63

до шабан №32

преди 5 години

няма разлика между хората има различна религия. Помниш ли българи и турци как си живееха добре кат градихме социализма, вие на нашия великден идвахте, ние на вашия байрям. Но политиците , попове и ходжи и най вече вашто преклонение пред исляма ни разделиха и сега сме хептен озлобени и не може и да става дума за бракове или връзки. Анадънмму!

62

Слънчарски

преди 5 години

До Анонимен 62Това е закон от няколко хилядолетия, не е като да е от вчера и изведнъж да спрат престъпленията. И честно казано е също толкова неефективен както и затвора, защото в тези арабски страни бедността и мизерията е голяма и доста хора мислят за самоубийство. Така и така ще умират, защо пък "да не си направят кефа" преди това за чужда сметка. Виж вече, само ако ги кастрираха, можеше и да се замислят, но вероятно пак щяха да направят друго престъпление после за смъртно наказание.

61

Анонимен

преди 5 години

Това е правосъдие. Извършваш престъпление и си получаваш заслуженото.

60

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До КинаТАКА Е "ЛОШИЯТ" ИСЛЯМ НЕ ТОЛЕРИРА НИКАКВО НАСИЛИЕ СРЕЩУ ЖЕНА !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА,КОЯТО ИЗПОЛЗВА ХОЛИВУД !!!!!!! А КАКВО СТАНА С НАПАДАТЕЛИТЕ НА ЖЕНИ В ЕВРОПЕЙСКА ХРИСТИЯНСКА ГЕРМАНИЯ ? НИЩО !!!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Иран е силна държава, там законът е над всичко.............били са империя........Персийска империя!!Цацаров и другите БГ-прокурори, дето и за 5 стотинки работа не вършат, да идат в Иран да видят как се работи.БГ-прокуратура не е вкарала един корумпиран политик или мафиот в затвора!!

58

Анонимен

преди 5 години

С тази присъда иранските власти съзнателно демонстрираха, че няма да има прошка за подобни престъпления. Следващия път изнасилвачите доста ще се позамислят!

57

Кина

преди 5 години

Какво се оказва ? Уж жената била без права в тия страни, а присъдите за посегателство срещу нея - смърт без апелации. При нас уж равноправие, уж - уважение, човешки права ..., а при подобни обстоятелства я се стигне до присъди, я - не ... и да осъдят подобни плазмодии, то ще са няколко символични годинки, с право на обжалване, с право на лечение и осъдените ще се окажат с куп живото-застрашителни болежки ...

56

Анонимен

преди 5 години

при нас си е демокрация кеф ти е убиеш някого кеф ти е изнасилиш крадеш си между другото и ми кажете ,че демокрацията е лошо нещо

55

джеви

преди 5 години

Живеем в толкова пъстър свят, толкова различни критерии, толкова много мъка и толкова много нещастие има по света! Ама това, кой бил първи, кой втори, кой гледаал и нищо не правил , кой се уплашил и не посмял, ама дали дамата ги е предразположила или не, ниой не пита - факта че си посегнал на по слаб-в случая жена със сексуални намерения, те убива! Официално,без замяна,без оправдания! В тези мюсюлмански страни жената върви зад мъжа, ражда по 10 деца без да пита иска или не! Какво лицемерие

54

Анонимен

преди 5 години

Не ви харесва европейското правосъдие, ама не сте емигрирали в Иран, Русия или С.Арабия. Надявам се, че все нещо ви харесва тук. Аааа да, да мрънкате на воля срещу всичко и всички и да няма кой да ви запуши устата.

53

гяур

преди 5 години

То това идва и при комшиите.Да внимават българите там, че бедността настъпва, а с нея и правоверните.На небето само климатика работи по-добре.В ада, компанията е къде, къде . . .

52

хормона бако

преди 5 години

Мъжете са жертва на сексуалната бедност при исляма.Просто всичките жени са зачохлени като пингвини, а хормона иска своето.Поне са правили *** преди да умрат ... Ще загинат блажени.

51

Пурко

преди 5 години

А нашите от БХК не са ли изразили позиция? Или още мъдруват...

50

Анонимен

преди 5 години

Това зверство веднага трябва да се осъди от брюкселските мекотели, вашингтонските психопати и пapaзитите от ООН! Хелзинския комитет да награди изнасилвачите посмъртно!

49

адвокат

преди 5 години

едно добро правосъдие, за разлика от българското и европейското

48

Анонимен

преди 5 години

До Друг"Да си сменим прокуратирите с Иран за година!!....няколко присъди ..."---Няма да няколко ... Ще трябва иранската прокуратура да си носи и въжета. Ние нямаме толкова въжета ...

47

Атанас

преди 5 години

Ето това е истинско правосъдие !! Еврогейтаците да взимат пример от велика Персия!!!!

46

Юнал Джемилов

преди 5 години

До ЯнакиВнемавай много мелечко

45

Янаки

преди 5 години

Правоверни били - бетер турска му работа! - Нали гааджаали прости турци, тук плюещи във форума с/у българите?

44

Друг

преди 5 години

Да си сменим прокуратирите с Иран за година!!....няколко присъди и ще кротнат бок луците. За Кой ще трябва бая яко въже!!..