157

Man

преди 5 години

(Чийто цени да бъдат следени)А законът с които се опитахте да спрете палмовите мазнини от кого е следен.Че ДВСКа е най корумпирана институция,нея кой следи?А че уж (Мандрите)вършеят с мазнина сирене и кисело мляко пазара?Кой следи ДВСК

156

Ким Боко Ун

преди 5 години

ГЕРП връща комунизма. Вместо да спре с кражбите от бюджета и фондовете (където не останаха пари), ще регулирана цените.

155

Анонимен

преди 5 години

Житната реколта на българия само определя цената после всичко за износ понеже качеството е отлично и внос на ниско гмо качество на 1\3 от цената на нащо е това което ядем

154

Анонимен

преди 5 години

Генезисът на всички партии и политици е държавна сигурност

153

Анонимен

преди 5 години

Щом няма що да се яде решенито терминал две

152

Анонимен

преди 5 години

Целта е да ни настроят един срещу друг . Производители , търговци , потребители . Важното е да събират яко данъци и да ги крадат .

151

Анонимен

преди 5 години

Всеки е наясно, че трябва да се вдигнат заплатите.Ама вдигнат ли се заплатите, ще се формира средна класа.А средната класа е известна с това, че иска да има глас (все пак тя държи голяма част от парите) и не е като голтаците да е доволна на парче хляб и панелка. Накратко - трудно ще я управляват разни еднокнижници.Ето защо политиците не искат населението да има повече пари. Иска то да е зависимо, като едно време.

150

ЕВО

преди 5 години

Сърбия не е Македония,а и никога няма да бъде!

149

ЕВО

преди 5 години

-БЕНЗИН И НАФТА-1.60-1.70 лева литър,-сирене и кашкавал-6.00-8.00 лева,-перилни препарати,лекарства,зеленчуци,плодове,дрехи и детски храни и ученически пособия,хляб и месо.ОТИДЕТЕ И ГИ ВИЖТЕ,СРАВНЕТЕ И СЛЕД ТОВА БЪДЕТЕ КАКВИТО ИСКАТЕ!

148

Анонимен

преди 5 години

В БЮРМ има 30% безработица,айде не се уливайте с вашите сърбии и бюрмистани.Ние сме ние,масовият хляб по принцип не е скъп но е и некачествен а пък хубав под три лева кг няма,ето тук трябва да се пипне.Не може при в пъти по-ниски заплати и данъци да се слагат такива цени защото хлябът бил истински и айде като в Германия,ако ли не яжте трици за един лев.Да ги питат тогава как в Германия с техните заплати и данъци продават хляб за две евро с добро качество и дали имат бентлита тамошните хлебари!

147

Планинар

преди 5 години

До Хижар-търговец 147. Всичко ви разбрах, а вие дали ме разбрахте, че мога да си нося храната от града и само да ви платя нощувка, а дали ме разбрахте, че има форуми, в които се посочват хижи, в които хижарите дерибействат и се препоръчва на планинарите да не ги посещават ? Ние сме голяма група 20 -30 човека и когато попаднем на някоя хижа, която не е наред, било то за цени или качество просто спираме да я посещаваме. Така че успешен бизнес и ценообразуване !

146

Анонимен

преди 5 години

Как пък никой не попита ЗАЩО ВСЪЩНОСТ МАСОВИЯ НАЙ-ЕВТИН ХЛЯБ ПОСКЪПВА??Пшеницата си била увеличила цената на международните пазари АМА БЪЛГАРИЯ Е ИЗНОСИТЕЛКА А НЕ ВНОСИТЕЛКА НА ПШЕНИЦА БРЕ??!!!Цената на нефта и газа се вдига но в СА не вдигат цената на бензина а тука на стока от която България печели се увеличава цената защото щяло на арабите да им струва по-скъпо!Сега ще кажат бензина,газта а като падаше цената що не падна на хляба?Защото бенчовци трябва да си купят бентли затова.

145

ЕВО

преди 5 години

ВМРО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЦЕНИТЕ У НАС.НАГЛЕЦИ.ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ В МАКЕДОНИЯ ПЪК ПОСЛЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЗАГРИЖЕНИ.ТАМ НЯМА ДЪРЖАВНИ АГЕНТИ ГОЦЕ,ВАНЧЕ,ЯНЕ И БУДА.ВСИЧКО Е ПО-ПРОСТО И ЦЕНИТЕ ПИСАХ .А ПОСТОВЕТЕ СЕ ТРИЯТ!

144

Кой

преди 5 години

Популизъм и див социализъм. Защо държавата да взема 20 процента от всяка една покупка без да си мърда пръста, а тълговците не?! ВМРО рано е за избори.

143

серена

преди 5 години

ХАЗАРТА Е БЕЗ СТАВКА ДДС.ДРУГО ДА ПИША ЛИ ЗА СИСТЕМАТА.ХОРАТА ВИ ГО КАЗАХА ,ИЗЛЕЗНАХА , ДОЙДОХА.ВИЕ ИСКАТЕ ХЛЯБА ДА Е СЪС СЪЩАТА ЦЕНА...

142

Тъпи

преди 5 години

Ние имахме малък-среден супермаркет и тези от политиката да спрат да обвиняват търговците .Вината за всичко е от производителите и вносителити които правят доставка в складовете и магазините .Производителите и вносителите директно доставят продуктите си в големите вериги .Складовете които се зареждат от производителите и вносителите правят доставки на малки и средни магазинчета и супермаркети .Така че обвинявайте Производителите и вносителите също и борсите .

141

Хижар-търговец

преди 5 години

До ПланинарКое не разбрахте? Аз как си катеря продуктите до хижата си е моя работа. Ако мислите, че ще направите по ниски цени - заповядайте! А и нещо не се сещам да съм ви принуждавал да ми идвате в хижата.

140

Бг.реалност

преди 5 години

В абсурдистан всеки фирмаджия има право по закон да си определя сам цени и надценки.Държавата кротко пър*ди по въпроса оставяйки всеки да цака другия,да мародерства и така в прогресиен ред.Затова и цените в чалгария са едни от най-високите в Европа.Особено на хран.стоки.Към това прибавете и алчноста на нашенеца и ето ти я реалност родна.

139

Анонимен

преди 5 години

До 139. Тези принципи работят, но само в други държави. У нас, когато се увеличи потреблението чорбаджията се кефи, че изкарва повечко пари за себе си и не дава на работника. Другият проблем е, че парите, които чорбаджията трупа от бизнеса не ги връща в икономиката, а ги пази в банковите сметки, а така икономическия растеж се забавя. Той нали за това Б.Б. се бърка, че хората са богати, защото се били увеличили депозитите, но забравя да провери колко са лицата, които държат тези депозити !

138

Бескрупулен търговец

преди 5 години

Страшни пари правим! Ставайте като нас! Да не ви трепва окото! Ще станете милионери! Давайте!