46

Мен

преди 5 години

Начинът, по който е организирано движението в София е почти невъзможно да не нарушаваш правилника, ако караш ежедневно.

45

Анонимен

преди 5 години

Точно така трябва да стане и дано по-бързо.

44

До 45

преди 5 години

Казваш, че 35 години КАТ не са те хванали или просто не шофираш.Нарушения си правил и то десетки хиляди.Кажи ми къде шофираш и ще ти кажа какви нарушения правиш.

43

Анонимен

преди 5 години

Никакъв затвор за пиянките и друсаните! Защото там ги кефи, а аз ги издържам да се ..., татуират и друсат в пандиза! Конфискация на МПС - и то на момента! Точка!

42

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmler Просто е- НЕ ПРАВИШ нарушения. 30 години съм зад волана- нямам такова!

41

Анонимен

преди 5 години

Пука им- те и сега си карат без книжки- масово!

40

HeinrichHimmler

преди 5 години

Поредният абсурд, които плиткоумните болни тикви могат да измислят, за да може по-лесно да взимат книжките на хората и да ги карат пак да плащат за листовки и изпити. На .сап.ун всички тикви!!! Какво искат да си продадем всички колите и да ходим пеш , за да им е по-спокойно, че не могат да се оправят с агресията на пътя. Последните 2 години само *** неработещи закони приеха , които не промениха нищо освен, че им напълниха джобовете !!!

39

Мен

преди 5 години

До АнонименКато са ти много пешеходните пътеки слизай от колата и действай с градския транспорт, колело или такси.

38

Мен

преди 5 години

Не виждам причина поради, която за шофиране пиян и друсан да не се влиза в затвора за поне 5 години. Не може да седнеш да пиеш и да се друсаш и после да се качиш да караш. И то трябва след спирането директно на дежурен съдия и от там директно в пандиза...

37

Анонимен

преди 5 години

Пешеходните пътеки са прекалено много, това е безумие. Огромни автобъси и камиони спират и тръгват само заради популизма на управляващите.

36

Анонимен

преди 5 години

Хората си карат десетки години без книжка, неграмотни карат с фалшиви книшки и дипломи, от дискотеките и баровете излизат пияни и дрогирани и се качват да шофират, пътищата пълна скръб, пътната сигнализация също... Всички мерки за всичко са насочени не срещу нарушителите, а срещу масата от съвестни граждани в случая обикновени шофьори. Нищо няма да се оправи.

35

Анонимен

преди 5 години

Около 80-90% от нарушенията и катастрофите са заради липсата на контрол за спазването на правилата. Останалите 10-20% почти изцяло са заради лоша организация на движението и паркирането и лошите пътища. По вина на шофьорите нарушенията и катастрофите се броят на пръсти.

34

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави работят да няма нарушения и катастрофи, т.е. ПРЕДИ да стане катастрофа или да се извърши нарушение, само в България КАТ ни лъже, че големите наказания СЛЕД катастрофите щели да свършат работа. Ако ще по милион лева да станат всички глоби, коли и книжки да се отнемат за най-малкото нарушение, ефекта ще е нулев, защото КАТ не прилага закона.

33

House M.D.

преди 5 години

Заглавието противоречи на първото изречение.

32

некой си

преди 5 години

И така,за преминаване на червено,да.За каране в насрещното,да.Но като ти скочи някой заблеян пешеходец,или наглец на пътеката,а ти нямаш време да спреш?????Това ли е правото в една,имаща себе си за цивилизована държава?.Къде са санкциите срещу АПИ,за онези държавни институции,занимаващи се с НИЩОПРАВЕНЕ.Освен с генериране на простотия след простотия уж в името на ,,народа"

31

Какво би рекъл Крум

преди 5 години

Бой с камшици на мегдана.Хем по евтино ,хем по ефективно , назидателно . Резултата гарантиран.

30

Анонимен

преди 5 години

26. е напълно прав! Законът възпитава и възспира само приложен бързо и адекватно. По 10 000 лева глоби да сложим, щом не се събира, ефектът е нулев. Истината е, че и към момента санкциите не са толкова ниски. Просто никой не натиска извършителите на нарушенията да си ги плаща!

29

Анонимен

преди 5 години

А кой ще глоби или наложи санкция на Премиера,заради това че управлява служебния си автомобил,без да има това право? Лично аз съм го виждал да прави това два пъти-на различни мероприятия.За какво плащаме милиони левове за неговата охрана?

28

браво номер 9

преди 5 години

Представете си какви хора пишат щом са сложили на пост номер 9 3-минуса ,това са шапки в почивка друго не може да е !

27

Бобчо

преди 5 години

Три РЕГИСТРИРАНИ нарушения!!! Много е важно да се подчертае! Както е писал някой по-долу 1 на 100 000 се регистрират, аз смятам, че тази цифра е доста оптимистична. По-скоро са 1 на 100 000 000!! А онзи ден карам от Търново към Русе и един румънец обра точките - кара автобус в населено място, движи се с явна превишена скорост, изпреварва на напрекъсната линия, не си е включил фаровете, говори по телефона и е без колан!!! Е за тия кога?! Или викате 1 на 100 000 да го хванат.