86

Анонимен

преди 5 години

А кога ще започнат да контролират мотористите? Или те са просто извън закона?

85

Skk

преди 5 години

Как се минава неволно на червено! Отговарям, има кръстовища в софия където в час пик не можеш никога да минеш на зелено, ама никога особено при завиване.

84

Дред

преди 5 години

Ключът от бараката дали не е в курса...като количество и качество??дали инструкторите са читави? Кой ги проверява колко знаят и могат?и дали курсът да не е екстремно дълъг-3 до 6 месеца...

83

Бг.реалност

преди 5 години

Без книжка за цели 2ве год.?И ?Реалноста в абсурдистан позволява да си караш и газиш хора и без книжка.Спират те,пишат ти акт и ти си продължаваш да си караш без книжка.Убития мъж във Варна е мъртвото доказателство за това.

82

...

преди 5 години

AKAБ = ACAB ? :O случаеност ?

81

Тошо

преди 5 години

Айде нови гадости пак за сметка на редовият шофьор !!! Ами на онези карикатури като "Габриела " от Пловдив какво наказание ще има : потупване по рамото и усмивка пред строя нали ??? Не помня къде точно го видях но във Щатите имали само няколко знака , а не като нас стотици и все противоречащи си. Как да спазваш ограничение при условие , че знакът е обвит от бръшлян и само ппроизводителят му знае какъв е той . И както шофираш по "магистралата " със 130/140 и изведнъж знак 60 щото имало отбивка .

80

Анонимен

преди 5 години

Аман от ***...тези не разбраха че не санкциите а тяхната неизбежност ще решат проблема...Минаване на червено и недаване на предимство на пешеходец са много спорни нарушения и тъклуването на *** катаджия може да те обвини или оневини...Аз мога да предложа други....изпреварване от дясно...движение в бус лента...престрояване в кръстовище изавиване в от неправилната лента....1000лв глоба всяко следващо в рамките на 2г x2

79

Кратун

преди 5 години

До 73Няма нужда да карам курс. Българските книжки се признават в Германия, защото сме подписали някаква (май Женевска) конвенция. Става лесно и просто. Немците пращат известие до българския КАТ. Тук ме отписват, там ме записват. И още, немските книжки не се подменят на 10 години като нашите. Не съм сигурен дали беше 20 години или до живот (т.е. не се подновяват)

78

Иван пича

преди 5 години

Сухиндол на млади водачи с стаж до 2 години и с по 2и повече катастрофи .Пияни и дрогирани.Ами купените Книжки .Спирам .Има хора с тлъсти заплати те да отговорят.шефа на КАТПавликени.

77

гост

преди 5 години

ЕС е ракрачена пред избори,и ако си мисли че някой ще я подмине ,жестоко се лъже,А те не отказват

76

гост

преди 5 години

един депутат по малко в следствие на катастрофа ,,е стотици хиляди спасени живота,ако вдигнеме летвата ?

75

Бони

преди 5 години

До къде водят високите глоби-до по висок подкуп,трудно отказващ се.

74

Бони

преди 5 години

Ще си вадим книжките в турция или гърция,и нито камера,нито глоба,нито ще вземат книжките.няма само гастербайтерите да карат по нашите пътища.

73

Анонимен

преди 5 години

В случая трябва да се избира между разформироване на КАТ и създаване на нова работеща структура за контрол на движението с нови хора или да се имитира, че нещо се прави, като пак се увеличават строгостта на закона. В последните 28 години закона става все по-строг, а нарушенията се увеличават.

72

Анонимен

преди 5 години

Българска тъпотия край няма. Такива мерки няма никъде. Първо да се оправят пътищата, маркировката и знаците. После полицаите да вършат работа, а не да чакат в храстите. След това да се вдигнат глобите. В цял свят така се възпитава ред- с глоби.

71

iii

преди 5 години

Близо от десетина години в ЗДП вкарват всякакви недообмислени дивотии под претекста за безопасност. Резултат НУЛА.

70

До Кратун

преди 5 години

Кратуне, колко ще ти излезне това удоволствие? Само курса ще ти дойде 3000лв+

69

Това с явяването

преди 5 години

отново на изпит е пак с цел скубане........кинти,кинти да се въртят.

68

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Че има недобросъвестни и "недосегаеми" водачи - има.. Но откраднатите пари убиват повече хора! Крадците измислят все повече репресивни закони, но убити ще има въпреки това! Най-лесно е да се мачкат обикновените хора... По-лошото е, че колкото повече пари се събират в тая територия, толкова повече крадливи ръчички са протегнати към тях!

67

млад шофьор в затвор

преди 5 години

Абе да не би случайно да има някакво състезание по простотия в тази окаяна държава? "По-по-най на абсурда"? Тези които написаха Истанбулската конвенция и измислиха трети "***" пол, могат само да носят вода на тези тинк-танк ***:)))