106

3 нарушения

преди 5 години

3 нарушения се правят за половин курст от всеки АВТОБУСЕН ШОФЕР НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ СОФИЯ А ФАНДЪКОВА И ДРЕМЕ

105

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно сам съгласен за придружителя и ограниченията при младите водачи. Останалото са тъпотиии.

104

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 5 години

Още 2 000 000 Граждани на Републека България ще напуснат страната до 2022г. !!!

103

провинция

преди 5 години

Тоя ......много ги разбира движенията по пътищата, нали е от много голям град с огромен трафик-Тополовград.Май че от там беше.

102

ТАКА ДЕ

преди 5 години

''шофиране в аварийната лента''-Хайде първо да разширим ''магистралите'' и тогава да се наказваме,че в сегашния вид не съответстват на века в който живеем!

101

Анонимен

преди 5 години

На Тракия миналия петък беше ад по обяд от София към Пловдив , 8 километра се минаваха за час, но си имаше джигити, дето си караха в аварийната лента и тях нямаше кой да ги спре. Така, че като няма контрол, всички тези текстове в законите си остават само като едни пожелания, които в друга държава се спазват, но в Бг не.

100

До 102

преди 5 години

Ами това е,че няма да можеш да ,,трепеш" хора по улиците демонстрирайки чалгарска гъзърия и мислейки,че на всеки дрифт нещо ти пораства с поне 10см.

99

Реалист

преди 5 години

А контрол в/у продаването на шоф.книжки абсурдистан ще упражни ли или то това не е от значение както е без значение имаш или нямаш книжка.Като те спрат,пишат ти актче,пък ти по живо по здраво си продължаваш да си джъткаш таралясника заедно с комплексите си по пътя.Който не вярва,нека попита убития балетист от Варна.Какво?Не можете ли?Ами да,защото отсъства поради смърт в семейството.В случая,неговата собствена !

98

M.

преди 5 години

Вярно ли тази асоциация се казва АКАБ? Чак мило ми стана, 1312!

97

Анонимен

преди 5 години

Добре е и закупуването на електрошоков пистолет, когато пътя им бива заграден от скъпа черна кола собственост на безвратов парапитек решил да бие за това, че спазваш правилата....

96

Анонимен

преди 5 години

" ... младите шофьори ... няма да имат право да карат мощни коли."Това пък какво е?

95

До 97

преди 5 години

Трябва да черпиш всеки ден че си оцелял цели 15 години с мотоциклет м/у диви селяни.*** като се качи на МПС и не признава никакви закони.Виж в Европа нашите *** са много послушни и примерни.Номерата на *** бедняка минават само в тази бедна територия.

94

Rado

преди 5 години

В Германия се подменя на 15 години, а не на 10, но мисля, че това не важи за професионалните категории. И те трябва да са, като нас на 5 години.

93

www

преди 5 години

ЗАКОНА ВАЖИ САМО ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН !!!!

92

до 98

преди 5 години

И винаги караш с 50 км/ч... ти верно си мислиш ,че някой ти вярва .

91

Анонимен

преди 5 години

92 Аз съм моторист от 15 години, учудващо нали :)В България каквото и да караш е мъка !За 15 години съм падал от мотора 6 пъти познай поради каква причина !Винаги някой о Ли го френ с кола ми сече пътя, поледния път се блъснах в кола която в последния момент направи обратен завой на главна улица с не пресечена линия!Повъчето инциденти стават поради причината че никой не пази моториста !Имах случай на Тракия младо момче с БМВ караше на 3-4 метра от зад, това си е опит за убийство!

90

Кратун

преди 5 години

До Pilot:Тези глупости идват от Слънцето, пожарникар и специалист по всочко. Коланите за старите автобуси също са негова идея. И понеже в неговата партия взема само по-глупави от себе си, за да не го засенчват, както и такива, които н мислят, за да не му противоречат, това е и резултатът - каша на всички нива в държавата.

89

Сокол

преди 5 години

Златен талон,Значи бай Иван от Горно Нанадолнище,който си кара жигулката по селските пътища където няма,знаци светофари,камери,катаджии,и съответно няма нарушения,но тези в големите градове където има всякакви ситуации,той има златен талон,и е по добър шофьор!!!?Както винаги тъпите закони в тази държава,приети от неуки парламентаристи,водят до още повече проблеми.

88

Pilot

преди 5 години

Тези глупости дали не ги е измислил един милиционер с 6 апартамента ? ! А защо презастрояват кварталите, а пътища няма и като накарат всички да карат жавно , кога ще стигнем ? Нещастници , май терминал 2 !

87

Шофер

преди 5 години

Предлагам да махнем парламента и МС, заради всичките нарушения през последните 28 години. И съд със съответен тежък режим после.