15

Do 13

преди 6 години

Когато ми успееш да докараш среден добив 300кг от декар тогава ми говори как се гледа слънчоглед а дотогава си го гледай пак в цветарските магазини. И да продадох малко земи преди 15 години и си купих втора рака трактор :) сега имам 5 нови, 2 комбайни, и много други машини и много моя земя! А ти ми говори как тряя изглежда слънчогледа... И да имам джип но ми е кеф да си карам из нивата чисто новия пикап !

14

Така е.....

преди 6 години

.....чистят въздуха и пада изолация от гербавото саниране!

13

Предложение

преди 6 години

Вожда да издаде директива от Ню Йорк (още познат като Враца) и да забрани вятъра да духа.

12

Пет

преди 6 години

До Разбирачев за слънчогледа....благодаря за информацията.....ти виждал ли си Как изглеждат нивите със слънчоглед и Колко нападали пити има? И защо не си пишеш името!? Или и ти си си продал дядовите ниви за да караш Джип?

11

Анонимен

преди 6 години

СИЛНИТЕ ВЕТРОВЕ ЧИСТЯТ НЕ САМО ВЪЗДУХА НО И НЕКАЧЕСТВЕНО НАПРАВЕНИ ФАСАДИ И ИЗОЛАЦИИ :DКОГАТО ИМА ПАДНАЛИ ПОКРИВИ ТОГАВА ИМА МНОГО СИЛЕН ВЯТЪР КАКЪВТО ВЧЕРА НЯМАШЕ!

10

Анонимен

преди 6 години

Да, у нас всичко е полезно. Защото управлява популкстът Тодор Живков Втори и медиите му.

9

Пет

преди 6 години

На българите или времето или политиците са им виновни! Който имаше ниви..масово продава ..важно е да се купуват Джипове да се карат лудо по пътищата! Грандомания! На гол тумбак.чифте пищови!

8

Пет

преди 6 години

Каква добра реколта от слънчогледи? По пътя от Тракия към София и границата...само ниви с ИЗСЪХНАЛ слънчоглед! Тъжни картини! Това ли е Хубавата реколта?! Този излязъл ли е извън София? И вятъра всичко останало добро ще до обрули....България става на савана...предвестник на пустинята. В Сърбия всяка нива обработена или зелено..в Бг...жълто и кафяво...тъжно...а касират пари от Е С.

7

Анонимен

преди 6 години

Само ветровете са ни нормални май.

6

MaйMyнaтa

преди 6 години

До Димо ПадалскиКви ивици стават на облаци бе, да не си препил рано рано

5

Димо Падалски 2

преди 6 години

ХИМИКЪЛТРЕЙЛС и КЛИМАТИЧНИТЕ ОРЪЖИЯ НЕ са фантастика. Както НЕ са фантастика и огромното увеличение на тежки заболявания в България. Заболявания от всякакъв вид. Замислете се защо ... Нервите и скапания ни начин на живот също имат вина , но тя със сигурност е по- малко от абсолютните ГМО "***" от ХАмерика и Европа , които купуваме на "промоция" от големите хипермаркети и "тровенето по въздух и вода". :( ...

4

Анонимен

преди 6 години

Как го чистят... Като разнасят въздух от едно мръсно място на друго. Въздухът се чисти от дъжд, не от вятър.

3

Анонимен

преди 6 години

То до 10 август нямаше изобщо лято...Тоя профан лъготи,че било най топлото ...

2

Димо Падалски

преди 6 години

Да. Изключително "полезни" са. Особено след като са ... НАПРАВЕНИ ИЗКУСТВЕНО ! ... Точно както дъжда и облачността от вчера ! ... 2-3 дни по- рано небето над София беше нашарено , като шахматна дъска , от "ХИМИЧЕСКИ ИВИЦИ" ..... които НЕ само НЕ "изчезват" , а няколко часа по - късно стават точно и конкретно на - СИВИ ОБЛАЦИ !!! ....... И това после се "извалява" над нищо НЕ подозиращите ни глави ! ... Само мога да предположа , че там сигурно е цялата МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА ! ... Тровят ни здраво !

1

Анонимен

преди 6 години

Ветровете у нас нормални. Полезни, чистят въздуха, събарят молове построени с крадени червени пари, полезни са, да.