52

Важното е

преди 5 години

Вовка Офшорното да тъпче офшорките с презрените зелени хартийки на ФЕДЗа мужиците и Боиярщник е достатъченВенсеремос ;)

51

За 61

преди 5 години

Де ги тез богатири?Армията на раша се опитва да умори враговете си със смяхДаже и самолет си свалиха тез дни неадекватницитеб;))

50

Цензората не спи!

преди 5 години

Баси и говняният сайтКъдето свободата *** словото не значи нищо

49

Рашка-говняшка

преди 5 години

Така наричат родината си росияните пимежду си.,.

48

Анонимен

преди 5 години

"Путин не умее да губи" !!!А, какво е спечелил до сега ?- загуби жена си- загуби Украйна- "спечели" Асад- "спечели" изборите за президент в Америка !- за малко да 'победи" в Сирия и останалия Мир !- спечели 15 х "Груз200"...с изглед скоро да спечели "Груз300" и пенсионната реформа !!!

47

.

преди 5 години

Да се посмеем на *** балакснкия голтак който гледа в паниците на големите ,алооооо балканецо *** заший си простите потури и спри да играеш срамните хора и ръченици ,че изглеждаш така като африкански туземец ! Цял свят ни се смее когато представяме фолклора си ,а *** си мисли ,че му ръкопляскат !

46

Д

преди 5 години

Това влиза в вашата работа

45

Armagedon

преди 5 години

Бе тия шваби съвсем изгубиха ориентир.Къде се сраввнявате с Онегин, Лермонтов, Маяковски , Репин и т.н. бе духовни инвалиди.Четети си там пътеписите на Егон Ервин Киш за Раят Америка и лъскайте бастуните на американските окупатори,бе *** скопени.Пканиха цялата близко източна *** да им прави децата и седнали да учат Русия на демонизация.Е....ееее , от тази по-голяма наглост вече няма накъде.Жал ни е за вас.Русия не е бедна а е горда.А вие с вашето роболепие пред окупатора си сте жалки.

44

.

преди 5 години

Да се посмеем на натовските войски ,страх ли ви е от руския богатир ,а ? А ? Страх ви е :))

43

Анонимен

преди 5 години

Абе, Кремъл защо ще сменя С200 в Сирия, след като се доказа че са много ефективни !

42

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

"Владимир Путин не умее да губи"Това е истината! Другото е ала- бала!

41

.

преди 5 години

Спънах стара баба ,а тя се оказа гнусна реститутка и русофоб ! Подадох и ръка ,но я пуснах и почнах с ритници ! Нормалните хора около мен ме аплодираха ,дойте *** от районото и го пратих за бири и цигари ! Лека вечер !

40

Анонимен

преди 5 години

Шок новина!!!!Турция отказва да купува руските ракети!!!Сега *** готви санкции за населението на росиа като спира пенсиите до второ нареждане!!!

39

Burzum

преди 5 години

Колкото ГЕРП ,толкова е куха ....само дето Путин няма нищо общо с Тиквата....

38

Анонимен

преди 5 години

Абе, какво стана с екипажа на ил-а, къде се изпариха?Чувам и виновни нямало и готвят нови двайсе за мишена на сирийците - имат нужда от тренировка в реални условия пичовете, а руския разходен материал е бол.

37

Анонимен

преди 5 години

Всички русофили на един файтон и в северонасранск!Марш от БЪЛГАРИЯ продажници!!!!

36

Edin

преди 5 години

До х Какъв запад? В България тъпите политици се кланят само на наглоамериканците. Съответно променят дори закони по техен модел!!!! А те са по друга система, не по континенталното, а по островните право. Така че , неуките български дупетати променят закони в ущърб на българското правораздаване.

35

.

преди 5 години

Запалих семейство русофоби и дъвчех дъвка ,правете като мен и не забравяйте са си купите дъвки !

34

Мишо

преди 5 години

Уникално, невероятно долна пропаганда!

33

Анонимен

преди 5 години

Не ти е виновен костов, че си посредствен некадърник.Само с крадене и лъжи може в нацистка просиа, в Европейска България трябва пипе и труд.Айде чемодан, вокзал, мацква ***!