15

Анонимен

преди 5 години

До Професор Значи през лятото се къпеш "почти всеки месец" а през зимата по рядко. Ами тя зимата е 3 месеца. Явно изобщо не се къпеш. Не знам какъв професор си ама явно си голям мизepник. И престани да ядеш кренвирши ще си докараш някой инфаркт. Те понеже са от соя и хартия поемат много мазнина .За Е-тата, боите и останалите химии да не говорим.

14

Анонимен

преди 5 години

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО,ТИКВЕНИЦИ,ХА ХА ХА

13

Елемаг

преди 5 години

Справка направена от мене изрично заради такива статии,или за да слушам политици,как трябвало като в чужбина да са цените.В Англия в условия на Брекзит,3-етажна къща със собствен фитнес за отопление за 2 месеца на парно нон стоп и ден и нощ-40 паунда.Наши 90-100 лв в зависимост от курса.Отоплението е на газ ,от Норвегия и основно от...Русия в условия на санкции!!Те така с лъжите на нашите политици,за лицемерието на запада с Русия и заплатите в Бг.Стана ли ви ясно всичко сега?

12

Професор

преди 5 години

В моята гарсониера си ползвам кухнята. Тя е малка и се стопля даже от радиатора на хладилника. Имам стара ел.печка Раховец с фурна и два котлона отгоре. Вечер като сложа два кренвирша да зацвърчат за мезе и вътре става жега. Само банята е студена но през зимата се къпя рядко все пак човек не се поти. През лятото се къпя почти всеки месец в горещините.

11

Вальо Топлото

преди 5 години

Парното е технология от ХХ век, а Топлофикация вече почти 30 г. е партийна касичка.

10

пп. Тангра

преди 5 години

До 5Аз ще направя партия. Ще управляваме със железен юмрук и ще изкореняване им корупциятя! Ще пренапише, тоя сбъркан чип най-накрая

9

иван

преди 5 години

Няма да пътуваме толкоз често по почивки и в чужбина зимата и ще се справиме

8

Анонимен

преди 5 години

Скоро само да отпадне такса мощност и няма да имам нищо общо с тези кожодери!

7

Анонимен

преди 5 години

Да като си видя сметката и отчаяние се залез с бензин много ще се сгрея, когато си запаля последната цигара.

6

Деян Куцев

преди 5 години

Оххх кеф! Дано по 1000 плащат за парно. В Рудозем ако си берем дърва и сме добре. Да мръзнат софийските бабушкери. Дано Аллах да даде най студената зима та да ги видя.

5

Анонимен

преди 5 години

Братушките винаги са ни продавали най скъпият газ русия затуй е толкоз добре защото живеят на наш гръб

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до ЖоОт всички държави в Европа само ние спряхме три големи руски проекта по заповед на Вашингтон.Сега разбра ли защо плащаме най-скъп газ на Русия ?

3

И кой ще О С Т А Н Е

преди 5 години

Герб не са цвете за мирисане, но и вдички други преди тях се провалиха. Вместо да скандирате оставки, предложете коя партия е достатъчно честна, или морлна за да замести текущата И да не е от провалилите се.

2

Жо

преди 5 години

ОТ ВСИЧКИ държави в Европа, ние плащаме най-скъпия природен газ на Русия, но това никой не го коментира.Докога?

1

Анонимен

преди 5 години

малко са 8% в София поне 15 трябва да е , нали Боко казва че у София средната заплата билаа голема