96

даа

преди 5 години

както винаги бате бочко от банкя вижда в бъдещето. сега разбрахте ли защо ше строим аеца? верно докато го напраим и модата на ел автомоболите ше мине, ама ние у бг не бързаме за никъде нали.

95

Davigo

преди 5 години

И за какво утрепахте арабите...

94

Язе

преди 5 години

За пробег според производителя може и 2000км с едно зареждане.В реалността обаче от Сф до Бургас няма да минеш без зареждане.Това при скорост от около 100км/час.

93

шофер

преди 5 години

Колата е бензин или дизел. Другото е електрокар.

92

Анонимен

преди 5 години

Ще има още войни...............докато има нефт и газ!!!Има и други алтернативни технологии освен ДВГ, но има големи интереси............затова ще си карате трошките на бензин и дизел!!!

91

Cc

преди 5 години

Както винаги *** много разбира, като не си способен да произведеш нещо не давай акъл на другите

90

Анонимен

преди 5 години

Карам ел велосипед, макс скорост 55км, изминавам между 30-60км с едно зареждане, капацитета на батерията ще започне да пада чак след 600 цикъла, до тогава ще съм навъртял между 18 000 - 36 000км. А платих за нея 500лв. Излиза почти двойно по евтино от мотопед който гори 1.5л на 100.(и то без маслото, ремъците, филтри, данък, гражданска ).

89

Бен Ган

преди 5 години

Статията, че е ,,преписана'' и има много пропуски е факт.Но гореописаното ще се случи и е в ход, също е факт. Вие дето си лаете, никой не ви слуша, камоли да ви чува. България е никому неизвестна и не е фактор. Един вид, карайте каквото си искате. Статията е за тенденциите в световен мащаб. Не е за БГ-селяните.

88

Joko

преди 5 години

""Горивото" за електромобилите е по-евтино" Ха, ха ама сега ! Някой правил ли е сметка с колко Тера ват часа ще се увеличи потреблението на ел. енергия. Колко нови мощности ще са необходими и с колко е скочи цената на ел. енергията ????

87

до 86

преди 5 години

ел коли има 1902, вземи се поразрови малко и ще видиш че първо е измислена кола на ток после на течно гориво, само че някой е искал да няма коли на ток защото е притежавал петролни кладенци. за справка виж Уикипедия

86

Bandit

преди 5 години

Тези 10% са изискването до 2019, за 2020 процентът скача на 12, а до 2020 вече трябва да са 25%. Тук нещо, не е както трябва 😄😄😄

85

СС

преди 5 години

Аз ша си купя матор с кош ама електрически, що с кош щото да возя батериите в коша

84

Анонимен

преди 5 години

Все някога ще им дойде времето. Но от 15 години слушам как бъдещето е на електромобилите. DVD-то се изтърка, обърнете го от другата страна.

83

seira

преди 5 години

БЪДЕЩЕТО Е НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ.СВИКВАЙТЕ!

82

Аз знам

преди 5 години

Не ги мислете, не са прости. Те много добре знаят, че нефта в скоро време ще е излишен в тези огромни количества. Те вече си построиха това което им трябва за 100 години напред.

81

TT

преди 5 години

То всичко описано е много хубаво, ама какво ще правят арабеските и рашаните?? Те и досега съществуват само заради високите цени на петрола...Глад мамо,глаааад...

80

Анонимен

преди 5 години

До hahaНе се тревожи. Ел.уредите стават все по икономични. А кой знае? В един близък момент технологиите ще стигнат до там, че от повърхността на автомобила да се генерира необходимата му енергия. Нещо като подвижен фотоволтик.

79

da-da

преди 5 години

До До 68Дали ще е Тесла, дали ще са европейските производители или от Поднебесната бъдещето на електромобила е Необратимо.--------Eлектричките не са бъдещето ! Бъдещето са водородните коли. Отделно, че из градовете ще се наложи споделено пътуване тип спарк

78

haha

преди 5 години

Тервожи ме само едно , като се включат всички в мрежата дали ще издържи и дали няма да поскъпне тока....Тогава ще имаме нужда от още една АЕЦ. Всичко друго е ОК

77

Сливенски имбецил

преди 5 години

До Пернишки дебилВсъщност правят - e-Golf. В центъра на Дрезден.Така че, спестявай за ветрогенератора и новата батерия и след 10 години си "ток и жица"...;)