25

Анонимен

преди 5 години

Не е ниска просто я няма то под нулата материални величини няма.Защото при комунистическа и сие авторитарни мутрокрации има държавен капитализъм тоест уж всичко е за народа но фактически е за политиците.Девизът на фалшивата демокрация която е мутрикрация е всички сме равни но някои доста по-равни пред долара.

24

Анонимен

преди 5 години

Ке н еф .лев.кеееееф

23

Анонимен

преди 5 години

Когато преди 35 години избягах от абандония не предполагах колко мъдро постъпвам

22

Анонимен

преди 5 години

По свобода на медиите преди нашето 111 гербаво место са държави като - 110 Боливия и нагоре Македония, Габон, Парагвай, Непал, Кувейт, Гвинея, Черна Гора, Бразилия, Украйна, Ливан, Мозамбик, Киргизия, Тунис, Кения, Източен Тимор, Бутан, Танзания, Еквадор, Панама, Никарагуа, Либерия, Перу, Израел, Того, Сейшелски острови, Бенин, Гвинея, Кот д Ивоар, Молдова ,Армения, Сиера Леоне, Турски кипър, Косово, Сърбия, Албания, Гърция, Унгария, Мавритания, Монголия и тн. САЩисаните са на 44 място,резил

21

ХАХАХХАХА

преди 5 години

България ЕДВА хахаха едвациииии, заради вас сме на последно място по медийна свобода и на Балканите и в ЕС. Честито на безпристрастната ви джорналистика!!! Трийте, трийте, трийте никой да не го прочете това. Изостанахте и от Турция.

20

Анонимен

преди 5 години

абе ей едва,едва, а по медийна свобода сме на 111 о място.

19

V

преди 5 години

Значи преди нас е Боцвана (нали така се пише тази държава) ,а след нас е Уганда . А България е ,,стабилно,, между тях от години . Ей тва е стабилността на герб.Стабилно африкански доходи ;)

18

Анонимен

преди 5 години

По ми се вярва да сме в 100+

17

Циник

преди 5 години

Скоро една госпожа - добре го каза:"България е ИНВЕСТИЦИОННА ПУСТИНЯ!"До пишман експертите със "златната среда"Златна е средата .... за тъмни сделки като тази с ЧЕЗ и банкрутиралата КТБ!Не е нужно да си експерт - да разбереш, че средата е "златна" .... за развъждане на роми...бизнес???Глупости....държава със затихващи функции!Апропо - ПОСТОЯННО КРИТИКУВАНА ЗА КОРУПЦИЯ...и новия "стар" хит - крадене на еврофондове!Това ви е "златната" среда - Бунище!

16

до анонимен

преди 5 години

Кое точно е ,,тъжната истина" бе юнак? Какви са ти аргументите?---------Хайде да формулирам въпроса си по-ясно лично за теб!Според теб на кое място в класацията се намираме сред европейските държави, за ЕС да не говорим, че ще бъде много тъжно!Икономическа свобода в "Мутрокрация", в която Бг се славеше с Г-н 10% ???И къде са милиардните инвистиции в тази чудесна корумпирана среда????псМечтая си Бг да стигне поне нивото на Чехия!

15

к0нсерва

преди 5 години

а къде са Германия, Франция, Италия и Испания - първата скорост на ЕСССР, другарите от Брюксел с Централното планиране от 7 годишен период и субсидиране на наши хора с Евро-фондове са всичките на дъното!!

14

ДО CAMBODIA POWER

преди 5 години

Нали и аз от това се възмущавам, бе умник!!!!!Че, ни слагат в един "кюп" с Африка и Латинска Америка!Или май не можеш да анализираш прочетеното, щото е твърде "сложно" за теб!?

13

PC myst

преди 5 години

Ако в Африка или Южна Америка решат да правят европейски съюз, обезателно трябва да се включим.Ще затворим 7&8 блок на ЯЕЦ-а и готово.

12

Анонимен

преди 5 години

Кое точно е ,,тъжната истина" бе юнак? Какви са ти аргументите?

11

Анонимен

преди 5 години

А бе деца , от едно до шест,защо не коментирате Криско и Сузанита ,ами се изказвате неразбирайки показателите на такава една класация и изследване.

10

до 7

преди 5 години

Тъжната истината е, че сме на 46 място в класацията на 162 държави от света включително и най-бедните!!!!Пита се на кое място в класацията ще бъдем сред Европейските държави!?Ние все пак сме европейска държава, нали!?В такъв случай, би трябвало да ни вълнува мястото и позицията която заемаме сред развитите държави в Европа, а не в Африка например!

9

ДО До 7

преди 5 години

Коментарите на тези от Гробокопач надолу са като коментар на каруцар по отношение на космическата промишленост.Абсолютно прав си 8,те просто не разбират за какво става дума.

8

Мен

преди 5 години

Тази класация, както и всяка друга има смисъл само ако се раждат деца. И първи да ни сложат при положение, че в България де раждат под 60,000 деца всяка година и 50% от тях са българчета за какво да говорим. Бизнесът има смисъл да даде някакъв комфорт на тези които работят в него и собственика. Когато бизнесът стане самоцел то тогава се минава в модерно р.о.б.с.т.в.о и никакви класации и изследвания нямат смисъл.

7

Анонимен

преди 5 години

Когато си в класация 162 субекта и си на 46-то място, обективно най-малкото си в златната среда! Това че Ботсвана и Перу са пред теб няма никакво значение в случая. Иначе има много върху каквото да се работи по отношение създаване на добър бизнес климат в България, най-вече по-малко бюрократски натиск /рекет/ и безкрайно безсмислени процедури.

6

Гробокопач

преди 5 години

Който е правил изследването, никак не е причьом за "икономиката" на България. От възможни 126 места, ние сме на 127 място;))) Нашата икономика е Бойко-Наркотици-САЩ и сме Колумбия на Балканите.