9

Анонимен

преди 5 години

Да Ви кажа какво ще стане: Човекът ще получи писмо или е-мейл в който пише...Уважаеми Г-н .....комисия в състав....унищожи тютюна чрез изгаряне в изпълнение на това и това. После ще пушат цяла година от навивните цигарки, а баламите ще плащат за акцизните

8

Анонимен

преди 5 години

Я, да ви питам коги палите канабиса от меката на канабиса в България.На канабисоСаксика си раса на полето, насидил е заместник кмето.Пуши, пуши кмет е, поне две, три и бири на центъра удариЩот магарето не е магарето, ако не засмърди. Браво, браво кмете само на джоб да ти боднем едно цвеке,че има треве за всеке.

7

Социолог

преди 5 години

Другия път го хванете с парите това освен за горене за друго не става....

6

Радио Ереван

преди 5 години

200 лв/кг. ,а на селяните по 4лв/кг. голема далавера е това тютюна....

5

Анонимен

преди 5 години

Това не е тютюн за 23000 лева. Това не е и тютюн за 1500 лева.Как фги смятате? На къс цигари, ако ги продадат на пазарна цена ли?Аь имам едни кила, дето са си преработени, та си въртя сам цигари и не се занимавам с 4 лева акции и ДДСта.

4

Ха ха ха

преди 5 години

23 000 лева за 115 кг. тютюн??? Килограм за 200 лева??? Вие чувате ли се какво говорите? На дребно килограм тютюн се продава нелегално за 25 -30 лева. Как ги добутахте до 200 лева?

3

Тръба

преди 5 години

Пладнешки грабеж звучи лошо и затова му казват изземане.

2

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми е ясно как точно някъде на пътя из страната ще ме спре митничар и ще ми рови в багажника на личния автомобил, ще го прегазя без да ми мигне окото.

1

Анонимен

преди 5 години

Кои бе, кои го иззеха. Я напишете малко по конкретно.И къде ще отидат парите от иззетия тютюн. В чий джоб ?