20

Анонимен

преди 5 години

Абе нека се изживяват децата. Сега им е времето. И аз на тази възраст четях списание "Космос",чаках времето когато парите ще изчезнат от обращение,всички ще седим в ракети или командни пунктове и ще ползваме роботи. Докато стигна до днес,да си броя стотинките за кисело мляко.Това е живота.Ако не си бил идеалист на млади години значи не си нормален.

19

ОНЗИ

преди 5 години

Първо, браво на момичето за желанието. Дано да го запази и да се развива в правилната посока. Второ- естествено "журналиста" или по-точно списвача на тази статия не си е направил труда да провери, че "Space camp" не е на НАСА, а е обучителен център създаден по модел на НАСА.

18

Discovery

преди 5 години

Баси... 20 коментара, кой от кой по-злобен. Някой дали избощо изгледа видеото докрай и се заслуша как говори момичето? Наистина ми е интересно на колко години са коментиращите и с какво се занимават.В края на видеото от всички участващи в този лагер там, избират нея за лидер на групата. Момичето е на 15 и изглежда като нормално 15 годишно момиче, нз какво очакват да видят коментиращите, та й обсъждат външния вид.Както и да е. Успех и дано не само докосне звездите ами и стъпи на Марс...

17

Анонимен

преди 5 години

До нЕма лошоА докато НАСА изпита необходимост от нашето момиче в Космоса, нашето момиче трябва упорито да тренира тялото и ума си. И да работи работи работи работи... ама няма къде. Което значи около 20-тина години примерно. А дотогава...

16

Анонимен

преди 5 години

До нЕма лошоДо медицинските изследвания е много далеч. Първо трябва да стане учен. Да се специализира в дадена област. Да напише необходимото количество научни трудове. НАСА да изпита необходимост от подбен специалист в космоса. Да започне да разучава за най-добрия в дадената област. Да намери нашето момиче и чаааааааааааааааак тогава.

15

нЕма лошо

преди 5 години

Това ,че момичето има желание да постигне нещо повече,е много добре,само че за космонавт есе-то и зеленото червило са последните неща.които ще и помогнат!Да мине първо медицинските изследвания и тогава ще видим!?

14

Анонимен

преди 5 години

До 15Роскосмос предлага просто такси услуги.

13

Анонимен

преди 5 години

НАСА произвежда астронавти.За космонавт се ходи в "Роскосмос" - последните десет години и астронавти и космонавти все оттам излитат.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Аз не мисля, че извратените са умни."Голяма част от умните хора са извратени.Малка част от извратените хора са умни.Този клоун от видеото няма вид нито на извратен нито на умен. Има вид на поредния изтръпляк, който се натяга за внимание. Вредила се е да е от няколкото, които има квота да бъдат приети от "развиващия се свят", това е всичко. Космически лагер в Туркия... това също толкова близо до ходене в космоса, колкото копане на картофи на село.

11

Анонимен

преди 5 години

Балканските *** най-обичат да плюят по своите :) а пък ако са успели оха още повече плюене :) балканско комплексарско племе

10

Ели

преди 5 години

Това ми беше мечтата!Браво на момичето!Успех!

9

Анонимен

преди 5 години

*** кай не пропусна да оплюе момичето... Това момиче ли е бре? Момичетата си мият устите преди да се покажат по телевизора... И се обличат подходящо. И се опитват да изгубят някое и друго излишно кило. Особено ако ще стават космонавти или астронавти. Щото иначе ще тежат на ракетата. Не за за бъдат привлекателни за момчетата, а именно за да не тежат на ракетата... Та, къде видя момиче?

8

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ключова дума: най добър лидер. 2 години по късно : "институт за защита на метеоритите в неравностойно положение" към КНСБ и ефирно време по националните телевизии.

7

Анонимен

преди 5 години

WTF ?

6

хаха

преди 5 години

*** не пропусна естествено да оплюе момичето от панелената си клетка. И то единствено заради външния вид.

5

Анонимен

преди 5 години

Следващия космонавт? Чакай. Да поотрасне. Да се счупи от тренировки. Да мине стотина последователни медицински теста. Да има поне две образователни степени. Да докаже, че ще има полза да я пратят в Космоса. И отгава шансовете й се повишават до 1 на 10 000.Или вие си мислите, че всички написали по едно есе ги пращат да се пошлят малко на високото? Ахахаха. Радвате ме! :) Пак ще си говорим за това моме, след 15-тина години(най-рано, ако не се издъни).

4

Анонимен

преди 5 години

Аз не мисля, че извратените са умни. Мисля си, че амбициозните са готови да се превърнат в извратеняци само и само да привлекат повече внимание е себеутвърждение...

3

fake news

преди 5 години

абе тия деца родители нямат ли че да им обяснят как да ползват огледало....

2

Зелената уста

преди 5 години

Явно не е измила гроздето от синия камък и сега и се привиждат звездички.

1

ШибиРиби

преди 5 години

Возили са я на резната ракета. От това минаре звездите се виждат много ясно