НЕ СА ОТ КОХОРТАТА НА ГЕРБ-***-ЗАКОПАХА БЪЛГАРИЯ

21

www

преди 5 години

ВЕДНЪЖ НАЛАПАХА КОКАЛА ТРУДНО ЩЕ ГО ИЗПУСНАТ .... НИЩО ЧЕ СА НЕНУЖНИ НИКОМУ...

20

ОСТАВКИ

преди 5 години

ТЕЗИ ТРИМАТА НЯМАТ МЯСТО ПОВЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСКАТ И ДЕПУТАТСКИТЕ СИ МЕСТА И ДА СИ ХОДЯТ НА КЪРА

19

Анонимен

преди 5 години

Нещо ново за прокситата на Тръмп, май ще ни включат в доставките за майдана в Иран. Дано този път не го отнесем по-пълната програма.

18

Анонимен

преди 5 години

Работата на герберите е ти го гониш през вратата той влиза през прозореца. Калинки и липса на кадърни кадри, това им е партията.