123

Анонимен

преди 5 години

Тия социолози са най-големите апологети на статуквото.Взимат милиони за да ни доказват всекидневно колко безалтернативни са сегашните корумпирани партии в Парламента.И внушават на народа че няма никаква алтернатива-това им е задачата.Ама това че партии и на Румен Радев и на Слави биха обърнали изцяло картинката и биха спечелили избори-не се споменава-тема Табу! Шефа на пропагандата Гьобелс още е действал по този начин,нищо ново

122

Анонимен

преди 5 години

След грозното изказване на Нинова на Бузлуджа вече никога няма да гласувам за БСП , ходих 2 години и преживяването си беше страхотно но след тази година вече не мисля че БСП са за хората.

121

Човек от село

преди 5 години

Нинова,за партия-столетница сте мнооооооого далеч от хората! Какво сте научили за 100 и кусур години ?! Само как да се обогатявате и да живеете на наш гръб,да ни ограбвате и да ни обещавате колко хубаво щяло да бъде - ама кога ще стане ,бе?! Още колко пъти по 100 години трябва да се киприте най-отгоре и да ни говорите " врели-некипели ",а ние сляпо да ви се подчиняваме?!Хайде,стига,холан,с вашите фантасмагории!

120

Анонимен

преди 5 години

https://youtube/watch?v=9m655203Szs

119

Анонимен

преди 5 години

България има един единствен проблем и той е че народът и е срашно ама страаааашно ***.не може да си стоял в поза на задна прашка 80 години и после да се правиш на герой.не става другари господа.за това ком у не тата ви сцепват отзаде и отпреде.това заслужава заслужавате любители на русия и консервния туризъм вгърция и турция

118

Неам нерви

преди 5 години

18 години след приемането на "КомунизЪма" за престъпен режим от правителството на Костов... Днес, ние трябва да избираме да ни управляват неговите метастази, надградени с мутренски манталитет, ще проповядват ценности, които никога не са имали, мир в който никога не са живяли и ще градят модерна държава със забрани и ограничения.. Те просто нямат друг модел! Българино..!?!?

117

ognyanz

преди 5 години

Електората може и да не е наясно с много неща, но не и за това, кога му бъркат в джоба. Чакат ни нови цени на газта, парното отопление, нови здравни осигуровки и т.н. Такава "социална" политика не обещава добро бъдеще на никое правителство.

116

Анонимен

преди 5 години

Една кофа холандска спе рма ще оправи всички проблеми на скапаната ни държава

115

Алеко

преди 5 години

До :). Дали пък не е обратното? Кой знае.

114

Анонимен

преди 5 години

Глупав българино не разбираш ли че от 44та едни и същи клоуни на ДС те клатят без вазелин

113

ognyanz

преди 5 години

Трябва му още време на електората. Като мине и тая зима, 4-те процента преднина на ГЕРБ вече ще клонят към нулата.

112

ПЪТ 813 САМО ДУПКИ

преди 5 години

ПЪТ 813 САМО ДУПКИ ОТ ГЕРБ И БСП ПО АСФАЛТА

111

:)

преди 5 години

Щом платените проучвания дават 3-4%, значи БСП вече води. Което не е много хубаво, но все пак е за предпочитане през крадливите мутрафони на ГЕРБ.

110

Анонимен

преди 5 години

"ГЕРБ би получила подкрепата на 24,1% от избирателите, БСП - 20%," - това според мен не означава че електоратът иска и 2те партии, а по-скоро че не иска нито една. Разликата е огромна.Като изключим ***, турците, скинарите и бабичките, които гласуват без да мислят, излиза че просто няма партия, на която някой да има доверие.По типът на Американската демокрация ни се дава избор между чумата и холерата, за да има избираелна активност от страх. Гласове не за някого, а против някого.

109

Аз знам

преди 5 години

Стига сте оплювали Нинова. Тя каза, че боко и е предлагал Председател на НС и министри . И какво щеше да стане с България ??? Тогава яко щяхме да ръфаме дръвцето.

108

миличката ни тя

преди 6 години

Навремето при глада социалната министърка Мазнева си купи Бентли.*** сега при благоденствието на ГЕРБ не може да сколаса да се докопа до властта.Иначе щеше да се сдобие поне с едно малко китно островче в Гърция.Нямаме на представа какви кошмари я гонят горката.

107

Анонимен

преди 6 години

БСП повлича всичко към дъното.

106

Анонимен

преди 6 години

Бобко и Недка от БКП епруветка!

105

Анонимен

преди 6 години

Ама како,стига вече с тези сънища,*** не разбра ли ти вече си история..........

104

Анонимен

преди 6 години

Кухата БСП й се прииска да яхне ГЕРБ и да си припише успехите на герберистите.Да започне отново голямото лапане,както при Станишев и тройната коалиция.Ако се съгласят от ГЕРБ на този"брак",не само че ще стигнат дъното,но ще изчезнат завинаги,като партия.