114

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се моли на иранците за среща, те му викат улево и се подиграват с него, обаче туземните козяци ще се скъсат от натягане и лаят ли лаят за величието на САЖД. Жалка работа.

113

And justice for alli

преди 5 години

Понеже Москва не вярва на сълзи, Владимир посъветва дрогаря Нетаняху и еврейския народ да ходят да се упражняват в реване на стената на плача и да не му надуват главата с вопли за милост и фалшиви и лицемерни съболезнования и извинения. При Вовата няма 6-5 и лигавщини. Израел получи жълтия си картон напълно заслужено и трябва мноооого да внимава да не получи и червен.

112

Анонимен

преди 5 години

Русия създаде ИДИЛ---------Божеееее..... ти си тежък случай!Нали именно Маккейн се снима с главорезите на ИД, с един от който дори си хапна месце от убития войник на сирийската армия!Нали САЩ отдели 500 милиона $$$$ за финансирането, обучението и въоръжението на така наречената "сирийска опозиция", а те взеха че се присъединиха барабар с въоръжението към Ал-кайда, а чернокожия генерал се потеше като в сауна когато се отчиташе пред сенатската комисия!Целия свят го видя по СНН!

111

Анонимен

преди 5 години

Къде е тоя,дето пишеше за Елените да не ходим там да работим,взе да ми липсва.Да не е командирован в Сибир,някой да знае нещо

110

питам

преди 5 години

Кажете ми,кой унищожи,мавзолея кой

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115И ти си като 108 - експерт та дрънка. За това само при споменаването на С300 и израелците рязко почнага да пълнят памперсите

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 108То е показателно бе пич. Русия само спомена С300 и половината комшии на Ассад се продрискаха. Ти продължавай да говориш за самовари и манивели. Аз съм сигурен че Израелците са по-глупави от тебе и нищо не разбират. Точно за това са пожълтили гащите

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 108Не знам за манивелите само знам че Натаняху нещо много уплашено говори. Но пък да, той човечеца си е глупaк и за това се притеснява от С300.

106

Анонимен

преди 5 години

До 111В това, че Русия води реална война срещу тероризма, а Запада финансира, обучава, въоръжава и защитава тероризма преследвайки своите лични политически, финансови и икономически интереси???нещо си се пообъркал. Русия създаде ИДИЛ, за да попречи на прокарването на газ от Катар през Сирия към Европа.

105

Анонимен

преди 5 години

До 112И аз ти казвам, че пишеш глупости.Русия е параван (чадър) за терористите от Хизбула и ментора, доставчика на оръжието им - Иран.Освен това в Сирия има хиляди чеченци, поданици на Путин, които се намират в Идлиб. Не случайно той се съгласи на турската селекция - този мой, онзи твой !

104

до анонимен

преди 5 години

102 стига глупости!-------------------Сериозно!!!!!!!!!!!!!!!Би ли могъл да формулираш - в какво се състоят глупостите????В това, че Русия води реална война срещу тероризма, а Запада финансира, обучава, въоръжава и защитава тероризма преследвайки своите лични политически, финансови и икономически интереси???

103

Анонимен

преди 5 години

Исраелтяните имат 1-на педя земя,гола во-да са.А Периметър 21 да ви думне нещо а.Исраел е измислена държава

102

невероятно,но факт!

преди 5 години

Според мен е нелепо да се говори,че инцидентът с Ил 20 е случайност.Путин говори за съвкупност от трагически обстоятелства,защото не може да каже повече-просто израелците успяха да излъжат руснаците,не е изключено да са получили и техн.помощ от американците.Защо това е направено ще се разбере по-късно.Но така или иначе сблъсъкът минава на по-горно ниво и не може да се ограничи само с доставка на С300,защото израелците може просто да я унищожат!?Ще бъдат доставени разл.системи / оборудване/...

101

Анонимен

преди 5 години

Когато Едро разпарчетоса МИГ'а на Путин, той закара пред Сирия плаващия самовар "Кузнецов", а сега се примири да достави само нови "кюнци" на Асад.Сега, докато разбере с коя манивела се палят, ще изпотроши цяла руска ескадрила !

100

до Един българин

преди 5 години

Колкото и да плашат евреите, няма да ги уплашат.Израел не прави компромис със своята сигурност и за в бъдеще това няма да се промени.Същевременно путин се разпростря далеч извън скромната си черга, та в най-скоро време ще почнат да го прибират.Аз съм възрастен човек,помня що пенявене беше по време на израелско-арабските войни,що руски инструктори и пилоти бяха изпратени в Египет,Сирия,Иран и Ирак,що техника,що милиарди и всеки път арабите бяха бити,а руснаците си тръгваха с подвити опашки.

99

Анонимен

преди 5 години

"Ако Москва осигури безполетна зона над сирийската територия...Иран..Хизбула...бла бла .. Тел Авив никога няма да се примири с подобно развитие и ще действа светкавично."Остава да гадаем какво ще е туй светкавично действие.

98

Симеонов

преди 5 години

Това увеличи загубите на израелските ВВС и палубната авиация на САЩ и Франция, в крайна сметка ги принуди да спрат за момента атаките срещу сирийска територия, напомня изданието.Интересно за какви загуби става въпрос,след като сирийците не са свалили нито един самолет на тези страни.Доколкото си спомням израелците напердашиха Сирия за пореден път и толкоз.

97

Анонимен

преди 5 години

До 99Ако сирийците викат на руснаците "братушки" да им подариме паметника на съветската армия !

96

Анонимен

преди 5 години

102 стига глупости!

95

Анонимен

преди 5 години

Запада прави Путин разноглед...-------Не Запада прави Путин разноглед, а тъкмо обратното!Затова нервите на "менторите ти" не издържат и инициират поредната провокация, която може да докара света на ръба на термоядрена война!Добре, че Путин не реагира на подобни провокации емоционално, иначе последствията за "лъскавата витрина на запада" щяха да бъдат фатални!